Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

shetao sa ortakinjom iz srednje (ukrajinka) kod juge i sreo vudija lol... btw. vudi, izvini se sestri u moje ime shto sam zaboravio da se pozdravim oficijelno, istripovao sam se odjednom pri promeni sa ruskog na srpski kad sam te video :DD

Haha, u insajderu na b92 maznuli jednu od muzičkih kombat tema iz Heroja 3 :)))

to redovno rade :) mislim, ne samo insajder...bio je josh jedan dokumentarac gde su ubacili Stronghold muziku iz bitke, a i na pinku na vremenskoj prognozi su ubacili grass ambijentalnu muziku...:)

NISAM SPRCO

Juche lego drugi deo platice sa bonusom od prekovremenog rada, ostalo mi 10 iljada za 2 nedelje,

ostatatak je juche konvertovan u eure po WIN kursu od 93.9 \o/ mmmmm, kad ce taj septembar i godisnji... [:p]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

'deste dobri ljudi. Al' je upeklo od rane zore, kapiram da će danas da bude jedan solidno topli dan.

btw, pitam se da li će ova univerzijada uspeti da bude završena na vreme. Isuviše deluje kao da neće :) Sportski objekti ne deluju spremno za ovako nešto, jedino ovi mučeni stanovi ispada da su gotovi, i nadam se ok kvaliteta :)

pomerili mi ispit za 25ti..to bre...mora i mene malo da sere..

e sad vec kad nisam spavao celu noc, necu ni da spavam, idem da gledam studentske filmove, ortak mi radio zvuk..

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

ja sam chuo da nisu loshi stanovi u belvilu. naravno ne verujem nikome dok ne vidim svojim ochima :) okolina je relativno okej sredjena. jedino je pitanje shta tje biti sa druge strane.

uf moratju nekako da izrotiram spavanje da spavam 8 umesto 5-6 i da se dizhem ranije, jel ne mogu bash po ovom suncu da trchim, danas sam se zajebao :(

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Tome se nada i masa ljudi koji su tamo platili kvadrat 1950-2150 eura :)

Nije valjda na kraju toliko ispao kvadrat? Čoveče ... pričali su da će biti "fina" cena. A što se kvaliteta tiče, ja sam pokupio samo oprečna mišljenja, pa dok se stvarno tu neko ne useli očigledno nećemo znati.

Jel su prodati svi oni već, kakva je situacija?

Tja, ja nisam cuo da su bas vrhunski stanovi...

treba videti kakve su instalacije (vodovod, kanalizacija, grejanje, elektro-instalacije), koje liftove su stavili, vrata i stolarija, plocice, parket, od kog materijala je sagradjen (koje ateste ima materijal)...itd...ima tu jos mnogo detalja na kojim moze dosta da se ucari na ustrb kvaliteta...

Takodje, kako je temeljna jama obezbedjena, s obzirom da se radi od peskovitom tlu u blizini reke...

pravi kvalitet ce se videti tek posle nekoliko godina...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Jel su prodati svi oni već, kakva je situacija?

posle poslednjih buva da je sve prodato, sada chujem da je prodato negde oko 2/3. ispostavlja se da je mishko svo vreme pushtao buvicu kako je sve cakum pakum, kako ljudi grizu oko tih stanova i kako je sve prodano chim je pochela izgradnja, al ne mozhe bash toliko ovaca da navuche na cenu od 2200e, a pogotovo shto je arhitekta pogreshio shto se tiche izgleda stanova po nashem ukusu, previshe su japanski [:D] koliko sam skapirao :]

ja prosto ne mogu da verujem da taj balon oko stanova kod nas josh uvek nije puko .. kad tje vishe taj popis jbt da vidimo dal nas ima 5 milki u beogradu :))

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...