K0baya Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Uh, nisam znao da su promenili to. Primetio sam sinoc dok sam igrao sa Anti Mage-om, pogadjaju me stanovi iako se blinkujem negde u tri lepe. Do pre par patcheva, a ako se dobro secam, ni u doti 1 nije tako radilo.Lepo sto su, napokon, ubacili da te, stanuje...I otrsi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 To vise zavisi od stana koji te gadja nego od blinka, ja msm. Npr. Skeletonu svi izbegavaju stan, dok te Sven spici tamo gde si se blinkovao ili lipovao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 To vise zavisi od stana koji te gadja nego od blinka, ja msm. Npr. Skeletonu svi izbegavaju stan, dok te Sven spici tamo gde si se blinkovao ili lipovao. Можеш било који стан који није инстант да избегнеш, једино оне инстант не можеш, као нпр. Огреова прва. Свенова је један од најтежиш станова да избегнеш липом, али је могуће. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 (edited) Da da moze potm posto je invulnerable na nesto smesno, ali ako skocis malo ranije vijace te, dok vs skeletona kad god da iskocis uvek ces izbeci, na to sam ciljao. Mogu i Storm i Morph ako skoce KA Svenovom stanu, dok ako skoce od njega onda ce ih pratiti do smrti :). A kad si spomenuo Ogrea, video sam u doti1 scenu gde lik sa skorpijom sa sand stormom izbegava ogreov stan i jos onako ispisalo multikast, al' mu nije uradilo demidz niti ga je stanovalo :) Pokusacu bas sad da nadjem. Edit: Evo nasao sam slicno nesto http://www.youtube.com/watch?v=ibZfrylttaY Edited June 7, 2012 by Malina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 To vise zavisi od stana koji te gadja nego od blinka, ja msm. Npr. Skeletonu svi izbegavaju stan, dok te Sven spici tamo gde si se blinkovao ili lipovao. Evo primer :p Explanation: The stun is an unit. Since there was no single target aoe stun in WC3, Icefrog had to use some different techniques. A limitation that became a feature. Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Da da moze potm posto je invulnerable na nesto smesno, ali ako skocis malo ranije vijace te, dok vs skeletona kad god da iskocis uvek ces izbeci, na to sam ciljao. Mogu i Storm i Morph ako skoce KA Svenovom stanu, dok ako skoce od njega onda ce ih pratiti do smrti :). A kad si spomenuo Ogrea, video sam u doti1 scenu gde lik sa skorpijom sa sand stormom izbegava ogreov stan i jos onako ispisalo multikast, al' mu nije uradilo demidz niti ga je stanovalo :) Pokusacu bas sad da nadjem. Edit: Evo nasao sam slicno nesto http://www.youtube.com/watch?v=ibZfrylttaY Ja мислим да је то баг (што се тиче клипа), али дешава се. Као што рекох, по шаблону сваки "delayed" стан је могућ за избегнути. Са Стормом је врло зајебано избегнути Свенов стан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Zabagovali mi se dota i nestade mi hp bar. Jel zna neko kako da ga vratim? U interfaceu ima samo show hp bar number, nesto ne vidim gde ima opcija za iskljucivanje i ukljucivanje celog bar-a:/ Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 ima u shopu da se kupe hp barovi raznih boja. iskesiraj 3 evra, to je dva piva, sta sad. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Desni klik na dotu iz steama - properties - local files - verify integrity of game cache. Pusti da odradi i trebalo bi da bude ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 To je to, hvala puno:) Dve partije izgubih sinoc zbog tog sranja Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedica Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 taj skeletonov stan se moze izbeci i sa ww, dok svenov mislim da pogadja i kad nestanes. sa potm mozes izbeci bilo koji stan ali imas tipa 0.3 sec samo prostora da lipujes sto i nije bas prelako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 samo da riportujem da smo kobajson, Jack, neka dva drugara i ja prskali po rusima 2 puta! o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 (edited) Ebaniy pizdec suka! http://www.youswear.com/index.asp?language=Russian Odavde da ucimo, pa da znamo kako da im odgovorimo. Edited June 9, 2012 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 haha, da, good to know ... meni se sinoć i zabagovalo nešto da ne mogu da selektujem više jedinica. kad to uradim on selektuje tower?! morao sam sa CTRL + klik da kontrolišem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 (edited) A kad si spomenuo Ogrea, video sam u doti1 scenu gde lik sa skorpijom sa sand stormom izbegava ogreov stan i jos onako ispisalo multikast, al' mu nije uradilo demidz niti ga je stanovalo :) Pokusacu bas sad da nadjem. To nije bio "lik", to je bio STEGZ :DDD slobodno pogledaj i do kraja demonovog morfa :D Edited June 10, 2012 by ^ChivavA^ Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Kakva pro ekipica igraca, rispekt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 dva pitanjca: 1. jel mogu da namestim auto join na kanal kad uđe u dotu? 2. šta je ono što se pojavi kod rošana kao neki zlatni krug sa nekim simbolima koji nešto sija i vrti se? i tako nekad stoji celu partiju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 dva pitanjca: 1. jel mogu da namestim auto join na kanal kad uđe u dotu? 2. šta je ono što se pojavi kod rošana kao neki zlatni krug sa nekim simbolima koji nešto sija i vrti se? i tako nekad stoji celu partiju? -1 mislim da to ne moze - 2, to ti je timer rosha ( sat ) znaci kad ga ubiju pa do revival-a . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 za auto join nisam siguran, ali ja kad god udjem u dotu uvek se autojoinujem #klanrur. mozda ima veze s tim sto sam kreirao sobu, ali nemam pojma. probaj da otvoris konzolu pa da kucas chan_join klanrur, ili kako vec ide, mozda ce tako da te autojoinuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 meni isto autojoinuje u rur, u pocetku nije, ali posle par manual joinovanja radi automatski sad Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 dva pitanjca: 1. jel mogu da namestim auto join na kanal kad uđe u dotu? 2. šta je ono što se pojavi kod rošana kao neki zlatni krug sa nekim simbolima koji nešto sija i vrti se? i tako nekad stoji celu partiju? Dodaj red u config.cfg: chat_join klanrur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Radi sama dota autojoin, bar meni- Jednom sam ušao u kanal i to je to, stalno sam tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 mene to ne šljaka! prosto uvek moram da idem na kanale pa join itd, ajd' probaću preko configa ako i dalje ne bude htelo. inače, probao sam par puta sa lycanom da igram, ja uopšte ne mogu da se "povežem" sa tim herojem :) kapiram da je super, ali mi baš ne leži. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Laki pa likan ti je najlaksi: summon wolves, clean neautral camps, get ring of basilius, get medalion of courage, get vladimir's offering, roshan u 7-om minutu cao zdravo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 napravis necronomicon sa njim i gg ali agresivno se mora igrati sa lycanom, mislim da tebi to ne lezi, laki Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts