voodoo_ Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 molim te reci mi da se zajebavaš Š'o brate, keva i sestra zaslužuju najbolje, sve ostale su kurve Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Sestra ti se prolepshala moram priznati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Pipni je i radićeš sklekove na SlavijiInače, hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 voodoo ima sestru? razmišljam o tome da počnem da đuskam magic of gathering... ali ne znam da li je to pametno Odlična zabava, ali skupa zanimacija, jer non stop moraš da juriš nove deckove, special edicije, određene karte itd itd preko kompa i dalje odigram po nekad, ali tu RL varijantu nikad nisam mogao da ispratim ni vremenski ni finansijski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Gnjoch! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Idem da skinem ГЊОЧ! Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrvitza Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 sutra praznik yeeeeeeeee baš me zanima shta tje mi moj dobriwoje kupiti na poklon :PppppPpPpPppp Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolajfer Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 sutra praznik yeeeeeeeee baš me zanima shta tje mi moj dobriwoje kupiti na poklon :PppppPpPpPppp ГЊОЧ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 swe pohwale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 (edited) Koja je fora sa "gnjoch", did i miss something? -edit- lol, morao sam opet da prelistam topike. Gnjoč :( on topic Još jedan ovakav dan i spreman sam za staro gvožđe. Edited March 8, 2011 by Atomic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Boli me koleno nešto, još od puta :( moguće da sam ga zvekn'o kad sam spavao, jer ne mogu da se setim drugog trenutka u kojem je to moglo da se dogodi. Nadam se da će uskoro da prođe, jer baš smara. Inače sam kupio onu kao cediljku za čaj sa drškom: i to je pravi spas! Pošto ne volim da nosim one staklene čaše sa filterom iz kuće čaja bilo gde van kuće i hq, ova cediljka je vrh, i mnogo bolja od onih "jaja" sa lančićem koja se spuste u vodu... ovo radi po istom principu ali ima metalnu dršku koja se otvara po "makaze" principu, tako i zahvatiš čaj, tako ga posle i izbaciš, lako opereš i ni ne isprljaš ruke. Ne znam što sam ovo napisao, možda nekome koristi :) Kupio sam u Dis-u inače, 120 dinara košta. edit: Da, izgleda kao neka sprava za mučenje :) edit2: sad kad gledam iz ovog ugla, podseća me i na neki svemirski brod, star trek style :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 izgleda kao mudohvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Mene asocira na sladoled na kuglu... ono kugla sladoleda 100 din :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 mene asocira na spravu za cedjenje gnjoca Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 ili to Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 da mi vratiš to. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 dobro jutro Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 (edited) ljudi treba mi jedna pomoc, jel zna neko u bg-u gde mogu da nadjem tamno teget pantalone sa par dzepova... nadam se da znate na sta mislim :) Edited March 8, 2011 by noiser_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 U mesari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Hhahahahaha ovo sam ja hteo da napisem Inace jutro! Da doruckujem i idem da kupim podne plocice u Bezaniju, pa na faks :v :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 prestanite sa tim gnjočem, molim vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 razmišljam o tome da počnem da đuskam magic of gathering... ali ne znam da li je to pametno Ja sam to jedno vreme igrao samo zbog slika na kartama jer su mi izgledale neverovatno, i dan danas obozvam da gledam nove edicije samo zbog arta sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Ja ne znam šta su "pantalone sa par džepova"... koliko je to džepova, dva? zar to onda nisu "normalne" pantalone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 koja najezda newfegova 15k inace . sta sam osvojio ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 zasluzio si da osetis malo rl-a :Dovaj matori sto je vratio pare je heroj :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts