jasamnepismen Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Doshao u Bgd opet, do daljnjeg sam ovde. Raspadam se koliko nisam spavao nocas. Fax od 12-14 pa reset u krevetu posle. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 ko ne skače, taj je vića \o/ 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Ja ću bajsem u petak na pos'o ... što znači da bih mogao danas da mu napumpam prednju gumu, samo ne mogu da se setim kakav ventil imam, tj. dal' može da se napumpa na pumpi ili moram adapter onaj da "mećem". Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Kad god nisi siguran šta treba učiniti, a ti metni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 dobio sam neki poziv da se javim u vezi pitanja sa vojnom obavezom...Pominju odlaganje ako sam student,blabla... Zanima me,posto sam ja to sad video,a kao trebalo bi da idem tamo za sat vremena,sta se desava ako potpuno iskuliram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 jos uvek ne znam sta cu raditi danas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Dobro jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Treba mi mala pomoć, neko je svojevremno okačio sliku jedne planine, izgleda kao kocka koja se izdiže iznad oblaka. Need help da pronađem ime, mislim da je u Južnoj Americi, a možda se i varam ... Što je najgore, ne mogu da je pronađem preko gugla .. Ja sam to kachio - Planina se zove Roraima a pripada drevnom krechnjackom masivu, gde se moze naci josh par takvih, na granici Venecuele i Brazila It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 dobio sam neki poziv da se javim u vezi pitanja sa vojnom obavezom...Pominju odlaganje ako sam student,blabla... Zanima me,posto sam ja to sad video,a kao trebalo bi da idem tamo za sat vremena,sta se desava ako potpuno iskuliram? Nece se desiti apsolutno nishta :) @tema: Divno vreme, odoh na trchanje! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Pa i liči na tebe... :) .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 E POZ http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 dobio sam neki poziv da se javim u vezi pitanja sa vojnom obavezom...Pominju odlaganje ako sam student,blabla... Zanima me,posto sam ja to sad video,a kao trebalo bi da idem tamo za sat vremena,sta se desava ako potpuno iskuliram? ma ionako su ukinuli vojsku :) ali idi meni bilo zanimljivo :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 trebalo bi da od decembra da se ukine i to samo ako se prijavi 1500 za profesionalnu sluzbu, tako da ono, idi odlozi kad te vec samo vremena koshta. naravno uvek mozesh u armiju;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Jos jedan potpis na faxu i postajem apsolvent... jebote kako sam srecan, posle 5 godina da postanem i to :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Coko, jel' ti studirash PS3 ili XBOX kse kse? Srsly, shta studirash? Malo pre sam stigao sa faxa i blejim pred kompom umesto da se izvrnem u krevet. ;/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Tako lep dan a ja blejim ispred kompa, blaaaah :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Mislim da ce pasti jedan opak basket danas...XD QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 trebalo bi da od decembra da se ukine i to samo ako se prijavi 1500 za profesionalnu sluzbu, tako da ono, idi odlozi kad te vec samo vremena koshta. naravno uvek mozesh u armiju;) kao pravi patriota:) Srsly, shta studirash? studira anatomiju vagine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Coko, jel' ti studirash PS3 ili XBOX kse kse? Srsly, shta studirash? Malo pre sam stigao sa faxa i blejim pred kompom umesto da se izvrnem u krevet. ;/ Dif kse kse studira anatomiju vagine! I to Duletovim atlasom pa vi vidite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Boli vas kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 meanwhile, in vudu's house Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Ja sam to kachio - Planina se zove Roraima a pripada drevnom krechnjackom masivu, gde se moze naci josh par takvih, na granici Venecuele i Brazila Imaš pivo od mene! Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 vudi ajd na pivo sutra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Jos jedan potpis na faxu i postajem apsolvent... jebote kako sam srecan, posle 5 godina da postanem i to :D +1 I ja isto sve tako xD Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 (edited) Kako volim ove lagane pare, zaradio sam sad crevnu za pola sata, a sve sto sam uradio je status na fejsu gde sam napisao da mi treba 5 devojki za promociju u Jagodini. Za to moje "nabavljanje" pomoterki dobio sam 200 din po curi :D Edited May 25, 2010 by Capitaine Kotscha У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts