Vlada_ Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 a citaonica? "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 meni nije jasno kako se odma za 2 sata pronadje statua ?!:) pa nije, tražili su je dan-dva sigurno. u pitanju je vest od prošle nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Drugari, ja sam od danas apsolvent, konacno \o/ [8D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 yay gratz :D ja sam se razbio u teretani, mnogo sam zapustio stomak pa ga deljem i deljem :) a sad na private cocktail party ! :PPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 hahaaha deljes stomak i onda popijes litar viskija :D to je ko 2 kile secera :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 (edited) danas u teretani ...standardno blejim jedem govna ...stize neki batica prodaje neke cokoladice ....ja reko daj meni jednu da probam racunajuci da ce biti max 100din ...smazem ti ja onu cokoladicu sve super pitam ga ja koliko sam duzan...lik bez blama kao 400 dinara .... zadavio sam ga u teretani i otisao kuci .... Pa nije sigurno doneo chokoladicu sa trafike, proteinske chokoladice su 400-600 din :) drzh se kole :D Edited May 28, 2010 by uNkindTJM ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 brate koliko to ima proteina !:) kilo !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 a citaonica? Mislio sam da se podrazumeva, al' izgleda da cu morati da nastavim da vas detaljno obavestavam. ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Jel zna neko dal' se kod telenora, onom ko prima MMS takodje skida 10din? (nije roaming) Treba mi ova info, tnx ;) Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 ma nema sanse :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Stizao mi neki virus u mms formatu, pa pitam, a racun mi nesto povecan nego inace, pa reko ako je neko upucen :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 omg preziveo sam danas, sada mi do jaja! totalno sam kul i jos uvek mi se ne spava!! inace, DESET ILJADA POSTOVA BOG TE JEBO U DUPE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 stanko car Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Stizao mi neki virus u mms formatu, pa pitam, a racun mi nesto povecan nego inace, pa reko ako je neko upucen :D e,ja sam ranije imao slican problem. I to mi se fazon desava samo nocu. Ujutru kad ustanem,na fonu mi pise nesto tipa "message couldn't be delievered",a posle me ljudi zovu i pitaju kakav sam to XXX mms poslao. :D Nekim jednostavnim anitvirusom sam to resio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 grlo ne prestaje, pocelo da me lomi mrtvih 37.2/3, idem da umrem jedno 4+8 () sati "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Koliko sati? Odo i ja da spavam, nema skole vise \o/ http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 hahaaha deljes stomak i onda popijes litar viskija :D to je ko 2 kile secera :D nista ti ne brini nisam toliko zapusten, 6-pack se nazire, nije ni nestao smao je dobio zimski tapacirung :D a tu sam ja sportski aktivan i ovako kljakav kakav sam inace iako vec nazirem da cu u 35. prcati samo lezeci ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 sutra radim ceo prokleti dan...laku noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Samo cu reci p90x... samo vezhbanje,samo vezhbanje... laku noc! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 lesko kako koleno :) ? otisao sam da spavam , tesko vece =D vikeeend ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 ne mogu da spavam zbog grla i sinusa sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 super vece + do jaja rejv, odoh dumrem, ne osecam noge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Dobro jutro \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Da li ici na trckaranje ili ce kisa :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 (edited) Obrni okreni nije za trcanje, tezak vazduh pred kisu, sama kisa ili isparenja posle kise, ima da geknes u svakom slucaju. Dobro jutro svima koji nisu pobegli na selo za ovaj vikend :) Edited May 29, 2010 by Pekarman Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts