iguana Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 E.T. - extra terrestrial ... od filmova Stivena Spilberga sa kraja 70tih i pocetka 80tih (Bliski susret..., Poltergajst, E.T....) meni lichno najloshiji. Josh sam naleteo na ono specijalno izdanje sa osrednje odradjenim cgi et-jem, umesto one lutke, koji posebno na pocetku filma deluje dosta loshe. U sustini nekako mi je film suvishe dechiji. Mozda i nije toliko losh, koliko nije za odrasle. Jedina scena koja mi se i dalje svidja jeste ona, na koju sam se prepadao i kao mali a i sada, kada keva bezi iz kuce sa malom dru barimur nakon sto je po prvi put videla eliena i onda na vratima nalece na lika u skafanderu sa zlatnim premazom vizira It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Ja sam ga gledao samo jednom, kao klinac u bioskopu, i ostao mi je u fantastičnom sećanju (ne samo film kao film, nego ceo hajp oko njega kojeg mogu da se setim, tematika, i činjenica da sam imao neke preslikače za majice sa kadrovima iz filma). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Wizards Hobbit meets cannabis :D Stranu na šalu, interesantan i originalan fantasy crtać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 odgledah Smoke na TV-u , simpatican film. nego, gleda mi se ponovo Bronson :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 gledo sam inception, dobar je, stavise odlican, ali mislim da su mogli jos malo da ga zdrndaju, ovako mi je kraj malo mlak i iscekivan kroz ceo film. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Wizards Hobbit meets cannabis :D Stranu na šalu, interesantan i originalan fantasy crtać. moze leni linak na pm :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Odgledah Take him to the Greek sinoć. Moram priznati da nisam mnogo očekivao od filma, al' na par fora sam pluća izgubio. Vredi pogledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Pogledao sam sinoć The Invention of Lying - http://www.imdb.com/title/tt1058017/ I kao što neko reče, pretvara se u drugoj polovini u romantičnu komediju, ali je meni film bio skroz simpatičan, valjda zbog tog ludačkog settinga :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Poceo sam da gledam Blue Mountain State, i toplo je preporucujem.....Jebeno su bolesni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Jel to ono sa MTV-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Jeste i totalno je bolesna, znaci kakve fore imaju da covek ne poveruje......LEGENDE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Pogledao sam sinoć The Invention of Lying - http://www.imdb.com/title/tt1058017/ I kao što neko reče, pretvara se u drugoj polovini u romantičnu komediju, ali je meni film bio skroz simpatičan, valjda zbog tog ludačkog settinga :) Početak je obećavao mnogo, ali je druga polovina filma totalno bezveze 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 (edited) moze leni linak na pm :) Poslao sam ti link svog distributera koji drži originale She's the Man Nisam neki ljubitelj tinejdž komedija, ali ova mi se skroz dopala. Insipirisana Šekspirovim komadom Dvanaesta noć, priča o ribi koja se preruši u muškarca da bi mogla da igra fudbal. Kvalitetna gluma, inteligentan scenario (za ovaj žanr), jedino što smeta je što se vidi da Ameri nemaju veze sa fudbalom, jer su scene sa utakmice kriminalne. Edited July 28, 2010 by cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 THE LOSERS Jao :((((( "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 THE LOSERS Jao :((((( Skratili se ovi opisi od kad si uzeo Starcraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Pa ono jeste, još gore što sam spizdio sat i po vremena života koje sam mogao da potrošim na SC :) Ovo boli koliko je loše, nemam snage da komentarišem. Top tri najgora filma koja sam gledao (al ove godine) :)))))) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 ovo moram da gledam, brate, ti ni za jedan film nisi reko da je zesce sranje, ja koliko gledam tvoje rivjuove, najgore je bilo nesto tipa 'prosek' :) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Ali generalno film je klasichna holivudska produkcija, nista posebno loshe ili sranje. Najbolji detalj u filmu, koji je dosta razlicit od originalnog iz 80tih, jeste kada Persej u Argosu vadi iz neke skrinje mehanicku sovu (koja se pojavljuje u prvom filmu) i neki ratnik mu kaze nesto u stilu "Just leave it" Odgledah i ja Clash of the Titans konačno. Inače sam fan originala, ali mi je i ovaj bio onako, dovoljno zanimljiv da se može pogledati. Jedino mi nije jasna ova scena sa sovom, koja je tebi zanimljiva tj. najbolji detalj u filmu (zašto?) a opet sa druge strane Duliju je najgori deo filma. Mislim, meni je, iako gotivim tu sovu, to onako, simpatičan deo i povezivanje sa originalom, ali ništa više od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 meni je to ostavilo utisak fejlovanog easter egga, pa zato. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 LMAO, ladno si i ovo gledao. Skinuo sam ga pre nekih godinu dana po broju komentara na cinemageddonu, život mi nije više bio isti nakon gledanja tog đubreta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 ^^^ "Ha ha ha. What a story, Mark..." :) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Carlston za Ognjenku nikad veic potencijal postprodukcije nikad vishe upropashtjen prichom. Ili samo ja ne volim te "wannabie cool" priche, ajte molim vas shta je ovo.... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 meni je carlston za ognjenku fenomenalan, jedva su me naterali da pogledam pre 2-3 meseca i odusevio sam se. "ih, da pije moze svak!" brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 i meni se bash svidja, iako ne podnosim Kapicica (koji kao da je medijski propao u zemlju u poslednje vreme). Ok, ima neke patetike u prichi, koja je karakteristichna za prichu nasheg naroda, ali i dalje se radi o jednom ljupkom filmu sa par zgodnih zena It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 (edited) Meni se malo povraca od tog settinga "zhenskog sela, sa minama u vinogradu jer je ovom bilo dosadno" yey kako lucidnoooo mnooogooo sam lud i veliki umetnik. Jedini dobro u celoj prichi su mi one sise :D Al zato postprodukciju jachu nisam video u Srbiji...skoro pa je holivud. Edited July 30, 2010 by Dreadlord poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts