Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Mene Harry Brown podseca na Edan Lake u smislu da sam se mnogo nervirao od onih debila..Jos se pojavljuje i isti glumac...Inace, film je bas mracan

Gledao sam i The Box i bas je dobar..Ko voli filmove sa nekom misterijom tipa Donnie Darko, trebalo bi da mu se dopadne :D

Edited by shiki

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...

My mother, and my sisters, and my brothers.

'Lo, there do I see... The line of my people...

Back to the beginning. 'Lo, they do call to me.

They bid me take my place among them.

In the halls of Valhalla...

Where the brave... May live...

...forever.

carriers.jpg

DONEKLE svarljiv, dok ne krene americko sranje :(

ne mogu da nadjem vase postove, jebiga nikad nisam znao da koristim rur search.

uglavnom, nije mi se svideo. lepo je krenuo, al kako se odvijao tako mi je bio smesniji

ubije rodjenog burazera. ajde da je on ZOMBIE i da je krenuo na njega da ga pojede, al ne..

uf, iznervirah se :D

Bring It

gledao sam ono lucky you shto je neko preporuchio, film je djubre nevidjeno, gluma je katastrofalna, pricha losha a najjachi su shatro romantichni segmenti u kojima glavni akter svojoj devojci objashnjava pravila teksas holdema!

haha +1

mene je toliko smorio da me je mrzelo da bacim ovde neki hejt [:(]

Edited by ManBearP1g

It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear?

obicno kada prebacujem filmove na komp overim ih na blic, bar 80% njih za koje nisam siguran da su dobri ili mi se ne svidja naslov a to se upravo desilo sa "The Prestige"! ne znam sta mi bi da ga pustim jutros posle 3 godine blejanja na hardu, ali mi je jebeno krivo sto ga nisam pogledao ranije gledao bih ga par puta sigurno! jeste da je film iz 2006 aliiiiiii koja filmcina... ko ga nije gledao, nek ga pogleda, ko ga je gledao nek ga pogleda ponovo i nek preporuci slican film!!!!

prevelik ti avatar m8

Gotivan dokumentarac o grupi penzionera koji pevaju RnR hitove, poput James Browna, Ramones, Sonic Youth, itd.

Neverovatno koliko ljudi imaju volje i energije, uprkos proseku od oko 80 godina.

Citao sam o ovome filmu da su dobili prava da emituju sve pesme, osim U2, Bono nije dao! ETO VAM GA SAD LJUBITELJI U2!

@ Ivan - znaci, razumeli smo se!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...