zytherius Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Ajde stavljajte to u spoilere, ili predjite na pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 kome se obracas? tebi koji sarkastichno pljujes po delu filma koji je tu da pripremi zavrsetak koji je dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 The Secret of Kells Pravo osveženje na polju animiranih filmova gde dominira 3D animacija. Priča o nastanku najvećeg blaga Irske - ilustrovane knjige koju su opati oslikali 800. godine nove ere.Mislim da ga je čak neko ovde preporučio (Kori?), vredi bumpovati preporuku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 What's Eating Gilbert Grape zanimljivo da nisam ranije naisao na ovaj film. preporuka! :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 (edited) tebi koji sarkastichno pljujes po delu filma koji je tu da pripremi zavrsetak koji je dobar ja ne znam dal si ti slep ili ne razumesh sta sam mislio pod "resetovati" (rech koju sam pomenuo u trecem pasusu) il si mega glup il si u fazonu "zajebavam onog lika pored tebe....teeeebe". U svakom slucaju ja mislim da je ovo drugo i zato cu quotovati razgovor doktora B.Kingslija i Lea pri kraju filma: dr.cawley : "Here's my theory, Andrew.we broke through once before,nine months ago,and then you regressed." Andrew: "I do not remember that." Dr.Cawley: "I know.You RESET, Andrew, like a tape playing over and over on an endless loop I hope that what we've done will be enough to stop it from happening again. I need to know ... that you have accepted the reality." JEl ti sad malo jasnije ? Edited April 7, 2010 by Brkata Nakaza There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Odgledao sam Fantastic Mr.Fox - http://www.imdb.com/title/tt0432283/, koji trip od filma :) Simpa je i to, ali neke scene ... čoveče :) A onda i The Road - http://www.imdb.com/title/tt0898367/, ok, ono što sam i očekivao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MILAN s Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=rcdP8YAW-8A&feature=fvst :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 @ Brkata Nakaza pa brate prophet je prvi film posle dugo vremena koji sam video i da je sklopljen kako treba do kraja, sa puno puno pozitivnih strana a nijednom negativnom..na mene je jednostavno ostavio utisak za top5..mislim nije neka spec mana ako mi kazes da nema powerful ost..i zasto bi umro lik? nema potrebe za ovakvu pricu..film ima poentu i to jaku i izreziran je bukvalno perfektno.. ono mozemo uopsteno govoriti da je tema malo suvise poznata i standardna..tvorza i problemi i sve to..ali ne umanjuje vrednost filma.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Bolje gledaj "A night in Paris" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 New York, I love you http://www.imdb.com/title/tt0808399/ Fin omnibus. Kao da je nastavak "Paris, je t'aime" po imenu samo, doduse. Odlicno uklopljene price i dobar osecaj NY-a. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 brate, odjebi lol sa tim svi ste glupi prdis dzabe jer si u odgovoru mitchu lepo rekao jednu stvar, samo mi nije jasno sta sad hoces da dokazes, da je film los ili nije, jer si mu se smejao i hteo da ga ugasisi pokazavsi tim da ga nisi skapirao u startu najbolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Fantastic Mr. Fox ovo je toliko dobro da i dalje ne mogu da se opasuljim :D sve u ovom filmu valja, i to vrlo The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Clash Of The Titans - mega FAIL od filma. Em shto je losh film, em su uradili konvertaciju iz 2D u 3D koja je u stvari ispala konvertacija iz 2D u 2D... Raspad... Davno me neki film nije ovako razocharao. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 konverwhat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 konverzija, a tebi evo warn što glumiš da nisi razumeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 (edited) //edit nvm Edited April 9, 2010 by reiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Volim ovaj warn sistem, upodseca me malo na dnevnik iz srednje, obaveshten si da si dobio keca, al' samo profesori mogu da ga vide... =P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 (edited) TRIAGE Odlična drama o slomljenom i kontuzovanom foto-reporteru koji se vraća iz kurdsko-turskog konflikta kući u London, a kojeg majstorski glumi Kolin Farel. Film je inače režirao Denis Tanović, bosanac koji je dobio Oskara za onu lakrdiju Ničija Zemlja, i koji je ovde pokazao da je daleko zreliji i sposobniji režiser od toga. Ovome u prilog ide i negubljenje vremena na postavljanju "dobri momci-loši momci" perspektive, a čak je i Đura iz nadrealista u ulozi kurdskog doktora dovoljno uverljiv. Ako ste raspoloženi za kvalitetno bedačenje, odličan izbor. Edited April 9, 2010 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 (edited) vidi se odmah na pocetku kad Chuck pita svog kao shefa Lea cim su se sreli "cao kako zena kako deca?" a ovaj kaze "imao sam zenu , poginula je u pozaru". chuck na to pocinje da se smeje a ovaj kaze "ma opusteno nije poginula od vatre vec od dima to je bitno" (lol). I posle na kapiji one budale traze od US MARSHALA pishtolje ili ne mogu proci to je mega lol; Chuck tu cuti normalno dok se Leo raspravlja i kad warden trazi od Chuck-a pistolj ovaj ne zna da ga izvuche iz futrole nego ga daje sa futrolom i to je to, odmah se vidi da je Leo na terapiji, ja sam tu hteo da ugasim film ali reko ajde da ispostujem Lea i Skorsezea. e sad tvoja teorija pada u vodu cim se zapitash sta dobijaju oni tamo izludjivanjem US. MARSHALA? josh 20 US.MARSHALA za mesec-dva? oce i njih da izlude i da im traze pishtolje i pushke na kapiji i da im ovi daju? :) - ja se tu grohotom smejem jedina misterija na kraju jeste da li se on stvarno resetovao ili se pretvarao a i tu ima odgovor jer kad on kaze Chuck-u "sta je bolje ziveti kao cudoviste ili umreti kao dobar covek?" Chuck pocinje da sumlja da se nije resetovao i naziva ga "Tedi" ali Leo se ne okrece sto govori da se pretvarao jer svesno oce lobotomiju jer ne moze da zivi sa istinom dobro brate,a ja tebe da pitam,zasto razmisljas ko bot? otkud ja znam sta ce im us marshal? mozda su bas njega uzeli zato sto je vec bio psihicki labilna licnost,a mozda da pokazu kako mogu i jednog us marshala da ubede da je lud. taj argument,sa pistoljem ti je nikakav,jer takvih stvari ima koliko oces kroz film i za jednu i za drugu stranu price... ajde mi reci zasto mu onda ona zena,prilikom ispitivanja napise ''run'' na ceduljici,i to bas kad ovaj drugi detektiv ode? zasto mu ona lujka prilikom ulaska na ostrvo pokaze kao ''shhh'' da cuti i ne prica nista? ako ces vec da razmisljas na taj nacin,zasto bi iko rizikovao sve ono na ostrvu,kako bi njega pokusali da izlece? kao ono,puste ga da raznese automobil,udari cuvara u glavu (mozda cak i ubije),ostavljali ga napolju samog pored onolike oluje,a kao psihicki nestabilna licnost,mogao je da pogine hiljadu puta. da je kraj takav kao sto ti kazes,onda bi se i sam reziser izjasnio na kraju,da li je lud ili ne,umesto sto je ostavio ovoliko supljine za razmisljanje.. Edited April 10, 2010 by Mitch Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Clash Of The Titans - mega FAIL od filma. Em shto je losh film, em su uradili konvertaciju iz 2D u 3D koja je u stvari ispala konvertacija iz 2D u 2D... Raspad... Davno me neki film nije ovako razocharao. film originalno nije ni trebao da bude 3d, nego su pri kraju snimanja reshili da prerade neke scene u 3d. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Zerbah nam se konvertisao u pravog gastrosa :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 film originalno nije ni trebao da bude 3d, nego su pri kraju snimanja reshili da prerade neke scene u 3d. bedak sto su ishajpovali mnoge ljude da je film 3d (i da je do jaja ), opusteno sam mogao da ga gledam u 2d bez razlike...........tj opusteno sam mogao da gledam neki rip stream gajbi jer je film nista spec... /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 (edited) film originalno nije ni trebao da bude 3d, nego su pri kraju snimanja reshili da prerade neke scene u 3d. U ovom filmu nema nijedne 3D scene, osim credits-a na kraju... Edited April 10, 2010 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 jok, ima "In 1981, the year that Steven Spielberg cheekily resurrected the Saturday matinee with “Raiders of the Lost Ark,” the sincerity alone of the first “Clash of the Titans” made it seem old-fashioned. The next year “Tron” and its computer graphics pointed to the post-Harryhausen movie world in which stop-motion models and their handmade like would yield to computer-generated imagery. Given this, it’s interesting that the 3-D in the “Clash of the Titans” remake, which was added after it was shot, has none of the immersive quality of “Avatar” and instead segments the image into discrete planes, bringing to mind the unintegrated levels of a pop-up book. As it turns out, this “Clash of the Titans” was dated before it opened." http://movies.nytimes.com/2010/04/02/movies/02clash.htmlhttp://www.nytimes.com/2010/04/03/movies/03threed.html?ref=movies to nisu prave 3d scene, ali je najbolje sto mozesh da uradish nakon zavrsetka snimanja filma It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Das Leben Der Anderen solidan film iako je prica vec prezvakana. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts