f4ts0 Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 ne treba You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Bole da li smo se to mi mimoišli preko puta Pete kod ACD-a ili mi se učinilo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Ili te kontrolišu Kori koristeći ljušture ljudi koje poznaješ! Pazi, moguće je da je bole, živi on tu blizu. Ako je hodao onako hitro i odlučno, kao da zna gde ide, to je bio on. Dobro jutro btw! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Pazi, moguće je da je bole, živi on tu blizu. Ako je hodao onako hitro i odlučno, kao da zna gde ide, to je bio on. Haha kao onaj ludak sto ga kapor opisuje na pocetku foliranata :))) Inace secam se pre izvesnog vremena kada je kruko stalno kukao na bratovo dete i kukauo i kukao, a ja mu odgovarao da je jedan razmazeni rejver. izvini brate kruko, sada te skroz rauzumem :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Igore, jesi i ti postao razmazeni rejver :) Inace, zdrav dorucak jutros na poslu...grisine sa kikirikijem i koka kola ... fak jea... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 brutalno na goblinima sinoc, obavezno gradivo bg za dve bedelje. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Nisam otishao u Shabac al' u Bgu moram da ih gledam! Probudishe me komshijska deca vikom pod prozorom i neki komshija shto obija zid, menja prozore valjda. Chuka celo jutro! Devojka otishla na tour de Europe sa matorcima tako da imam 10dana da prdim i nemam potrebu da izlazim iz gaca. Vecheras dolazi drushtvo na PES, samo da nabavimo josh neki joypad... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Bio sinoc u Akademiji na onoj Vampire Freaks zurci, bacio sam 200 dinara da bih bio 45 minuta na zurci, jer su se sestra i drugarica smorile (koje inace vole takve zurke)... Ako nista, bar smo na kraju zavrsili u Studentskom parku sa nekim drustvom i gitarom, i bar tako prekratili vreme do jutarnjeg busa. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Ja bio u sibeniku za vreme proslave oluje. мора да вам је било до јаја. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 juce se okupilo drustvo u 7 u kafani na Brdu. Krenuli da pijemo i jedemo, i tako do nekih 10:30. Posle otisli u Skadarliju na tamburice. I pijemo, pevamo, uuuuzivamo. I onda se uvek nadju smaraci, koji hoce da idu na Sound. I tako njih dvojica krenu da nagovaraju ljude, i na kraju odemo mi na taj Sound. Boze kako sam se samo iznervirao, jebem ti splavove, i muziku, i namrstene imbecile, i kurve koje mi se gade cim ih vidim. I tako, umesto da smo nastavili da uzivamo, mi lepo sjebemo celo vece... e da, dobro jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Leško šta studiraš ti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 raspao sam se i ne vidim na oci poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Uzhasno je vreme. Pojeo sam ciglu za rucak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Koliko god da sam branio leto, od ove godine prelazim u Ivanov tabor. Nepodnošljivo, kontra produktivno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 I ja sam zavoleo kisu. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Leško šta studiraš ti ? medije i komunikaciju na Singidunumu. Lesko sisa. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Unarmed skill na 400. Pobeda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 That's so 2009! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 (edited) Од тога ће ти ручице бити танке а стомак све већи! И не претеруј у хедонизму, очисти се од телесних задовољстава! Edited August 14, 2010 by iguman11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 eedste drugari sinoc se vratio sa produzenog odmora, na splavarenju sm zaboli kisurinu i 10 stepeni, ali je bila extra tura brza upadanja u vodu frka panika i rakija naravno :D na moru mega blega ... nije losa uloga buduceg zeta docakao me pun frizider ladnog piva i pun sto morskih specijaliteta... mora da ima neka caka :P anyway sta sam propustio kakav je starcraft 2 (uzeh original i ond sam vozao ga 15 dana u kolima :|) kakvi su predatori :D sinoc sam pravo sa put iz kola otrcao na koncert ateista i goblina koji su jebeno odvalili, uojea, samo sto sam bio u papucama XD krs nekog naroda mladog bas se iznenadih nikad toliko ljudi nije bilo u gradu a da nije pevala ceca saban ili ljuba .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 da sam znao da si se vratio cimno bi te sinoc. uspeo sam opet da se razbolim, bravo za mene. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Die Hard 2 na tvu! \o/ Shteta shto ne mogu da ga gledam, sad ce ortaci da banu, pa cemo PES celu noc! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Uzeo sam juce Canon EOS 500D, pa se danas ceo dan zajebavam sa nekim forama koje sam izguglao/video na jutubu, evo sad sam kao "prestao". Mi hepi enivej :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 rešio sam da odem na more drugi put u 7-8 godina, bravo za mene. jako je debilno ići negde (i još na odmor) gde postoji šansa da te prebiju zbog toga odakle si i kojim jezikom govoriš. tako i ja razmišljam. prema pričama koje čujem od kuma koji je bio u budvi metar dana (riba mu ima gajbu dole), crna gora nije daleko od hrvatske po tom pitanju. :( Koliko god da sam branio leto, od ove godine prelazim u Ivanov tabor. Nepodnošljivo, kontra produktivno... osvešćuješ se, neo, evo crvena pilula :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts