manson Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Sry sto 2 puta quoteujem isti post,ali sad sam pregledao projekcije svih bioskopa u Beogradu i nigde nema ovaj film.U kom si ga ti bioskopu gledao? u londonu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Ah,tako nesto sam i ocekivao ^^ "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 zombieland > odlican. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Neko je ostavio pozitivnu kritiku za Surrogates :D . Film u kom Brus Vilis zajebe najveceg naucnika svog doba tako sto pritisne shift+enter .oukej. a sta si ti ocekivao od brus vilisa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 realno bilo bi i dovoljno da ga brus vilis mrko pogleda :D If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Treba sa ortacima da odem do bioskopa,e sad koji je bolji film da odgledamo 2012 ili Surogati ? "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Surogati ako mene pitas. Ja gledo oba. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Ok,to cemo i da gledamo.Hvala :) "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Lol, gledaj 2012 u bioskopu zbog efekata, a kad stigneš kući skini Surogate i gledaj na monitoru (isto zbog efekata :))) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 http://www.imdb.com/title/tt1188729/ sve cekam da neko ostavi review, pa da se ja nadovezem. ENIVEJZ... sta ja znam, nisam razocaran. ali ni odusevljen. veliki sam fan bena fostera, uvek je glumio zajebane, mentalno sjebane likove :))) i dobro mu je islo. ovde je druga prica, mnogo mi je bre mekan :) sto se filma tica... maestralno bolestan, i to mi se jako svidja. stvarno ne znam sta bi naveo kao manu, al eto.. ocekivao sam vise :/ ajde nek ga neko odgleda, dem it Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 odgledao la haine :D u jednom dahu odgledano :D ako budem nastavio ovim tempom da gledam legendarne filmove za nekih 10 godina cu odgledati film od pre 5 godina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 e, odgledah i ja Pandorum neko vece. onako, nije los, al je mogao da bude i bolji. al se onda postavlja pitanje, sto eksploatisati vise tu pricu posle event horizon-a... ono, kul je sto je sf, kul je sto ima epsku liniju jer se radi o poslednjem fragmentu covecanstva, da kazem da pije vodu pa je i to kul... ali zaplet/radnja/prica je losija verzija neceg sto sam vec gledao. treba da nam ponude nesto novo u tom sf spejs ship zanru :| Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0340163/ dobar dobar. 'dja mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Scoop http://www.imdb.com/title/tt0457513/ interesantna prica, simpaticna scarlett, nisam se ni malo smorila, i necu ga obrisati sa kompa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 500 days of summer - kul film za gledanje sa ribom uz veliku kafu tople cokolade Pandorum - necu da ga potpuno kritikujem jer je moje iskustvo bilo pod uticajem losheg dvd ripa, ali i pored toga deluje haotichan, pricha je prezvekana a nedorechena, gde se nije dovoljno uslo niti u prichu o raspadu ljudskog drustva pre kraja zemlje niti se nesto posebno objasnila ova hyperspace bolest. Ben Foster je ok odglumeo, a ovi ostali loshe It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Only the strong http://www.imdb.com/title/tt0107750/ Film je objasnio, sinoc sam ga odgledao i gledacu ga i danas opet. Doneo mi drugar koji trenira kapoeru, a film je inace i istoimenoj brazilskoj borilackoj vestini gde glavni glumac ima zadatak da obuci vec "propale" maturante Lincoln High School bar necemu da teze. Sjajne scene, pomalo predvidiv film ali opet borba i preokreti su me odusevili. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Gledao sam 2012. Meni je film ok, onako neobavezan i zabavan ... šta znam. Napisao sam bio duži post pa mi puče, tako da ćete za duži morati da sačekate da izvinete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Inglorious Basterds SJAJAN FILM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 kreatore wtf We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 under the bombs. sjajno. jel neko bio na Zoni? :D We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 evo odgledah i ja 2012, super film, drzao me je sve vreme a mislio sam da ce me smoriti zbog te duzine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 kreatore wtf pa mlad je on, nije on to gledao na trecem kanalu i na artu:) inace, ako se dobro secam filma, win momenat je sto ovom pevaju tradicionalan kapoera trip, a onom zlom pevaju 'kick his ass' u ritmu ahahahahaevo gledam 2012 vec deset minuta i jel ovo mene neko zajebava?:) o glumi necu mnogo iako je ispod svakog nivoa, nije ono da je losa gluma nego imas neki osecaj teskobe dok gledas, ne valja, ko da nisu imali pare za valjane tejkove...ali efekti, sta je bre ono? ko da gledam kosaca jebote, erupcija vulkana izgleda ko u flashu da je uradjena; pa onda oni beze iz one grobnice, sta li je, dok se svod obrusava, a ovi carevi odradili onaj fazon iz pedesetih, sipaju kamenje tik ispred kamere, a glumci se tripuju pet metara ispred kamere, pa kao imamo lejer padajuceg kamenja kroz koji ih vidimo i kao treba da se tripujemo da to kamenje pada svuda po prostoriji, mislim, okej, to je trik, medjutim, gledalac to VIDI BEZ IKAKVIH PROBLEMA I 'NAOSTRAVANJA'. pa onda onaj kamen sa teksturom iz dooma 2 sto pada na onog lika itd. a to je tek deset minuta. jel moguce da sam fasovo neku nedovrsenu verziju? mislim, to mi se desilo sa wolverinom, imao sam eksplozije sa malo poligona, objekte bez tekstura, vulverin nije imao seciva itd. ali to se bas videlo da je nedoradjeno, ono tipa, leti avion kroz oblake i oblaci bas NEMAJU teksturu, nije kao da je losa ili da je neubedljivo, nego nije jos nalepljena, ovde je sve nekako lose, al previse. jel ste gledali vi?edit: ahahaha koji sam car, pa ovo je neko sranje koje se samo isto zove, sad sam proverio, dobro je, normalan sam:) ima nekoliko filmova koji se tako zovu koji lol:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 hahahahaha pogledao sam [REC] iz 2007. sad sa devojkom, rasplakala se na kraju od straha :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 u nedostatku 2012 dobrog kvaliteta, setih se da nisam pogledao volija i upravo ga pogledah i nije mi dobro brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 hahahahaha znam šta si gledao, budžet 50 dolara :)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts