killYg0r Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 moj zivot je niger ? (misli se naravno na zemlju koja legalno postoji i nema nikakve veze sa rasizmom) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 O kakvoj Shvici ti prichash Vudsi? :) Pa o tvojoj teoriji "ko nema pare on ne radi", ko da ne živiš u Srbiji gde niko ništa ne može da naplati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 vudi car hae...elem, neka guzva po gradu danas, tj. oko klinickog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 dule kralj rakije 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Pa o tvojoj teoriji "ko nema pare on ne radi", ko da ne živiš u Srbiji gde niko ništa ne može da naplati. Za telefon, internet i benzin uvek moze da se zaradi. Poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 poz brate! kacemo na poker? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 postpaid se itekako isplati ako mesečno trošiš više od 500 dinara. Ako ne trošiš toliko, onda verovatno nemaš ni život koliko mi jede ova kartica 064 stara 7-8 godina isplatilo bi se i za 200 dinara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Iscimaj ortake da pređu na 064, onda je skoro džabe :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 kad sam prešao na postpaid znatno su mi se smanjili troškovi. Glavni problem je, naravno, imati samokontrolu i ograničiti svoje razgovore kao da ste i dalje na prepaidu. @topic: druga kafa danas, još uvek se ne predajem, neće me noćašnje nespavanje pobediti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 kacemo na poker? ae, u sta igramo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Ima ja domatju slovenachku rakiju kao ulog :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 ja imam banijsku sljivu, al ona vise vredi od te brlje sto se pravi u dezeli :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Pa ok. Ja imam vishe kolichinski :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 kad sam prešao na postpaid znatno su mi se smanjili troškovi. Glavni problem je, naravno, imati samokontrolu i ograničiti svoje razgovore kao da ste i dalje na prepaidu. +1, dok sam bio na dopunama, zbog posla sam trosio oko 4k, sada sam uzeo paket 2k mesecno prenesi + 1GB i ne mogu da potrosim, ali nema sanse, a bas pricam... Isplativiji je post paid naravno samokontrola :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 i ja bih prešao na taj prenesi plus paket ako bih znao da ću se zadržati na tih 2000 mesečno koliko izađe posle poreza. ovako plaćam oko 1500 al se baš kontrolišem, a s tim paketom bih mogao da se rasprdim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Da, 2000 je sa porezom.. mada sta znam, poruka sam preneo oko 400, a dobijes hiljadu, minuta 300 ka svim mrezama sam potrosio a preneo sam fazon 500 ka telenor mrezi... E sad meni je manje vise 90% ljudi sa kojima pricam na telenoru, tako da kada potrosim ovih 300 sto ucinim do nekog 15-20-og u mesecu, samo ne zovem fiksni jer imam 1000 ka telenoru ... ok bude jos 100-200 dodatnog troska kada bas moram da zovem na fiksni ili 064... I da, u sustini sam se zajebao sa tim 1GB jer je paket skuplji 500 dinara, a tek internet sto nema sanse potrositi... ja nisam znao kolko to moze da "vuce" pa sam uzeo, a idem manje vise samo na fejs i ponekad nesto drugo... tako da mislim da ima neki paket 2k bez neta, znaci pojacani minuti i poruke sto je verovatno bolja opcija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 постпејд брутално пиша у око припејду. био сам на бел400 пакету (680 минута у мрежи, 80 минута ван мреже и јебемлига колико стотина порука - не куцам поруке) и није било кате да потрошим све то, а излазило је око 2к месечно. е сад, жена је била на припејду, па је трошила бар колико и ја (допуна поруком сваки други-трећи дан по пар стотина динара), дакле 2 сома. договорили смо се да се пребацимо на бел200, који је око 1200 кинти и дупло мањи (то је некад био бел400, па су га удвостручили за исту цену). не верујем да ћемо ни толико да потрошимо. тако да рачунам да сам уштедео скоро 20 сома динара годишње на овом послићу. израчунао сам да на телекомуникације дајем преко 95.000 динара годишње (интернет, Тијанић, кабловска, телефони), са роминзима изађе скоро сома евра, дакле, тако да САМО ЈЕБЕНО ЧЕКАМ да неко направи пакетић за све ове услуге за једно 3-4 сома месечно и да певам. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Nachekatjesh se :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 знам... :) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 http://www.mondo.rs/s181979/Hronika_i_Drustvo/Parada_ponosa_u_Beogradu_10_oktobra.html :/ "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 ne nameravam da uskoro predjem na postpeid, ma koliko me kostao pripeid, jer zivci, koje izgubim cekajuci u redu u domacim postama ili bankama gde i u centru grada radi jedan salter od svaka tri i gde redovno donose salterusi neke spise i iz utrobe banke, su apsolutno neprocenljivi. Jeste pripeid skuplji ali moji zivci su vredniji od hiljadu, dve vishe mesechno It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 sad je ovo verovatno očekivano, ali - ebanking? :) da ne pričamo o trajnom nalogu, ako već nećeš/ne možeš da imaš ebanking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Ja sam se nedavno oduševio saznanjem da lokalna menjačnica obavlja uplaćivačke poslove :) Kod njih sam nedavno platio kaznu za parking, račune za fon i struju i još neke bahanalije, a pritom je uvek prazna. Uzeli su 30 dinara provizije po uplatnici, al' vredi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 edit, hahah desi Lale, kuco stara! hahaha edit: @ atomic - pirana odavno radi te stvari i nikad nema gužve. A to što uzmu 30 dinara ne deluje kao puno, toliko i banke uzimaju, a u pošti realno nikad ne prođem ispod 20ak dinara provizije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 (edited) @laki mrzi me da otvaram rachun u novoj banci iz istih razloga zbog kojih ne volim u postpaid. u komercijalnoj u kojoj imam sve osim tekuceg rachuna ( jer je oko 2000te, nakon zatvaranja Beobanke jedina imala ekspozituru u Bataji) ne mogu da imam niti Virtuon niti ebanking bez tekuceg rachuna sa stalnim prilivom...a ja sve honorare primam preko deviznog stednog ili ovih money transfer agencija. kapiram da me nece mnogi razumeti, ali ja volim kada imam minimalno legalnih obaveza, minimalno papirnih rachuna i dodira sa nashom birokratijom, ma koliko me to kostalo. Evo danas sam isao u Opstinu Novi Beograd gde su mi rekli da moram da nadjem licenciranog arhitektu za PROJEKAT ZAMENE PROZORA, na sedmom spratu, da ga platim da lupi pechat (ja sam arhitekta ali do sledeceg leta nemam licencu), da platim taksu.... zbog ovakvih stvari izbegavam sistem koliko je to moguce Edited September 6, 2010 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts