AlexG Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 1x CAMO PEJB crna M ili L, nzm koje su tacno velicine - pa bi doso u redakciju da probam ako je moguce... Aj laki ostavi adresu i telefon redakcije :) Ohridska 15, 011/3861-064 ponedeljak - petak od 10h do 17h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Poslao sam PM Lakiju a on ne odgovara... Jel mermerisana moja porudzbina ili sta? kakav je taj Laki brezobrazan... netje da odgovori na milion poruka... ccc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Ohridska 15, 011/3861-064 ponedeljak - petak od 10h do 17h sta je ovo,izvalili ste da imate previse zenskih majci,a??pa uvaljujete narodu koji ne obraca paznju ccc pokazujem kevi,a keva "au,pa to ti je malo" "ma nije probao sa...cek cek,ah da lady,znao sam":) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 sta je ovo,izvalili ste da imate previse zenskih majci,a??pa uvaljujete narodu koji ne obraca paznju ccc pokazujem kevi,a keva "au,pa to ti je malo" "ma nije probao sa...cek cek,ah da lady,znao sam":) te majice su samo za dame, droljo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2009 Author Report Share Posted July 17, 2009 Procitajte da li na etiketi pishe Lady fit ... ako pishe, zhenske su :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 kakav je taj Laki brezobrazan... netje da odgovori na milion poruka... ccc Pa moze da posalje svima istu poruku prethodno napisanu tipa porudzbina primljena bice poslato od nedelje ili tako nesto... ili bar OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Mozda ceka da se nakupi porudzbina pa onda poslje poruku svima.Koa sto je receno postexpress ide sledece nedelje. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2009 Author Report Share Posted July 17, 2009 Svi koji su poslali narudžbine za post express ne treba da se boje, sve je to upisano i pošiljka ide već početkom nedelje. Em ne može pre toga jer je vikend, em taman prava prilika da ljudi naruče svoje majice pa odjednom da ipak pošaljemo nešto više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Ok nisam ni mislio da ce biti poslate pre ponedeljka utorka to nije ni bitno... nego da je porudzbina upisana... eto Laki je sve rekao prethodnim postom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2009 Author Report Share Posted July 18, 2009 Eto, samim tim sve sređeno! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 1 x samo rejv, bela, m 1 x sve su iste, crvena, m dolazim po njih. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 sve su iste,1,zuta,L dolazi doca po nju olol Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 nista onda mi cuvajte samo rejv L belu,pa cu da zamenim kad se vratim s mora...osim ako ne postoji neki nacin da sutra zamenim? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 stvarno bi bilo kul kad bi se neko pojavio u redakciji pre ove ade, a? :D:D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 (edited) 1 x Zupčanik | crna | XL 1 x Sve Su Iste | cigla crvena | XL 1 x Samo Pejb | bela | XL svraticu do redakcije kad se kreator vrati iz sela :D edit: izmenjena velicina Edited July 18, 2009 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominacija Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 1 x Camo pejb | bela | L Razmisljam za "sve su iste " :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2009 Author Report Share Posted July 18, 2009 Pa nije se nesto puno ljudi javilo za Adu sutra da bi doslo, pa ja nisam forsirao donosenje majica tada. Ako uopste bude Ade zbog ove kishe. Ako hocete, cimnite me oko 10h, pa da dodjem do redakc da vam otvorim ako neko hoce maje, jer ja jos nisam siguran da cu doci (zbog kishe ove jelda). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 da kishe:) elem zupchanik, bela, l valjda. docicu ovih dana. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 ne znam da li ces moci ovih dana margi, zbog kise! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2009 Author Report Share Posted July 19, 2009 Svi koji žele da pokupe majice od sutra (ponedeljak) mogu to slobodno da učine od 10 do 17h. Najbolje je doduše da se pre dolaska najavite na broj telefona, čisto da proverite da li ima nekoga, mada će u 99% slučajeva biti. Što se tiče onih koji će majice dobiti postexpressom, prva tura kreće u UTORAK, što znači da bi trebalo da svima stignu u SREDU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 odlicno, valjda sam u prvoj turi, posle me nema 15ak dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Evo moje narudzbine :) Muske majice: 1 x Zupčanik | Crna | XL 1 x Samo rejv | Bela | XL 1 x Samo rejv | Sunflower zuta | XL 1 x Sve su iste | Cigla crvena | XL 1 x Sve su iste | Sunflower zuta | XL Zenska: 1 x Samo rejv | Bela | M thanks :) kad ja mogu da podignem posto sam tek sad narucio? Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 najjače da ćeš ući u XL :D osim ako nisi u fazonu bodi majica :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Za one koje mrzi da procitaju topik: MAJICE KOJE STE PORUCILI MOZETE PREUZETI RADINM DANOM (ponedeljak - petak) U REDAKCIJI OD 10H do 17H Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 (edited) ja bi da narucim 1x sve su iste / cigla crvena / xxl 1x samo rejv / crna / xxl docicu sjutra po majicu oko dunno 12- 1 ako je to okej. stavite negde adresu redakcije Edited July 20, 2009 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts