Kotru Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 (edited) matori niko nije pominjao mac. a ti ako mislis da je lako koristiti ga (i muskarcima), ocigledno nisi upucen. za manekenku koja nije podigla vise od cetke za kosu u zivotu bice malo teze da izdrzi vise od 2 min fajta sa onim kopljem Edited August 20, 2010 by Dr. Steinman Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Gledao sam Batman Under the Red Hood, nije loš, čak sam se pomalo i rastužio na kraju :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 matori niko nije pominjao mac. a ti ako mislis da je lako koristiti ga (i muskarcima), ocigledno nisi upucen. za manekenku koja nije podigla vise od cetke za kosu u zivotu bice malo teze da izdrzi vise od 2 min fajta sa onim kopljem Da, ali ona nije manekenka koja nije podigla vise od cetke za kosu ona je keltska ratnica u filmu. :P Htedoh da reci da to koplje nije uopste mnogo tesko... Nisam uopste rekao da svaki mali mujica moze da podigne koplje i da se tuce sa njim, ali za to je potrebna vise vestina nego snaga. A kad ste videli neki akcioni film sa nekom nagruvanom lezbacom koja bi zapravo izgledala kao da moze da se bije? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 brate ona jeste manekenka jer ima takvu gradju i u filmu kao i u rl :). za borbu takvim oruzjem, i pro rukovanje njime kao sto ona radi, potrebno je mnooogo vezbe. a pola tih vezbi su, gle cuda, za staminu. mogli su da nadju prikladniju glumicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Pa nisu birali glumicu koja i izgleda kao capable ratnik, birali su glumicu koja će da privlači publiku sa postera Niggeru, jel taj Prince od ARABIJE HD snimak što si gledao, za sada vidim da ima samo dvdrip. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 pa da su stavili, ne znam, michelle rodriguez style ribu, ne bih se bunio Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Leave Olga alone!!! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 The Proposition Dobar film. Prica tu i tamo, ali je atmosfera osvezavajuca, muzika cudna(ali dobra), kamera/gluma ok. odgledah i ja. dobar je film...muzika dere, atmosfera dobra, gluma vise nego dobra...kapetan odro :) i jebene muve, svuda su :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 (edited) Legend of the 1900 / Legend of the Pianist Retko koja ekranizacija može da se pohvali da je u ravni romana po kom je nastala. Ovaj film je jedan od tih. Sjajnu priču upotpunjuju Tim Roth koji je fenomenalno odigrao ulogu protagoniste, i gospodin Morricone koji je zadužen za muzički skor - ogroman izazov pošto se priča o najvećem pijanisti svog doba. Definitivno upada u top 10 filmova koje sam gledao u životu. Edited August 22, 2010 by cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 +1000 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 odgledao centuriona, kakvo sranje... mislim ne totalan krsh, al je sranje... ok ocekujes fajt bez price, a ono i fajt sranje... tja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 (edited) The Killing Jar drago mi je da vidim ovog madsena da se polako vraca u normalu, film nije toliko los Inace poceo sam da gledam Rubicon http://www.imdb.com/title/tt1389371/ , spijunska drama AMC produkcije, tek je stigla do pete epizode i za sad ne izgleda lose, svidja mi se sto ne zure da nabiju rejting nego se serija lepo razvija. Prica je o analiticaru koji polako otkriva raznorazne fleke u vladinoj agenciji dok u isto vreme radi za njih. Edited August 23, 2010 by Immz This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Dobar je rubicon i ja ga gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 The Million Dollar Hotel Ne mogu tacno da se setim, ali prica iz filma me podseca na neku od knjiga koje sam procitao ranije... Uglavnom, hotel pun ludaka :), rezija wim wenders. Dosta poznatih faca medju kojima su Mila Jovovic, Mel Gibson i Jeremy Davies. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 mulholland drive - epic mindfuck... jos 3 puta da pogledam pa mozda povezem nesto :) ima dosta stvari za koje sigurno znam da imaju znacenje, sad jos da otkrijem koje. ne mogu da ocenim film jos lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 ja taj film nisam skapirao uopste :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Istražite malo ličnost Dejvida Linča, životnu praksu i verovanja, biće vam sve mnogo jasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 (edited) silencio ! pocnite sa eraser head da vidite sta je uzas :P manje vise svi filmovi kojeje radio su odlicni ... i serija twin peaks naravno odlicna tako ja kada sam ga gledao prvi put krenuo sam od eraser head pa redom kao je radio sto verovatno nije pametno al jbg :P Edited August 24, 2010 by StormScion Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Ma taj je neki mason, zato ga Corey voli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 mulholland drive - epic mindfuck... jos 3 puta da pogledam pa mozda povezem nesto :) ima dosta stvari za koje sigurno znam da imaju znacenje, sad jos da otkrijem koje. ne mogu da ocenim film jos lol Zapravo nije komplikovan previse samo nije linearan niti nagovesti na kraju u kom redosledu idu desavanja. Al film je vredan gledanja samo zbog sexusalnih scena Vecina filma je poslednji san plavuse koja je jednostavno prolupala . sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 (edited) Zapravo nije komplikovan previse samo nije linearan niti nagovesti na kraju u kom redosledu idu desavanja. Al film je vredan gledanja samo zbog sexusalnih scena Vecina filma je poslednji san plavuse koja je jednostavno prolupala . tako sam i ja skapirao zbog svih tih switchova licnosti i onog kluba gde kazu da je sve iluzija. neki likovi su takodje prilicno nerealni, pa je to jedno od logicnih objasnjenja. kao i kod pravog sna, dosta stvari koje je dozivela budna su i u snu samo izmenjeni. ali toliko ima detalja koji ukazuju na nesto - od piksle do plakata na banderi. i jos uvek imam gomilu pitanja u glavi: ko je kauboj? ko su baba i deda i sto se smeju? sta je ona plava kutija? ko je baba sa plavom kosom? ko je mrtva devojka? ko je lik iza restorana? mozda bi bolje pitanje bi bilo sta oni predstavljaju u snu. moram da odgledam opet, ne vredi ovako :) Edited August 24, 2010 by Dr. Steinman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 mislim da kao sto je neko gore rekao vreme nije linearno vec po mom misljenju vrti se u krug uzrok posledica uzrok posledica pa onda uzrok sa pocetka oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 sklopio sam timeline otprilike kako ide http://www.mulholland-drive.net/home.htm ovaj sajt mi je pomogao dosta, a vidim ima i neke teorije o child abuse wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 http://www.themoviegoer.com/mulholland_drive.htm sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 +1 za lincha. gledao sam mulholland drive i lost highway, odlicni filmovi. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts