Lucky Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 I ja sam se razočarao zbog fudbala, a nisam neki fan, potpuno neverovatno, a vidim da su i svi drugi u downu :) Čudno je to, i nema u suštini veze sa ovom pričom ivankovom "jao ne vidimo dalje od fudbala" mada sam siguran da ima i takvih ljudi. A i možda zato što mi je jučerašnji dan generalno bio bezveze, pa se onda ova priča sa fudbalom samo "nadovezala". Danas je već bolje, jer je bio i nešto bolji dan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 testiranje modula za magento je bilo uspesno, cini mi se da sve radi, tako da mogu da zatvorim poslovni dan i kliknem dvaput na nwn.exe :) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 (edited) Ovi na Steamu nisu normalni. 75% popusta na 1C igre (King's Bounty included), 50% na JoWoodove, 66% na Atarijeve, 50% na Epicove... a nisam u skorije vreme bio tanji s parama nego ko sad :| Edited June 24, 2010 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 prosto neverovatno :D ljudi ponude popust i svi koji su do tada skidali krekovane igre se pomame i kupe, totalno losa strategija! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Pre neki dan na poslu me pita koleginica - e jel imaš tu i tu grupu, novi album? Ja rek'o - imam, ali nemam sad ovde, mogu ti doneti. Ona kao - ma nema veze, kupiću popodne preko iTunes-a. Bio sam zbunjen narednih 10 minuta, kao ono kad robotu zadaš komandu koja ga zabaguje, tako je i na mene delovalo saznanje da neko preko iTunesa kupuje muziku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Zna li neko gde moze da se iznajmi sony3? Trazio sam po netu, ali sve sto sam nasao su ili nedostupni brojevi ili je vec neko iznajmio... dacu ti ja broj ako os, 1100 din je valjda Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 koleginica ima stranu karticu? ja sam probao da napravim itunes nalog i ne može, nema srbije u listi, a kad odaberem uk, kaže mi "to ti nije uk kartica, konju" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Radi na makedoniju opušteno. Odnosno, ortak je napravio iTunes na Hrvatsku sa Virtuonom, šljaka bez problema i on kupuje ali mahom aplikacije, a ja sam lično napravio na Makedoniji sa Virtuonom, i radi, mada nisam kupovao. A koleginica ne verujem da je toliko iskusna da nešto "hakuje sistem" pa bih pre rekao da je i ona zdravorazumski odabrala tipa Hrvatsku i da joj je prošla neka domaća Viza ili tako nešto. Al' pitaću je od ponedeljka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 zena pametnija od ivana lol! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Postoje pametnе žene, takođe postoje i one malo manje pametne :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 A ove trece? pa reci do kraja kad si krenuo... :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 da li sam shovinista ako primetim da 99% riba izmedju 18te i 30te nema nikakvi hobi i zivot im se svodi na, na jednoj strani faks/posao, a na drugoj jebanje ili jebanje u mali mozak muskog sveta Veoma dobro zapazanje. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 fora je što dobiješ interfejs na jeziku zemlje koju odabereš. ne znam da li to posle može da se vrati na engleski, ali suviše mrzim prevedene kompjutere da bih isprobavao.uzgred, nidžo futožanine, mislim da sam ti već jednom skretao pažnju na "nismo mi ovce čuvali" priču, pa ono...moram i ja da kažem da je igi jako dobro zapazio ovo za žene i hobije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Bio sam toliko slobodan da Igijevu konstataciju prenesem na jedan drugi forum, i par žena se složilo sa tvrdnjom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 uzgred, nidžo futožanine, mislim da sam ti već jednom skretao pažnju na "nismo mi ovce čuvali" priču, pa ono... Ja ovce nikad nisam čuvao, međutim... MOŠA ! :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 skoknuo do zagreba danas zagrepcanke su mnogo dobre pichke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 uber produktivan dan je gotov. izasao sam iz bedaka (poz lesko) kroz neke pesmice, slike, pricao malo sa drugaricom i tako. rizikujem ban, al' izgleda da nisu sve iste Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 p.s. necemo mi tako lako pobediti, stim sto startujemo samo sa zigicem u spicu, 4-5-1 jebmtibudalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 :((( u kurcu sam :((( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 (edited) rizikujem ban, al' izgleda da nisu sve iste Neces ti to jos dugo pricati veruj mi :D Edit: zar i ti unka? Edited June 24, 2010 by REAL~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 sine, đorđe, ako nisi prcao, bolje ništa ne prijavljuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 (edited) ... Edited June 25, 2010 by mali_buda Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 kol'ko je meni poznato, ako ides preko hrvatske na itunes mozes da kupujes aplikacije ali ne i ziku :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Već peti dan za redom ne mogu da zaspim pre pola 5. To i ne bi bilo toliko loše da zapravo ustajem u 11 - 12h, a ne u 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts