jasamnepismen Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Mozda umresh do sutra... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 secate se one basket veceri sa drugaricom? e pa... zvala me bivsa i najebala mi se mame mamine. neko pametan joj je rekao da sam se smuvao sa tom drugaricom i jos neke nebuloze, na sta sam se ja tako histericno smejao da me je burazer gledao sa onim koji ti je kurac pogledom zene. \o/ Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 @kali,rale,ivke :*** odradio sam rodj, jos malo parica u stek... Sad bi bilo dobro da uradim bar pola prezentacije neke, da ne moram sutra celu noc da radim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 jbte, pocnu potkolenice da me do jaja bole posle basketa, ili odbojke, ili bilo cega sto zahteva povremeno skakanje i predstavlja mi veliki problem. A kakav sam idiot mrzi me da idem do doktora, jer sam u vezi svega u fazonu "ma procice" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Nisi dugo igrao. Mene isto sad posle fudbala bole. Hladan tush i proci ce na kratko :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 @kili: sve je u percepciji :) Pekaru je trebalo da iskuliraš jer je ionako veče, narkomanima da kažeš "DAJTE VI MENI 26 DINARA LOL!", stanicu da prepešačiš taman malo da uvatiš vazduha (a i ja se ne bih gurao u troli sad pa ne znam), a tog lika smarača da da odjebeš sa "DE SI MATORI KAKOE, DO JAJA ĆAO" I sve je super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 vudi na spidu hehe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Vratio se sa vikendice, igrao basket, stoni tenis, radio vežbe, ali bazen nije još gotov :( Sledeći vikend bazen i roštilj! :) "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Nisi dugo igrao. Mene isto sad posle fudbala bole. Hladan tush i proci ce na kratko :). pa nije da sam igrao prvi il drugi put posle godinu dan. Igram vec 2-3 meseca bar 3 puta nedeljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Mozda umresh do sutra... gtfo nigger Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Pa nisam ja Nikita. :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Ja sam recimo bio u onom Fornetiju gde Kilija kulira prodavačica, neka debela je bila, valjda je to ta, i kad sam ušao prvo mi je plasirala taj "šta hoćeš" pogled, onda i ja njoj moj patentirani hladni look, i odma' se profinila! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 jel zna neko neki free word to pdf converter a da ne ostavlja ogromne reklame na stvorene stranice. ne ni free:P:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 doPDF Instaliraš ga kao štampač pa štampaš u njega iz Worda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 radi, tnx torima:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 video sam jutros svoju prvu veliku simpatiju iz osnovne skole, dok se sa svoja dva sina vracala iz radnje... Kao nesto smo pricali ali mislim da nisam skidao pogled sa njenog pupka i nikad vishe zategnutijeg stomacica iznad vrucih pantalonica... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 @laki da to je ta izgleda da je to i problem sta ona radi svaki dan tu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 pa nije da sam igrao prvi il drugi put posle godinu dan. Igram vec 2-3 meseca bar 3 puta nedeljno istrosilo se od skakutanja po betonima, tako i meni jos pre desetak godina, sada igram ko baba, ako li se malo isprimam, moram da idem po gajbi uz bolne grimase pet dana. i nije reversible, tako da tu radi ona deviza 'cuvaj majku da ti duze traje'. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Jebene bubašvabe, sve su veće i dobijaju sve više članaka, još malo pa ko riveri kod protosa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 ja nalazim da je to jako interesantno i uzbudljivo (ozbiljno). gotivim sto se ne plasim buba:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Pa ja se jedino zentam da ne nagazim na neku u mraku, to bi bilo krajnje neprijatno, inače ovako kad ih vidim jurim ih do smrti (njihove ili moje!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Sinoc za malo da se naslonim rukom na zid,a na njemu 3 bubasvabe. Tacno bih sebi ruku odsekao da nisam video na vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 ja sam se sinoć smejao dvema ženama koje su se popele na stolice u paničnom strahu od bubašvaba. smejao bih se i vama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Nešto nije u redu sa tim bubišarbama ... viđam ih sve više, a plus pola koje vidim su se već "izvrnule", neki trip. Pored toga, idem da spavam, sutra tj. sad već danas je nova radna nedelja! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Dobro jutro \o/ Pravac bolnica, pa opet bleja u serijice ceo dan :) Pretvorio sam se u drvo :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts