voodoo_ Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 More poslao bih ja tebe u vojsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 (edited) Koji sam lolfailer, i ako sam se sinoć zarokao pošteno, smogao sam nekako snage da se jutros dovučem do faksa, samo da bi skontao da danas nemamo prva dva predavanja :( edit Jedan zanimljiv članak sa b92 na temu forever alone, manje više :D http://www.b92.net/zivot/novodoba.php?yyyy=2010&mm=11&dd=01&nav_id=469083 Edited November 1, 2010 by savke. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 učio sam sad ko car od 6 ujutru, jutros bilo malo svežije sad se pojavilo sunce, ok je vreme, a juče bio jedan od najlepših dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 bravo nojzeru care! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 koliko sam puko malo pre zbog debilnog vulkanizera. odem i pitam jel moze da mi skine ove i stavi zimske gume i naravno kaze da moze, samo da zavrsi coveku isti taj posao. stojim ispred i cekam 45 minuta da bi mi lik reko 'e moram u zeleznik po dete iz obdanista, aj dodji sutra' arghhhhhhhhhhhhhhh i onda odem do drugog, gde mi zavrse taj posao, al' sam morao da caskam sa lokalnim romima iz perionice koji me leraju da mi operu auto. :) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2010 Author Report Share Posted November 1, 2010 pa što nisi otiš'o u neki veći centar, cena je kapiram ista a ipak imaš nivo usluge da neko ne ide po dete u obdanište. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 koliko sam puko malo pre zbog debilnog vulkanizera. odem i pitam jel moze da mi skine ove i stavi zimske gume i naravno kaze da moze, samo da zavrsi coveku isti taj posao. stojim ispred i cekam 45 minuta da bi mi lik reko 'e moram u zeleznik po dete iz obdanista, aj dodji sutra' arghhhhhhhhhhhhhhh i onda odem do drugog, gde mi zavrse taj posao, al' sam morao da caskam sa lokalnim romima iz perionice koji me leraju da mi operu auto. :) life is pain Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 pa što nisi otiš'o u neki veći centar, cena je kapiram ista a ipak imaš nivo usluge da neko ne ide po dete u obdanište. Prosli put sam menjao gume kod ade, mislim da se zove 'beo guma'. Ne znam za veci servis tog tipa na cukarici, ali ni oni nisu bas najsrecnije resenje posto mi nisu zavrnuli dovoljno srafove na prednjim tockovima :S jbga, nemam srece sa vulkanizerima :) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 dao sam neku izjavi za bg hroniku, izmontirali su me najstrashnije, tj u potpunosti izvukli iz konteksta ono shta sam rekao, FU tijanic;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 jesi li pricao kako ti ne radi greeejanje ? :D dosla sam sad gajbi..ispalila nekog lika za veceras, gledacu neki film kod kuce sa drugaricama :) jej ! :D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 taj lik je forever alone. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 bio u Pancevu danas da vidim svoje... zajebao sam se u sustini sto sam isao, jer opet treba da idem za nedelju-dve na slavu, a to ce mi vec biti previse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 bio na fudbalu sa ortacima, sada da se tusnem i zabodem uz civ 5 celo vece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Ja brate idem na fudbal u 11, zamalo da se sretnemo! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Pero nemoj se povredis, ko ce posle da vodi firmu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Ti meni slomis ♥, ja tebi nogu... i nema vise fudbala :D :P Sjajan fanpejdž! i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Јоš jedan naporan dan.Inače samo čekam kad ću da se razbolim ... opet. U istom danu crkne mi mikrofon na slušalicama i ceo kompjuter, tačnije kompjuter krene da se pali, ali kao da je slab napon or something like that i neće da se upali.Moram ovih dana da ga odnesem da ga zamenim "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Polozih teorijski test za vozacku, opet iz trece ko i kod nas...Kad mi dodje trik pitanje, treba mi 5 minuta da skontam mindfuck, pa dok iserem ciglu... >_< "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Krenuo novembar, na mene red da budem u velikoj sobi u stanu, fuck yea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Јоš jedan naporan dan.Inače samo čekam kad ću da se razbolim ... opet. U istom danu crkne mi mikrofon na slušalicama i ceo kompjuter, tačnije kompjuter krene da se pali, ali kao da je slab napon or something like that i neće da se upali.Moram ovih dana da ga odnesem da ga zamenim imao sam slican problem, dodje do onog ocitavanja windows-a i restartuje se, promenio napajanje i resio stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Pero nemoj se povredis, ko ce posle da vodi firmu :( Coka ortak, brine za drugare 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Bolestan sam kao pseto :((( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Dobro je pa nisi mrtav xe xe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 koji sam ja fejl od coveka, sve ti jebem.. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 od cetvrtka mini raspust, sad cu da se pravim da sam umoran od obaveza i da mi jako treba a u stvari ne mrdam kurcem ne znam ni zasto sam ovo napisao samo sam hteo da iskljucim kompjuter i da legnem da spavam, cao "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts