Doolio Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 uh uh samo sam hteo da kazem da ima topic o expendablsima, pa ljudi stavljaju utiske tamo, a ne ovde, u generalni topic. that's all. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 (edited) Ima ljudi koji žele da čuju preporuku bez wall of texta miniranog spojlerima :P The Other Guys Solidan, par sjajnih scena. Fino ubijanje vremena kome ne smetaju Vil Ferel i Marki Mark. Scena sa tunama i lavovima je prajsles. Edited September 1, 2010 by cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 cek, poslednji put kad sam video ovaj topic se zove "pricajte sta ste gledali" i moj komentar za kraj se odnosio na kraj filma. Procitao sam je 2-3 puta btw, i smatram da je kraj knjige fenomenalan. dok sa druge strane kraj filma je Ma dobro znam, nego reko da upozorim ljude da idiotska prica u filmu nema veze sa originalnom. :D Bolji je razlog zasto je on legenda u knjizi naravno, ovo iz filma je smejurija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 MAC GRUBER Nisam skoro bio razočaran filmom čiji me je trejler tako jako kupio. Mislio sam da će biti odlična komedija, ali nekako sa pola gasa ceo film i svega nekoliko solidnih do mlakih fora. Neuobičajeno za ovakav film da je produkcija na nivou, muzika iz osamdesetih je preodlična i diže atmosferu i naravno uvek je uživanje gledati Val Kilmera kako se blamira u ovakvim filmovima. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 kvalitet filma je u 99% slucajeva obrnuto proporcionalan broju ovih izvoda iz kritika u nekim casopisima. Barem iz mog iskustva It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Upravo odgledah "Whatever Works" i moram da kazem da je Vudi Alen odlepio, mada znao sam josh odavno pa ne znam shto sam dobio neodoljivu potrebu da podelim to sa vama. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 haha, da li si ti ozbiljan?Brody koji priča kao kum (totalno promašena uloga za njega), maske koje iz aviona se vidi da su baš to - gumene jeftine maske, a specijalni efekti kao da sam ih ja radio na pentiumu2. Predators - 5/10 nadam se da je to minus pet :P Hmm jbg, ukusi se bas razlikuju ponekad. Pogledao sam i ocenu na IMDB-u, bas mi nije jasna. Film mi nekako odise bas mracnom atmosferom, nema happy end-a. Nekako mi to bas prija u poslednje vreme, eto kao Fallout ponovo =) Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Nema happy enda, ali ima romantike koja je nepotrebna u takvom filmu. Najveci win filma bi bio da je on samo otisao i uspeo da pobegne na brodu ali takav film za zivota necu videti, tako da jbg. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 The Pillars of the Earth Završio mini seriju, i zadovoljan sam. Nekoliko isprepletanih priča smeštenih u srednjevekovnoj Engleskoj, koje se sve na neki način vrte oko katedrale koja je počela da niče u jednom selu. Jedino što mi smeta je što je dosta likova plitko, i što su neke stvari zbrzane. U svakom slučaju nešto da se gleda dok ne izađe The Song of Ice and Fire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 (edited) Solidan film dobar za ubijanje vremena, necu nista da vam kazem o samoj radnji jer cu vam spoilovati :) Edited September 4, 2010 by De1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 odgledah "Placenike", urnebesan film Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 I ja, ali se setih da imamo topic, pa ću sad tu da postujem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Jacob's Ladder http://www.imdb.com/title/tt0099871/ Jebote NAJZAD!! ovaj film sam pokusavao da nadjem 10 godina (ravno) 2x sam ga gledao od pola u srednjoj skoli (i namerno ne do kraja) - i pizdeo sam sto niko nije znao da mi kaze koji je to film Radnja (bez spoJlera): Lik se vraca iz vijetnama i krecu da mu se desavaju neke jako cudne stvari. Pola filma sam kontao "Hej, pa ovo i nije neki mindfuck" - ali sto je vise film odmicao kraju to sam vise shvatao da gresim. IMO ima i mnogo boljih filmova mindfuck tipa, ali ovaj vredi odgledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Smoke Hvala Starbače na preporuci, ovaj film je osetno bolji od Blue in the Face jer ima centralnu priču oko koje se film vrti. Harvi Kajtel je bio i ostao sjajan glumac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 e, pre neki dan na tvu je bio, dobar film This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Couples Retreat http://www.imdb.com/title/tt1078940/ Odlichan film za one koji su dugo u braku, zena i ja smo se nekoliko puta iskidali od smeha А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 tog lika sam gledao u isto nekom slicnom filmu ( sa milom kunis cini mi se ) i smucio mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 (edited) Odlichan film za one koji su dugo u braku, zena i ja smo se nekoliko puta iskidali od smeha Pa onda RUR bas i nije ciljna publika, ovde smo samo mi manijaci. :D Edited September 5, 2010 by Sinistral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 BREAKING BAD Od kad sam skinuo prve dve epizode, ništa drugo (osim skrnavog MacGrubera) nisam gledao, do finala treće sezone sinoć. Fantastična serija, skoro pa mi je na nivou Sopranosa (red drame, pa red crnog humora i bizarnih stvari). Likovi su fantastični i toliko dobro ih razrađuju iz epizode u epizodu, praktično svako sija kad je na ekranu (pored Valta i Džesija, Majk Điardelo iz Homicidea, Henk, ljigavi Saul, onaj matori mister fixer, ne znaš koji je bolji praktično). O gomili carskih i nekoliko ubernapetih scena bih mogao ceo dan da pričam, kad odgledaš ovako nešto postane jasno zašto holivudski filmovi sakuju u globalu, sav kvalitet je na televiziji sada. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 Транспортер 2 лагана забава, али она плава психо-садо кучка убица је однела победу. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 Pip, zar nije lepše da gledaš takve serije nego da random nabadaš sve što izađe :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 (edited) nista Edited September 7, 2010 by mali_buda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 Pip, zar nije lepše da gledaš takve serije nego da random nabadaš sve što izađe :P Pa isčeprka se poneki biser s vremena na vreme, al ću definitivno da se bacim na još neke serije, sve više kvaliteta se pojavljuje tu. Elem, FROZEN Fin environment-horor o grupici likova koja biva zarobljena na korpi ugašenog ski lifta tokom nekoliko dana. Glumci su mogli da budu malo bolji, i vidi se da režiseru ne ide baš rad sa njima (prvih pola sata filma je total bore i nepotrebna ekspozicija), al se takođe i vidi da mu režija dramatičnih i napetih scena mnogo bolje leži u ostatku filma. Ono što je dobro je što likovi ne vade nikakve kečeve iz rukava niti se bilo šta rešava nekom deus ex intervencijom ili klišeima, plus što je "šta bih ja uradio u toj situaciji" atmosfera prilično dobro dočarana. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 kori aj preporuci jos neku seriju, posto sam i ja trenutno u tom fazonu da prestanem da random pikujem filmove od kojih je 90 posto tuzno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 gledao inception juce, nasrali ste se o njemu na forumu kao da je neresiva misterija sa stotinu tumacenja...odlican je, drzao mi je paznju sve vreme, i jako mi je brzo prosao. danas expendables 8) Expendables je keva, pogotovu ako si bio u fazonu da tje ga ofrlje uraditi jer su sve sprcali na glumce...mislim ima par ofrljih momenata u VFXu al je i dalje dojaja (ili je nama projektor govno). poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts