Cartman_ Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Raspao sam se od spavanja :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Razvalio me ortak na basketu jos pre par dana kolenom ispod desne sise,i od tad me boli dok radim bilo sta, pogotovo kad hocu dublje da udahnem, ostar i probijajuc bol, a sve me nesto mrzi da idem kod lekara. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 pa i nisu vam neki snovi... ali kako je dakica morala da naglasi da nije toliko nekul da čeka ispred kluba, nego je izašla da uvede drugarice :D ne znam ko je daki, ali ja tamo uvek imam separe! \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 bas sam se lepo najeo,cak sam i kupio cokoladu,pa sam se i zasladio... I sad bih tako rado legao da odspavam,ali ne mogu,moram za sat vremena na rodjendan,a poprilicno mi se ne radi. Sa druge strane,bice para... :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 ne znam ko je daki, ali ja tamo uvek imam separe! nije rekao daki, nego dakica ha! busted znamo da si ti dakice za separe imas novaca, a za visokooktanski za BMWa nemas a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Ima i za to :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 4 sata sam trazio da kupim sestri poklon, na kraju sam joj kupio neku torbicu u Zari. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 jeftin si brat ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 (edited) Mozda trolujes ali ipak, trazio sam mindjuse ili oglicu, al nista lepo ispod 10 000 nema, da sam imao kupio bih. Edited April 21, 2010 by OU JEA! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 sabio sam 3 ispita, sad idem u rodni kraj na par dana da se oduzmem od zivota, kako sam samo jebeno srecan! SAMO MOSH Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Dobro, ipak si kupio nesto, sto je danas retkost kod brace/sestara. Mada i ja isto obavezno nesto kupim burazu za rodj. Inace, dosao sa posla pre jedno cuku vremena, nije bilo lose, blejkanje na poslu skoro celo radno vreme, obrnuo sam ceo net :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Drawn Together film, woohoo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 4 sata sam trazio da kupim sestri poklon, na kraju sam joj kupio neku torbicu u Zari. He he dobro da ti je nisu oteli dakica i njegov frend hehehe You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Zvoni mi policija na vrata, kazu imaju nalog da me privedu zato shto izbegavam da primim poziv za sud, a ja nishta ni priblizno nisam primio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Trebalo je da iskoristiš onu foru "da mi vidite malog", ko zna kad će ti se opet ukazati prilika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 (edited) oops Edited April 21, 2010 by `Dr. Nick Riviera` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 @tema: Ijao veoma kvalitetan trening u teretani+posle Olimp trchanje 45 minuta, sad tush, vechera, krevet! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Bio na rodju,bas je bilo super...Klinci dobri,hoce sve,laganica... Sad malo gledam fudbalicu,pa mi dolaze 2 drugara da malo blejkamo. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Mozda trolujes ali ipak, trazio sam mindjuse ili oglicu, al nista lepo ispod 10 000 nema, da sam imao kupio bih. ja sam kupio kevi u indian shop-u u starom merkatoru ogrlicu za soma dindzi!!!! al jebi ga i ja bi tvojoj seki kupio nesto za 10k Bio na rodju,bas je bilo super...Klinci dobri,hoce sve,laganica... Sad malo gledam fudbalicu,pa mi dolaze 2 drugara da malo blejkamo. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 nikad kvalitetnija bleja uvece za radni dan :) "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Upravo sam skonto da ne ide onaj bus za Bg u 15 do 9 sutra, vec samo ovaj u 15 do 5, sto ce reci ustajem za par sati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 I ja idem da spavam tek sad. Zaradih se, šta ću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 САМО ДОБРО ЈУТРО! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Zapravo, ništa od ovoga što stija kaže neće se desiti. Od zgražavanja nakon ubistva, došli smo do toga da se momci pojavljuju "sportski obuceni na sudjenju" (tresa i air max ili beli lagani lacosta fazon) i mašu ortacima grobarima. Za 2 godine će da jure ko je na forumima srao protiv njih i na fejsu da mu jebu mamu maminu. Ovo čisto empirijski zaključujem. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 'bar dan, ja dos'o. sad lepo da pogledam mail,pa pos... oh wait Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts