G!!! Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 jeje kineski SF (kung-fu žičani ) filmovi su uvek simpatični za gledanje ko je gledao Huo Yuan Jia http://www.imdb.com/title/tt0446059/ Ying xiong http://www.imdb.com/title/tt0299977/ neće se preterano oduševiti sa Yip Man ako si gledao yip man videces da tih zicanih scena ima recimo 3, zato je cool jer ima onog oldskul shmeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Insomnia Detektivska triler-drama sa vrlo dobrom postavkom. Radnja je lokalizovana u gradicu na Aljasci, gde dan traje kao godisnje doba, sto nije i jedini razlog insomnije glavnih junaka! Pacino standardno dobar kao pandur sa kosturima u ormaru, Williams odlican kao novopeceni ubica. Pogledajte ako vam ovakvi filmovi leze. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 ako si gledao yip man videces da tih zicanih scena ima recimo 3, zato je cool jer ima onog oldskul shmeka hah pa zato sto su scene borbe isečene na 1000 delova da bi izgledale realno iako već mi je dosadna ta patološka potreba kineza da dokažu kako je kung-fu balet bolji od karatea Link to comment Share on other sites More sharing options...
depresija Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 (edited) +1 kol'ko sam mislio da ce crtani da bude govno, sudeci po trejleru, tol'ko sam bio prijatno iznenadjen dok sam ga gledao u takvudu. i kako je butleru dobro legla uloga master vikinga, covek je definitivno trebao da se rodi u starim civilizacijama. nemam nista pametno da napisem, samo eto moram da iskonstatujem svoj gej fetis prema njemu kad god mogu :D ups, na altu sam, e jebiga :D Edited May 5, 2010 by depresija Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 hah pa zato sto su scene borbe isečene na 1000 delova da bi izgledale realno iako već mi je dosadna ta patološka potreba kineza da dokažu kako je kung-fu balet bolji od karatea pa kad je bolji sta da rade ;) bolji je svakako od amerikanizovanog karate-a :P ne bitno dal je iseceno, bitno je da je efekat realniji, za razliku od Huo Yuan Jia i Ying xiong gde ono bacaju fireball magije lete i ostalo, sha znam meni je bio superishka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 the knowing - koje smece od pokusaja filma... sad skidam the losers, valjda nece biti kompletni krs.. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Film Hero nema veze sa kung fuom. To su koreografije koje su sustinski balet, one sluze da pojacaju radnju u kojoj je sva sustina filma. Gledati Hero zbog tuche je potpuni apsurd. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 pa kad je bolji sta da rade ;) da samo što zaboravljaš istorijski kontest filma do drugog svetskog rata karate u japanu se učio 10 godina (omogućavajući i telu i duhu da steknu potrebnu snagu) tek posle ww2 Funakoshi Gichin je skratio program sa 10 na 4 godine i omogućio da se karate "studira" u vojnim školama i univerzitetima 10tak golobradih japančića sa žuto-zelenim pojasevima nemaju šanse ni protiv dobrog uličnog tučaroša a kamoli protiv Yip-ija koji u to doba ima iza sebe 30tak godina vežbanja Posle Brus-a svi su izbacili statičnu kameru koju je on prvi uveo omogućavajući da se vidi sparingovana tehnika od početka do kraja kyokushinkai karate > svi kung-fu baleti PS. Šo se filma tiče: Posle Kurosove koji je prvi na istoku uveo iz westerna taj lik usamljenog kauboja (Yojimbo), svi ga uspešno exploatišu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Odgledao juce i odusevio se, stvarno super filmovi plus sto su na ruskom, daje dodatni uzitak pri gledanju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Mene bumer smorio na dve trećine, ugasih i obrisah ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Bumer je sranje... Meni se svidja Crna Munja :) Lakomisleni ruski film o letecim volgama i mercedesima А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Iron Man 2 Dobar. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 nesto mi se gledaju filmovi u mracnim nocima, pa uzeh da odgledam neke koje nisam, a kontam da svi drugi jesu lol 1na1 - brate koje sranje, mislim, cuo sam da je sranje, al ono je mnogo zajebano:) pogotovo kad se mlate ili puskaraju ahahah apsolutnih sto - dobro, ovo je normalan film, gledao sam ga posle ovog gore i izgledao mi je ko kum:) kick ass - nije lose, za razliku od utiska koji sam imao o njemu pre nego sto sam ga odgledao. da nije onako brutalan i surov, bio bi gori duplo, istina. ali kontam da je u tome i fora. butterfly effect dva i tri - pogledao sam ponovo keca i, iako mi je ostao u lepom secanju, zapravo je jos bolji. dobra je atmosfera i fotografija. zato dvojka i trojka jebu keve kolko su sranje, kod ovakvih fransiza se uvek setim tajlandskog boksa 4 i sase micela kako se siba sa nekim smesnim likovima. silent hill - tupavo i mlako ko sto sam ocekivao od modernih horora takvog tipa, ali nije lose u odnosu na ostatak ponude u poslednjih deset godina. dizajn stvarno nije los, neke scene su mogle da budu kul (recimo retrospektiva o onoj maloj gde sam se stvarno zamalo smorio sta uradise detetu:) ), sto je smor jer je atmosfera sranje, ja ne znam kako uspevaju to da urade. mislim, sve je okej, a opet se prakticno smaras kad gledas film, a ja sam bas ono, ugasio svetlo, zabo se u sobu i ocekivao da ne smem da idem da pisam na pola filma, kad ono kurac. nit je strasno, nit je teskobno, nit je napeto...al dobro, nije tolko sranje da ne mos se gleda. defendor, odličan koliko se sećam, film se ljudima ovde nije dopao uopšte, tako da sam se jedva nakanio da ga gledam, ali eto, baš mi se dopao vudi je neviđeni kralj a eto, ja sam skakao ko malo dete kad sam cuo da postoji superjunak komendija sa vudijem harelsonom, al bukvalno mislim da sam skakao u mestu:) medjutim, film sam uspeo da odgledam do pola. vudi jeste kralj, ali dok sam gledao film, u glavi mi se napravila paralela sa dogadjajima iz homm3 dok jos nisam znao da igram - kupim behemota sav ponosan i zaletim se na neke budjave jedinice s njim i ovi ga iznabadaju je li, posto ih ima milion. ko nije skapiro, vudi je behemot, a ostale stvari u filmu su te budjave jedinice:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 defendor, odličan koliko se sećam, film se ljudima ovde nije dopao uopšte, tako da sam se jedva nakanio da ga gledam, ali eto, baš mi se dopao vudi je neviđeni kralj genijalan je film, ali nije se svideo ljudima kojima sam preporucio. moguce jer isto gotivim vudija jako. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 I meni je odlican. Deluje kao da je Love it or Hate it film :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 nesto kao In Bruges :D :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Ovo nema šanse da se nekom ne svidi :) KICK-ASS Veran stripu, uz manje i veće izmene radnje. Takođe, prilično nasilan ali ne hard kor koliko i strip, tako da je potaman sve. Glumci odlični (Nik Kejdž rula, samo kad hoće, a Hit-gerla bi trebala da dobije sopstveni film), akcija izvrsno režirana, carska muzika, proleti film kako je sve dobro skockano (a traje skoro dva sata). Inače, izašao kvalitetni R5, gotovo dvdrip kvaliteta, pa ko neće da čeka Blurej, nema greške. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 odgledah how to train your dragon, bas me je prijatno iznenadio, po imenu i traileru sam mislio da ce biti sranje toplo preporucujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Film Hero nema veze sa kung fuom. To su koreografije koje su sustinski balet, one sluze da pojacaju radnju u kojoj je sva sustina filma. Gledati Hero zbog tuche je potpuni apsurd. Dobro je da su Ameri gledali Hero. I oni hoće jedinstvenu državu na celoj zemlji u kojoj su već policajci. Mogu misliti šta misli prosečan kinez o "uzvišenom cilju" danas. I mi smo imali Impreratora posle ww2 i gde nas je to dovelo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 jel moze neko da mi preporuci neke dobre dokumentarce? nije bitno o cemu samo da su zanimljivi/da moze nesto da se nauci :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Jos jedna preporuka za Kick-Ass, odlican film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 How to Lose Friends & Alienate People - http://www.imdb.com/title/tt0455538/ Simpa je film, nije komedija da se valjaš od smeha (bile su mi smešne 2-3 fore) ali je simpatičan. Jedini problem imam sa krajem, nekako je malo zbrzan i nedorečen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 kick ass objasnio :) T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Unforgiven 1992 - http://www.imdb.com/title/tt0105695/ posle duzeg vremena odgledah u odlicnom kvalitetu kakvo remek delo zanra klint mofo film posvetio reziserima i mentorima koji su ga proslavili, a moze se povuci paralela sa njegovom karijerom gde je poceo kao mlad u sergio leonovim - a fistful of dollars i for a few dollars more i kasnije sazreo gotovo u isto vreme kada je vestern gotovo izumreo kao zanr, pocetkom devedesetih... u filmu je matori revolveras, ubica i pljackas koji je digao ruke od svega uz pomoc svoje zene i postao losh farmer, ali okolnosti posle 10ak godina se menjaju ... na kraju filma jebote, izgledao kao smrt ... preporuka film je oda vesternu, sa svim prepoznatljivim scenama od samog pocetka filma u filmu su jos i dzin hekman - isto odlican, i morgan friman - standardno dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 I mi smo imali Impreratora posle ww2 i gde nas je to dovelo... do toga da samo ima 10 % Srba u Srbiji 11!!!... Nego odgledao THE BOILER ROOM (2000) kul film sa tematikom trulog finansijskog sveta, i jedne brokerske firme, ako ste voleli wall street svidece vam se i ovaj. Igra Ben Afleck i onaj baja sa sjebanom facom Giovanni Ribisi i Vin Diesel.... /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts