Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nikad nisam voleo te tuborg zurke, ne znam sto

ot: ustao sam u pola 7 i imam neki trip da sam zaboravio da uradim nesto

Born of a broken man, never a broken man.

On 12/12/2011 at 12:33 PM, voodoo_ said:

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

On 5/22/2010 at 2:51 PM, Pesma-mrtve-dece said:

Brate.... kad dodje jedno govno.... onda mora oluja govana obavezno. Nije dosta sto me devojka sutnula.... moram diplomski da zavrsim za mesec dana ovako skenjan..... + moramo da se iselimo u roku od mesec dana iz stana i nadjemo novi.

Zivot > do jaja.

sooooooooo true!

blah :\

2ch4bup.jpg

On 5/22/2010 at 1:48 PM, forrestg said:

uhvatice te policija a ne kisa :c

haha, pazi sad :D

vozim ja tako iz togfua prema lepom gradu novom sadu, i negde na pola puta cujem sirenu pandursku, okrenem se, ono pandur na motoru - "jebote, reki je bio u pravu, ovaj lovi crnje na bajsevima, zato je specijalizovan, vozi motor!", pomislih u trenutku :D

Naravno, samo me je prestigao i nastavio dalje. Na ulasku u grad, prva raskrsinca na naselju, panduri zaustavili saobracaj, sta je sad, da nije tadic odlucio da dodje po malo novaca ili tako nesto... nista, nastavim dalje, odvozam po gradu standardnu rutu i krenem nazad za togfu. U povratku mi iz sporedne ulice izleti kolega biciklicsta-rekreativac, i kao krenemo da pricamo i od njega saznam da je bila neka biciklisticka trka pa su zato zaustavili saobracaj.

Eto toliko, nisu me uhapsili!

http://www.mondo.rs/s170551/Zabava/Ludi_svet/Zabranjen_hevi_metal.html

"Nismo dobro upoznati sa ovom muzikom, ali smo svesni da su hevi metal koncerti satanistički i ideološki destruktivni", piše u dopisu.

NISMO UPOZNATI ALI SMO SVESNI

[roflmao]

IDEOLOŠKI DESTRUKTIVNI

[roflmao]

Šalu na stranu, znaju li za ovo drugovi Putin i Medvedev, oba metalci u mladosti?

Kako da ti dam tekstove kad svaka grupa peva o drugim stvarima? Mislim Metalika, Iron Maiden i Judas Priest koji su najveći metal bendovi ikad nisu imali nijedan satanistički tekst. A za ideološku destruktivnost no cement, ladno je neko izrekao tu sintagmu u 2010. godini.

A sad jebiga, to što je 90% metala o tome kako je teško i zajebano, kom se ne sviđa nek ide na haus, tamo je sve vrhstra i ludilo.

nije, i tamo ima satanista, kao sto je opšte poznati dejvid geta koji peva o tome kako je svet njegov, a svi dobro znamo da je svet Isusov, čist satanizam. A da ne pominjemo frilenda i "we want your soul" i slične hitove. Sve su to satanisti i treba ih zabraniti.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...