moyo Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 ljudi ja sam se dojaja smorio :(( Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Uf kako sam se smorio. Dugo se nisam osecao ovako. Place mi se. Ali svaka cast momcima. Srce su ostavili na terenu. Mlada ekipa koja razbija. Bolje nismo mogli da trazimo. Karacemo sve redom prvom prilikom. Sudije necu ni da komentarisem. Krali su nas mnogo puta, nije ni bitno vise, pritisak je bio na njima. Onaj Onan 3 puta lupa samare nasim igracima sudija ni da mrdne. Asik je picka, i slazem se s kalijem. Da se srami do kraja zivota. Svaka im cast jos jednom. I svaka cast Keselju caru koji je i ovu tekmu pokidao, pogotovo s trojkama! Svaka im cast svima, pravi su tim svoje drzave. Za uzor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 jaoj... ajde da smo od amera izgubili, pa da kazes, bolji su. nego od ovih govana ciganskih,prepotentnih! eee,jos se guraju,tuku i to je sve ok,ali se zato svira tehnicka greska kada njihova pickica dobije po faci. jedna je stvar ''domacinsko sudjenje'' a ovo sto je ovde bilo je totalni kriminal. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 ja sam ocekivao da se poljubi sa Turkogluom. Jebene sudije, jebeni Turski cigani kako ih nije sramota. Onaj kreten od 2.10 fejkuje povredu da ne bi sutirao bacanja... s t r a s n o... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 ima didem na docek, makar bili 4. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Ja sam zadovoljan izdanjem koje su prikazali večeras. Na ovakvim utakmicama se izvlače pouke, i to je ono što će nas učiniti još jačim. Svaka čast momcima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 sad lepo svi na trg kad budu dolazili kosarkasi i vaterpolisti da ih docekamo kako dolikuje . Trebalo bi zajedno da se pojave na platou pa makar kosarkasi zavrsili i 4. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 ma, sad lepo svi u tursku, noge da im polomimo... dok se ne smire strasti. posle ce biti kasno :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Ulazi keva sad i pita - "sta ti je?" Ja reko - "Nista, poludeo sam", a ona - "Zasto?? Zbog fudbala???Eee moj Petre..." -_- Zakasnela reakcija na Juznu Afriku izgleda. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 svaka cast. samo cu to reci! presudili su oni kojih sam se najvise plasio- sudije. jebem im mater da im jebem jako. crkli da bog da svi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Svaka im cast, i ja sam se naravno smorio. I nekako sam mislio da su Ameri retardi posebno sa onim "Turkey is a great city" ali bi mi sad bilo drago da osvoje pored onakvih turaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 place mi se, majke mi. Sramota za sudjenje, sramota za Tursku reprezentaciju. O Asiku, i onom potezu ne zelim da govorim. Nasima SVAKA DALA! Jebali su kevu na prvenstvu, u zivotu nisam ovoliko nesto zeleo kao da oni sad osvoje zlato. Mozda je apetit moj bio preveliki, ali sta god sutra uradili, stvarno im svaka cast. Najgore od svega je sto smo od ovih smradova bolji za 10-15 poena. i moram za kraj, JEBEM IM MAMU U PICKU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Smorio sam se k'o plovak kad su izgubili, jebem mater onom retardu shto nije shutirao slobodna bacanja. Bash jadan potez, bash! Naravno, imaju punu podrshku, celo prvenstvo su igrali kao carevi. Njihovo vreme tek dolazi, gazice sve zive! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Svaka cast, Turci su odigrali necasno u par navrata ali moramo realno da kazemo da su odlicna ekipa. Jedino shto smo mi bolji . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 koji romi! Cudi me kako se sudije nisu bacile preko igracha Turske da slave sa njima.Izlazili smo iz bonusa u svakoj cetvrtini posle dva minuta,a poslednjih tri minuta kriminal.Tehnicka Markovicu,zakucavanje + bacanje zbog krstinog faula,nash poslednji kosh cist kosh faul i plus njihov poslednji napad lik u autu prima loptu.A mislio sam da samo u fudbalu postoji ono ciganisanje,ali eto turci su mi pokazali da nema,znachi povracalo mi se kad sam video da svaki jebeni faul cela klupa ustaje i trazi tehnicku.Mamu im jebem zaostalu nazadnu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 12, 2010 Author Report Share Posted September 12, 2010 Cudi me kako se sudije nisu bacile preko igracha Turske da slave sa njima. ovog se nisam setio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 (edited) uf.. gledao sam sad izjave :( kolko se vidi da su se smorili, a i sami znaju da su bolji od jebenih turaka :| momci su carevi i zasluzili su jednak docek kao da su zlato uzeli p.s TURCI JEBEM VAM MAMU PO SRED PICKE Edited September 12, 2010 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 mene samo zanima kako drugi komentarisu ovu utakmicu Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 turci se od danas mole sudijama a ne alahu, jebo im ja mater smrdljivu. toliko sam popizdeo zbog sudjenja... lepo se videlo da sudije nisu smele da sviraju faul i da su bile naklonjene njima. bili smo mnogo bolji, vodili celu utakmicu, ali jebiga, treba se okrenuti danasnjoj utakmici i uzeti bronzu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 jbg .. sudije su katastrofa , neznam samo kako su dopustili ovim muslimanima da tako igraju..steta stvarno sto smo izgubili tako ali eto.. drugi put vise srece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 12, 2010 Author Report Share Posted September 12, 2010 Bio je faul nad Velickovicem u oba zadnja nasa napada, nije bio kos faul nad Erdenom. Detalj kada ne sude kos u silaznoj putanji, Turcin sa obe noge u autu baca kontru, Teo se postavlja kako treba i sude mu faul u odbrani. Jebem mater sudijama. Ima jos mnoooogo ovoga....da ne pominjem onu slinu Asika, jebem li mu sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Задњи њихов напад је требао фаул. Кад је већ прошао, већа је шанса да промаши једно бацање него да иде на двокорак јер ће дати кош сигурно.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 (edited) . Edited November 6, 2010 by akva viva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Bio je faul nad Velickovicem u oba zadnja nasa napada, nije bio kos faul nad Erdenom. Detalj kada ne sude kos u silaznoj putanji, Turcin sa obe noge u autu baca kontru, Teo se postavlja kako treba i sude mu faul u odbrani. Jebem mater sudijama. Ima jos mnoooogo ovoga....da ne pominjem onu slinu Asika, jebem li mu sve. sto se tice tog napada, i meni se ucinilo i da je lopta bila u silaznoj putanji i da je bio u autu u trenutku kad je dodao, ali sarenac to ne spominje i racunam da mi se verovatno ucinilo...za teov faul u odbrani da ne pricam, jos onaj degenerik sto je napravio 3 faula za 20 sekundi nad teom u prvom poluvremenu trazi nesportsku... Задњи њихов напад је требао фаул. Кад је већ прошао, већа је шанса да промаши једно бацање него да иде на двокорак јер ће дати кош сигурно.. ma mogla je tu normalna odbrana da se igra, ali dzabe kad su zaspali i lik je pobegao tako da nisu mogli ni da ga fauliraju... Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 http://www.mondo.rs/s182581/Vesti/MONDO_TURSKA-_Monstrum_je_preziveo.htmliz svega ovoga mogu izaci samo jaci, a onda ce nam svi redom padati na kolena. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts