Get Adobe Flash player

ratluk1234

Members
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

About ratluk1234

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Omiljene igre:
  starcraft 2

Recent Profile Visitors

3,755 profile views
 1. ratluk1234

  Super akcija u GameS-u

  какав цар xD
 2. ratluk1234

  WTS бетлнет акаунт

  Продајем бетлент акаунт са свим могућим подацима плус имам цд кључеве сачуване од игара -у ВоВ-у имам једну 85-ицу (приста, хорда, блад елф) и неке алтове 80. левл, 72. левл, итд. -линк од приста: http://eu.battle.net/wow/en/character/alakir/Dukdorei/simple -карактери су на ал'акир серверу -прист има неку солидно-почетничку пвп опрему, ништа специјално -ако сте заинтересовани и желите да купите, око цене ћемо се најлакше договорити! -контакт преко приватне поруке на форуму -важи само за Београд јер је обавезно налажење у неком интернет кафеу или играоници
 3. ratluk1234

  Dino Merlin u Beogradu

  тај човек је такво дно да чак није ни заслужио овакав топик и дискусију о њему. но комент.
 4. ratluk1234

  SD Crvena zvezda 2011/2012

  Лукићу, Аџићу и остала багро марш из Звезде!
 5. ratluk1234

  SD Crvena zvezda 2011/2012

  јебеш таквог нападача када не даје голове и онда се сети да да један атрактиван
 6. ВоВ 85. левл прист (ал'акир) 80. левл дефнајт (ал'акир) 71. левл роуг (ал'акир) Поседујем све могуће податке везане за акаунт као и ЦД кључеве за све 4 игре + Старкрафт2 Како тренутно не постоји могућност раздвајања игара са једног акаунта, поред вова иде и старкафт2. Због тога је цена 90евра (60 евра вов + 30 евра старкрафт2) Контакт: ПМ овде на форуму Разлог продаје: Давно сам престао да играм и једно и друго. ПС. Важи само за Београд
 7. ratluk1234

  SD Partizan 11/12

  свака вам част, нисам веровао да ће партизан да успе онако да преокрене резултат
 8. ratluk1234

  WoW pricajte!

  од оног тренутка када је дошао пре-ВОТЛК печ (тада су сви почели да чисте блек темпл/санвел без икаквих проблем, а играли су игрицу тако што су ударали китом о тастатуру...)
 9. сећам се када је ћале држао пекабела фрижидер у радњи, цепао сам само стопија и каприја, али је капри ипак био и остао ненадјебив тако да мој глас иде каприју! :)
 10. ratluk1234

  prekrsaj za sud

  мој брат је избегао казну због невезивања појаса тако што му је пандур рекао:"слушај, ја морам да ти испишем казну, али велика је вероватноћа да ти неће стићи позав за суд јер они доста тих казни побацају". зато ја увек узимам кола од ћалета јер се на њима светла аутоматски пале док не купим своја.
 11. ratluk1234

  Laptop

  Желео бих да питам нешто овде, да ли би могао старкрафт2 да ради на лаптопу који има интегрисану графичку картицу (барем на медиум-у)?
 12. ratluk1234

  Blizzcon 2011 World of Warcraft

  ХАХАХАХАХАХАХА..... World of Warcraft: Mists of Pandaria Ја мислим да се ликови зајебавају и да те нове експанзије неће бити јер у супротном морају да иду на лоботомију сви заједно.
 13. ratluk1234

  WoW pricajte!

  Некако замишљам оног деду "Шта рећи, коју послуку порат?" како улази у ову дискусију и надмудрује све јер тема, око које се свађате, вређа свачију интелигенцију.
 14. ratluk1234

  WoW pricajte!

  Хвала!
 15. ratluk1234

  WoW pricajte!

  Е постоји неки начин да рестартујем сва подешавања (резолуција игре рецимо), а да не улазим у игру? на пример обришем неку иконицу где је WoW инсталиран или нешто сл. или рецимо да уђем у игру и клкнем неку пречицу на тастатури јер ми је екран црн због погрешне рез.