grb1tj Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 pff..... dosho sa studenjaka.. bio na nekim krilcima u nekoj kafani kod stadiona radnickog... sad me wc zove, pa krevet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 ja sam in love, i to ozbiljno idem da je nadjem - saznao sam gde zivi ! brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 dobra riba ti lajkuje status пххухухухууух... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 shetao sa ortakinjom iz srednje (ukrajinka) kod juge i sreo vudija lol... btw. vudi, izvini se sestri u moje ime shto sam zaboravio da se pozdravim oficijelno, istripovao sam se odjednom pri promeni sa ruskog na srpski kad sam te video :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Uhhh Rhona, uhhhh... Vudu ima sestru... hmmm... :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 mislim da mu je sestra poshto liche, valjda se nisam zajebao Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 alfa muzijaci, odbijte od vuduove sestre! ona voli mice Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Haha, u insajderu na b92 maznuli jednu od muzičkih kombat tema iz Heroja 3 :))) to redovno rade :) mislim, ne samo insajder...bio je josh jedan dokumentarac gde su ubacili Stronghold muziku iz bitke, a i na pinku na vremenskoj prognozi su ubacili grass ambijentalnu muziku...:) NISAM SPRCO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 South Park je isto maznuo par traka iz Heroja3, ako me secanje dobro sluzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Povedi Korija! al ozbiljno poz radni ljudi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 uh,kako smrdljivo jutro! neraspolozen sam jako,imam nekoliko razloga... odoh na posao da preguram to,pa posle mozda na shishanje,vreme bi bilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Juche lego drugi deo platice sa bonusom od prekovremenog rada, ostalo mi 10 iljada za 2 nedelje, ostatatak je juche konvertovan u eure po WIN kursu od 93.9 \o/ mmmmm, kad ce taj septembar i godisnji... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 'deste dobri ljudi. Al' je upeklo od rane zore, kapiram da će danas da bude jedan solidno topli dan. btw, pitam se da li će ova univerzijada uspeti da bude završena na vreme. Isuviše deluje kao da neće :) Sportski objekti ne deluju spremno za ovako nešto, jedino ovi mučeni stanovi ispada da su gotovi, i nadam se ok kvaliteta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Tome se nada i masa ljudi koji su tamo platili kvadrat 1950-2150 eura :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Jutro narode! Treba da pozavrshavam josh par stvari danas za fax +imam kolokvijum iz engleskog! Spava mi se! :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 pomerili mi ispit za 25ti..to bre...mora i mene malo da sere.. e sad vec kad nisam spavao celu noc, necu ni da spavam, idem da gledam studentske filmove, ortak mi radio zvuk.. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 javiću vam kakvi su stanovi u belvilu, drugari! dragane, daj ukrajinku (oo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 ja sam chuo da nisu loshi stanovi u belvilu. naravno ne verujem nikome dok ne vidim svojim ochima :) okolina je relativno okej sredjena. jedino je pitanje shta tje biti sa druge strane. uf moratju nekako da izrotiram spavanje da spavam 8 umesto 5-6 i da se dizhem ranije, jel ne mogu bash po ovom suncu da trchim, danas sam se zajebao :( • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 stanovi za univerzijadu su skroz ok, bejah, videh If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Tome se nada i masa ljudi koji su tamo platili kvadrat 1950-2150 eura :) Nije valjda na kraju toliko ispao kvadrat? Čoveče ... pričali su da će biti "fina" cena. A što se kvaliteta tiče, ja sam pokupio samo oprečna mišljenja, pa dok se stvarno tu neko ne useli očigledno nećemo znati. Jel su prodati svi oni već, kakva je situacija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Tja, ja nisam cuo da su bas vrhunski stanovi... treba videti kakve su instalacije (vodovod, kanalizacija, grejanje, elektro-instalacije), koje liftove su stavili, vrata i stolarija, plocice, parket, od kog materijala je sagradjen (koje ateste ima materijal)...itd...ima tu jos mnogo detalja na kojim moze dosta da se ucari na ustrb kvaliteta... Takodje, kako je temeljna jama obezbedjena, s obzirom da se radi od peskovitom tlu u blizini reke... pravi kvalitet ce se videti tek posle nekoliko godina... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Jel su prodati svi oni već, kakva je situacija? posle poslednjih buva da je sve prodato, sada chujem da je prodato negde oko 2/3. ispostavlja se da je mishko svo vreme pushtao buvicu kako je sve cakum pakum, kako ljudi grizu oko tih stanova i kako je sve prodano chim je pochela izgradnja, al ne mozhe bash toliko ovaca da navuche na cenu od 2200e, a pogotovo shto je arhitekta pogreshio shto se tiche izgleda stanova po nashem ukusu, previshe su japanski koliko sam skapirao :] ja prosto ne mogu da verujem da taj balon oko stanova kod nas josh uvek nije puko .. kad tje vishe taj popis jbt da vidimo dal nas ima 5 milki u beogradu :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Meni se baš sviđa što taj kraj izgleda ko da je ispao iz japanskog crtaća. Jedino što ne verujem da bih izdržao tu duže da živim, ipak nisam toliko programiran ko oni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 dragane, daj ukrajinku (oo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts