nikita_ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Dobro jutro carevi sutra! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 IVANE, duvaj ga. ne gotivim tvoju sedu glavudzu !!!zenim se. realno ^^ brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Kakav stravičan početak dana, ne znam gde bih pre. I ono, samo 25% je vezano za posao tako da "daj otkaz" nažalost ne pomaže :) Ajd' sad, lagano, jedna po jedna stvar, da se izvučem iz ovoga :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 ne mogu da ucim :( a znam da ako ne budem ucio ostace kec..omg :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Jao kako sam se najeo ka' svinja, sad malo blejkanje, pa ako se ne napijem, odo ducim! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 mrtav sam umoran; a ima 2 godine nekog kluba. besplatni stolovi i pice za strance. Ima da odem, samo si jednom mlad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 gud moning za divno cudo nisam se navario sabajle >.< Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 (edited) pa,nacinio si veliku gresku... nisi ostavio za jutarnji! Edited October 28, 2009 by Mitch Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Mrtav sam, slabo sam spavao zadnja 2 dana... idem sad malo da odremam,dobro ce mi doci... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 deste picke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 :o jel to niko ne sme posle duleta da postuje? :D ja jos malo pa na spavanjac, mrrrrrrtav sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 za divno cudo sabio skolu! :D mozda ipak i ne bude kec za tromesecje..idemooo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 (edited) "Facebook has announced that it will be giving friends and family the option to "memorialise" the profiles of members who have died." http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8327607.stm Lol. Mogli bi i urnu na profile pic da stave pokojniku Edited October 28, 2009 by Failure.Sanitarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 hej! Dobio sam 3+ miliona USD na online lutriji! Sad mi javili! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 plejeru, prestani da postuješ te hejt udice, stvarno. uzmi air max bar su udobne, jeftine i mozda ti ih i neko skine nocu pa kupis neke normalne posle :) Ko i ona 4 para, sto sam fur'o prosle sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 (edited) uzmi bilo koje. skrenuce paznju. can you dig that? :d edit. nj Edited October 28, 2009 by shad2 We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Ko i ona 4 para, sto sam fur'o prosle sezone. Sta 4 para? Skinuli su ti 4 para? Imao si 4 para? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 (edited) JEBI Edited October 28, 2009 by drug Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 ne,nego su to 4 para od PROSLE sezone,to nikako ne moze da se fura u ovosezonskoj jesen/zima kolekciji :C Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Ja furam ribok od pretprošle godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Ne svet se definitivno promenio U moje ETF su studirali momci koji nikad ne bi obukli airmax, ili one vec potisnute patike, prosto nekako je nespojivo bilo da mlad pametan momcic koji uspe da upise ETF moze da gaji ukus ka onakvim predmetima. Sto ne znaci nista, samo kazem da se vremena menjaju, ali nagore kako mi se cini, a opet to sam samo ja :) A kul je ako si prosetao 4 para za 1 godinu, mozda te ubace u sledecoj wow expanziji u satrahu pored haris pilton. Caya playcold recimo :P You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Mozda Arthasu nabace airmax Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 U nedostatku Koletove mudrosti na forumu, i ovaj Igor pomaze... Danas kolega ostao ulogovan na kompu na fejsu, a ja mu, naravno, promenio status(drugarska zajebancija including njegova debljina i odnos sa shefom)a on se do jaja nadrkao...eeeeeeeeee breeeeeee bem ti choveka i komplexe...mislim, jer samo ja gotivim te college dude fore? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Ne svet se definitivno promenio U moje ETF su studirali momci koji nikad ne bi obukli airmax, ili one vec potisnute patike, prosto nekako je nespojivo bilo da mlad pametan momcic koji uspe da upise ETF moze da gaji ukus ka onakvim predmetima. Sto ne znaci nista, samo kazem da se vremena menjaju, ali nagore kako mi se cini, a opet to sam samo ja :) A kul je ako si prosetao 4 para za 1 godinu, mozda te ubace u sledecoj wow expanziji u satrahu pored haris pilton. Caya playcold recimo :P hahaha prva prozivka koja me nasmejala :D Da sad budem ozbiljan. Ja sam jedan od retkih ljudi koji shvata da su Air Max patike za street / trcanje (ko je lud da trci u ovome). Npr. u klubovima nikada ne nosim Max. E sad, da l' su ruzne il' lepe, to je pitanje stila. I prosto ih gotivim zbog udobnosti. Necu da kenjam da su nebo i zemlja u odnosu na ostale, ali jesu udobnije. I to sto kazes, ne znas koliko retarda na ETFu nosi Air Max. Jos su iz fazona: random etf retard: "E ima u Novom Pazaru da se nabavi Air Max za 3600, a u Mitrovici za 2600." ja: "Fush su." random etf retard: "Ma ne vidi se, uzeo sam ja. A mozes i da proberes." ja: *facepalm* Znaci bez imalo blama se pokopavaju skroz. Kupuju Max, samo da bi imali "Max", makar bio i fush. Dozivljavaju te tike kao statusni simbol, iako su to davno prestale da budu. Sad svaka shusha ima jedan par, pa makar nemala leba da jede. Moj brat je bas zbog ovoga popizdeo i uzeo one tenisice za 4,8 soma. Bole ga. U outletu su 3k i super su tike stvarno. P.S. Razmislio sam, ovu Pumu bih skroz upropastio po kisi i bile bi mi mokre noge. Tako da sam ipak, prkoseci jos jednom vecini RUR zajednice, narucio 2 Maxa. Al' nadam se da kapirate pricu malo bolje sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Jebote, chitam tvoje postove i shvatam koliko samo nisam urban. :C . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts