Highl1 Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 evo odma' Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 A1 je u fazonu klasa Fabije, mada je Fabija prerasla iz B segmenta u neki manji C segment realno. A šta je onda Pežo 207? :) Realno nije Fabia ništa veća od konkurenata u klasi, čak naprotiv, to je negde u sredini, problem je što ta cela klasa "raste". Meni je jedino problem što sam ja mislio da je A1 ona klasa manje od Fabie, a u stvari su isti, tj dugački su oko 4m. Ja sam mislio da je on u onoj klasi sa Pežom 107 ili sa predstojećim VW Up! modelom, a neke su spekulacije da bi u Škodinoj izvedbi moglo izgledati ovako: Po meni idealan auto za kupiti ženi, mali za parkiranje, a koštaće negde oko 7K evra u Škodinoj izvedbi. Bar bi tako moralo da bude, s obzirom da Fabia kreće od 8. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Ko je dopustio da Fabiju siluje Swift?!? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 pero, kupi suzuki wagon r :) samo suzuki swift sport, jel tako srbo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Swift Sport je do jaja, ja bi ga prvi kupio da se prodaje u Rusiji... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Ako tražiš udobnost: Laguna ili C5. ne hvala, bezim od francuza ko djavo od krsta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Ima li neko iskustva sa Ford Cougarom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Ima li neko iskustva sa Ford Cougarom? da ne bude da cu samo reci "omgwtf doco ti si car": - 2,0 16v nije brz koliko mislis, zapravo prilicno je tezak i spor i trosi mnogo - kapiram da V6 odma otpada xD - previse je star, a Cougar od ranijih vlasnika sigurno nije imao penzionere :) inace lep auto u svoje vreme, a danas jedno veliko NE Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 neki bivši komšija koji se bavi uvozom polovnih rovera pozajmio od ćaleta 2000 evra i dao mu rover 600, 2.0 dizel, 1999 ili 2000 godište, ne znam tačno i bio iz fazona "možeš da zadržiš auto ili da ti vratim pare kad skupim". ja ga gledao sinoć, ono klasika oprema, klima, koža, izgleda sasvim pristojno. kontam da vredi uzeti, ne ? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 ako je bas u dobrom stanju sigurno da vredi, jedino sto si valjda svestan da Rover ne postoji vec 5-6 godina i da ja ne znam sta ljudi rade sa servisom i nabavkom delova za ta kola. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 ako je bas u dobrom stanju sigurno da vredi, jedino sto si valjda svestan da Rover ne postoji vec 5-6 godina i da ja ne znam sta ljudi rade sa servisom i nabavkom delova za ta kola. :) Kao da za ostala kola kod nas mozes zapravo kupiti originalni deo i kao da se ostala kola kod nas servisiraju u ovlascenim servisima i kao da su ovlasceni servisi kod nas zapravo bolji od perine garaze. Za sve to se prave i pravice se turski/kineski koji god delovi koji se generalno kod nas uglavnom valjaju, a servis ko servis, najbolje ga opisuje epitet "srpski". Enivej vozio sam onaj skraceni rover tako neko godiste isto dizel, bez turbine ne secam se kubikaze. Lep autic, ne ide nikako (ovaj tvoj mozda ima turbinu pa ide ok ne znam) al zato nista ne trosi. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 istina, al mogu misliti koliko briju za delove za rover :S ono, sve ih je manje a i ranije ih nije bilo mnogo Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 (edited) Kapiram da 10 godina star rover koji je preshao jedno 70-100K km ne moze da bude u idealnom stanju :( A to znachi generalka, skupi delovi itd. Ne bi ga taj lik tako lako dao da je sa njim sve OK, veruj mi. Prodavao sam kola ok 15-ak godina koja su mogla da se voze prvih 100 km kao da su ispravna Edited May 31, 2011 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 (edited) pa ćale tog lika zna fazon 20 godina i sredio mu je par puta kaznu u saobraćaju i tako te gluposti tako da kontam da mu ovaj ne bi uvalio auto koji je baš krš i ne može da ide. za servis bi ponovo cimali njega, tako da kontam da ne bi bio preveliki problem. mada, pričamo o autu starom 12 godina. Edited May 31, 2011 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 i zar ne sheruje rover delove sa hondom ili tako neshto? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 pa ćale tog lika zna fazon 20 godina i sredio mu je par puta kaznu u saobraćaju i tako te gluposti tako da kontam da mu ovaj ne bi uvalio auto koji je baš krš i ne može da ide. za servis bi ponovo cimali njega, tako da kontam da ne bi bio preveliki problem. mada, pričamo o autu starom 12 godina. Pazi pričaš i o ceni od 2000 evra :) Mislim realno koliko para toliko muzike, ako je auto u generalno ok stanju, tj vozi se i generalno ne bi trebalo da bude problema oko servisa, tj to bi ti taj lik završavao za neku razumnu paru, a trebaju ti kola realno je povoljno. Moj rođak je pre dve godine kupio Toyotu Corolu iz 1991 za 1600 evra, sad je prodaje za 1200 :) A kupio je sad Fiat Mareu za 2500 evra (mislim, nisam siguran) - da li je vrhunac komfora? nije. Da li završava posao da se relativno komforno prevezeš od tačke A do tačke B? Da (bolje nego Yugo :) Jel to ovaj auto: Deluje ok... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 i zar ne sheruje rover delove sa hondom ili tako neshto? :) U najboljem slucaju koriste hondine motore za neke modele. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 ^ atmosferske benzince su im davali japanci, a oni bi posle za neke varijante dodavali turbo-kit... medjutim, mislim da su sve svoje dizelase radili sami. :( Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Reno Megan 1.5 dci / 82 hp (otprilike 2005 godiste) E ovako,imam oko 4,5k evra za kupovinu automobila i prilicno sam se zalepio za megan. Nasao sam par modela koji mi se dopadaju , krenuo bi uskoro u gledanje, pa da pitam cisto jos da cujem neko misljenje . Dizel motor sto oni imaju uglavnom vidim hvale,performanse,istrajnost potrosnja itd sve na mestu. Neki veci problemi koje sam nasao su brizgaljke na 1.5 dci (ne pominje se taj problem kod 1.9) crkavanje turbine ako se ne vozi normalno (znaci ne preko 3k obrtaja cim se kola upale,ostaviti ga na leru jedno 2,3 minuta posle voznje itd) Ostalo je prilicno normalno i "standardno" za danasnje automobile te klase i uopste ,tipa problemi sa elektronikom na podizacima,retrovizorima mada ne u nekim cestim slucajevima da se desava. Kakva su vasa iskustva sa ovim modelom ako ih imate? Da li je taj model od 1.5/82hp trom ,pa da vijam onaj 1.5/105hp ili i prvi moze da odgovori na potrebe nekih srednjih ruta NS/BG/RUMA itd uz svakodnevnu gradsku voznju? Uglavnom buraz i ja bi visili najvise u kolima,uz povremene izlete matoraca. Neki predlog za drugi model? Pod uslovom da je dizel,kubikaza max 1.9 (megan 1.9/119 hp tesko se nalazi) , da nije astra,alfa ili stilo i do 4,5k naravno. Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 11, 2011 Author Report Share Posted June 11, 2011 ja sam gledao te megane ali sam odustao jer sam pogledao jedno 6-7 njih bez majstora koje sam u startu odbacio i onda jos jedno 2 sa majstorom i svaki je imao ili neku major manu ili citav niz sitnih mana. Na kraju sam nasao neki koji je bio skroz super ali cena je bila 5.5k sto je daleko preko onoga sto sam bio spreman da platim za polovan auto u sustini je po meni dobar izbor ako se spremis na opasno cimanje ili te usere da jako brzo nadjes dobro odrzavan primerak ostaviti ga na leru jedno 2,3 minuta posle voznje wut? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Ja mislim da je Shone kupio megana i da je zadovoljan bio, valjda ga i dalje vozi. Mada opet treba gledati i to oko krađe, mada sad su valjda popularni ovi noviji megani, a ne ti iz 2005. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 I meni je on bio na listi za kupovinu, ali čuo sam da se kradu dosta zbog toga što je provaljen fazon kako da se lako dođe do tog koda koji otključava/zaključava auto. Mada... To su sve rekla/kazala informacije pa ne mora da znači da sam u pravu. U svakom slučaju, ako uzimaš polovna kola odvoji pare za ulaganje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 nisu rekla kazala, u jednom trenutku se renault krao više od vw-a, baš su ih dizali ko nenormalne. dvojica kolega su kupila megane, jednom je "potrajao" šest meseci, a jednom, pazite sad, ukrali su ga istog dana kada ga je dovezao kući. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Ja sam samo naglasio kako sam došao do informacije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 obrni-okreni, stilo je najzahvalniji za kupovinu. i sto u tom godistu japanci uopste nisu popularni, nije mi jasno? recimo, neka korola 2005. bi sad bila bombonica za kupovinu, taman su sad "prezivele" sve one koje su imale fabričku gresku na VVT motorima :) nesto tipa ovoga http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=145703643&__lp=42&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=9&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&maxFirstRegistrationDate=2005-12-31&negativeFeatures=EXPORT&lang=de&pageNumber=1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts