Kal1mero Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 E jebi ga. :) Vozio sam i bajs, bilo je lepo. trebao si da se pozoves na manjinska prava !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Како је лепа она Азербејџанка Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Nabacio osmeh na lice onako kvalitetno od 2-3 litra crnog tocenog piva sa nekim curama od kojih mi se jedna polu-svidja, ali sutra cu da se usvinjim sa mojim braticima k'o stoka, zajebi ti ovo kulturno cirkanje sa ribama :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 ne mogu da zaspim... :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 ja necu da zaspim oces da se menjamo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 ja i da ocu ne mogu :) a budim se sjutra izjutra! idem na trcanje pa na celodnevnu sljaku. kome je bolje? samo se nadam da cu se probuditi u dogledno vreme da mogu da istrcim i da stignem na posao :) poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 ma pocecu da ucim "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 U koliko obično ideš u krevet Vićo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Probudio sam se u pola 5 i razvlacio sam se po krevetu do malopre :( Ja se redovno probudim u 5:23...i neverovatno, probudim se, pogledam koliko je sati i uvek u minut... :( i posle toga se samo prevrcem po krevetu...:( Inace, dobro jutro...danas mnogo posla... poz.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Ustao jutros u sedem, uhvatila me zedj i nema spavanja sad :/ Jebes ga, uzecu da ucim onda bar :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 'de ste drugari, ja jeb'o jutros, k'o car. Inace, lepo spavam i ustao sam u uobicajeno vreme, sad cu da ucim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 ne osecam glavu :( lego sam kad je vitja usto :( a ceka me celodnevna sljaka :( najebo samo :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 tgif Nezgodno sam spavao boli, me levo rame kao da sam pao na njega :/ "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 ja nisam sprco, ustao sam u 8 i lepo sam spavao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 treba da se obrijem i osisam, da licim malo na coveka, a nemam kad jebote... nastavim li da ucim ovako,postacu asocijalan. hvala bogu da ovo traje samo do kraja juna Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 dobro jutro svima ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Dobro jutro! :D Naspavao sam se kao car! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 (edited) Uvek isto. Platim nesto sto kosta otprilike 100 dindzi sa iljadu dinara. I sledi u svakoj radnji svaki put jedan te isti pogled kao da sam nekom kevu masakrirao uz usklik "nemash nishta sitno" x) Edited May 28, 2010 by freej! Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 :(:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 jutro:P danas deset dina mature:P:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Odvaljuje me grlo. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 jutro:P danas deset dina mature:P:) oh i ja to imam za nekih 10ak dana... matoriiiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 pa kad se kurcite a nije jos leto :D Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 knjigu nisam dirnuo, pocelo grlo da me boli, great "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 i mene boli grlo, wtf ja nisam sprco, ustao sam u 8 i lepo sam spavao kad si ustao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts