Kal1mero Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 ma hajde ko im jebe mater :) ja kazem inekcija :) jer mi je lakse za izgovor :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 "gosp...odi...ne! Hik! Prep'sacu vam 7 indzeksn...ops....kcije..." Aman Dule kad cemo jedan petak onako da zasednemo blizu moje tazbine da cirnemo? ma hajde ko im jebe mater :) ja kazem inekcija :) jer mi je lakse za izgovor :) Ne nego si nepismen :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 kisa car! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 ja u govoru ne mogu da kažem in_jekcija pa da me jebeš, uvek zvuči kao injekcija, a pišem latinicom tako da grok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 "gosp...odi...ne! Hik! Prep'sacu vam 7 indzeksn...ops....kcije..." Aman Dule kad cemo jedan petak onako da zasednemo blizu moje tazbine da cirnemo? Ne nego si nepismen :) ok onda je i 99%nepismeno jer govori milicin sa c umesto ch :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Malo bleja, malo ucenje i to je to. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Aman Dule kad cemo jedan petak onako da zasednemo blizu moje tazbine da cirnemo? sto cekati petak HAE! ne stvarno, mozemo neko predvece na kezhual varijantu bleja, pivce i to:) btw, jel tacna ona mapa zona parkiranja na sajtu parking servisa...ako nije dajte neki link posto su menjali zone skorije Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 sreo sam nemketa kralja, danas mu nije bilo lako:P:) imate fine milfice u firmi matori;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Ja bih vam se pridružio ako može Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Brate zvao sam te vec par puta, radis na 4 metra, zivis na 400 metara i uvek kukas!!! LE FU! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Pa da al zaključili smo broj juče i sad je bleja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 sreo sam nemketa kralja, danas mu nije bilo lako:P:) imate fine milfice u firmi matori;) :D hehehe posle sam sedeo sa njom u kafanchetu :D Margi kralj...gde izvadi ovo :D Za kaznu, sutra 3 kruga vise :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 odneo pre nekoliko dana fon na popravku, nesto mi se zvucnik radio tiho pa nisam cuo sagovornike. i sad me zove lik i kaze da treba da platim 2500 za popravku zvucnika + 1000 za neke podatke sto mi je sacuvao wtf? pre nego sto odem da se svadjam sa likom rekoh bolje da pitam ovde jel to normalno? pa ili je kvaran zvucnik pa cu da mu dam 2500 za popravku ili je software i dati mu 1000... pa nek se odluci. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 sta sam jeo don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Nisam lizno majketiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 viki sad on realno mozhe da ti naplati shta oce, trebo si prvo da pitash kolko to zadovoljstvo koshta pa tek onda da ostavljash na servis. al slobodno ga pitaj koji je to fazon, jer zaista nema nikakve logike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 nisam ja ostavljao fon njima, ma ne pada mi na pamet da mu poklonim 1000 dinara. kakve to gluposti prica lik. a slazem se da moze na bezobrazluk da proba da naplati sta oce. edit: hm, uzecu i to u obzir kad budem isao po fon. digao mi pritisak baja jako al rekoh necu preko fona da se ubedjujem. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Kakvo vreme danas Na putu do faxa je 3x pala kisha, a izmedju padanja grune sunce onako Jos par dana i kraj svih predavanja koje cu ikada slushati... Jaoj kako cu biti srecan :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Gadim se sam sebi ! rln Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 nisam ja ostavljao fon njima, ma ne pada mi na pamet da mu poklonim 1000 dinara. kakve to gluposti prica lik. a slazem se da moze na bezobrazluk da proba da naplati sta oce. edit: hm, uzecu i to u obzir kad budem isao po fon. digao mi pritisak baja jako al rekoh necu preko fona da se ubedjujem. Shta god radio samo nemoj da se nervirash,loshe je po zdravlje. @tema: Sunceeeee,a ja moram da uchim,jebem te zhivote! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 pa jeeeeeebote,ceo dan na faksu... sad mogu da iskuliram par dana,pa se nadam da cu ih bar iskoristiti kako treba(iskreno sumnjam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 20 godina nisam iskoristio kako treba sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 (edited) Sad je pravo vreme da počneš, to do dvadesete je ionako sviranje kurcu, šta zna klinja šta je dinja Edited May 24, 2010 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 odneo pre nekoliko dana fon na popravku, nesto mi se zvucnik radio tiho pa nisam cuo sagovornike. i sad me zove lik i kaze da treba da platim 2500 za popravku zvucnika + 1000 za neke podatke sto mi je sacuvao wtf? pre nego sto odem da se svadjam sa likom rekoh bolje da pitam ovde jel to normalno? pa ili je kvaran zvucnik pa cu da mu dam 2500 za popravku ili je software i dati mu 1000... pa nek se odluci. isti problem imam, zvucnik radi tiho kada pricam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 kuca poso! anyone, jel su up to date ove mape zona http://www.parking-servis.co.rs/lat/parkiranje/zone/mape/mape_zona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts