Jump to content

EXIT 2009

Recommended Posts

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meni je hajlajt Hawtin i ceo drugi dan, juce je Prodigy bio smor u odnosu na pre 2 god, Emerson i nemac smorili ko kurac, Japanse Popstars su pred kraj seta razvalili, kao i de Crecy treci dan, pocetak malo smaranje ali zadnjih 20 min ludnica. I to je od prilike to.

I da, nisam slusao debelog jer sam danas morao da radim, pa zajebi da visim do 8.

E da, najbolji deo egzita je kuliranje, ispijanje piva i var na rege stejdzu pre Arene, brutal mass of positive energy. Sad razmisljam, prestar sam ja zu tu Arenu, da djipam do ranih jutarnjih casova, a i ne brzam se.

Edited by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm

Ja nisam mogao da uzivam u na Prodigy-u jel sam bio skroz napred gde je bila gurka/sutka , neka budala me udarla u rebro i 70% koncerta sam se vracao nazad. Nakraju sam kupio sladoled i stavio na rebro.

Nego, Grandmaster Flash je objasnio, i tek sam dosao na pola kraftwerka a nisam video nikog u CAMO PEJB majicama.

Edited by OU JEA!

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Ja nisam mogao da uzivam u na Prodigy-u jel sam bio skroz napred gde je bila gurka/sutka , neka budala me udarla u rebro i 70% koncerta sam se vracao nazad. Nakraju sam kupio sladoled i stavio na rebro.

[roflmao]

Steve_Lawler_b2b_Lee_Burridge_Live___Exit_Fest_09.07.09

\o/

kako je arena kidala, jebo te i dalje ne verujem. zadnji dan necu da komentarisem jer nisam bio in da mood.

sjajan exit. najbolji do sada.

i jos nesto, nesto jako gotivno i slatko

http://www.youtube.com/watch?v=flcXIc2Zj88

Bring It

Pozdrav za sve koje sam video na exitu, Laleta (zvanog evo me na crossroadu ;), pozdrav za Rapida i Vegea (fala na gostoprimstvu!),

Exila (SPRCO?).... much love to Kjoot i za sve ostale koje sam video tamo a ne secam im se imena... All in all definitivno sam omatorio

s obzirom da nisam ni prishao DJ areni za ova 3 dana.

Haha, zajebant ovaj Fatboy ;))

Sve u svemu, meni je bilo kul na Kornu, mislio sam da ce da odrade 45 minuta pa mi je sat i pola bilo kul. Pred sredinu su malo smorili, posle opet bilo fino, i jedino mi je krivo sto nisu bile tipa Twisted Transistor i tako još poneke. Spasilo me to što sam u poslednjem trenutku nabavio kabanicu pa nisam iskisao.

Što se Lily tiče, nekako mi je krivo što se tako raspala. Ja sam inače solidan fan :) ali otkad sam je gledao u Later... pre jedno tri meseca deluje potpuno raspadnuto.

Mrzi me da pišem svakog izvođača ponaosob, vrhunski sam se proveo.

Hajlajt exita je ortakov ortak koji dolazi prvi put na exit sav izložen, ono jedva čeka, treći i četvrti dan i sad blejimo, krećemo polako ka tvrđavi i lik vadi kartu i u tom trenutku izvaljujemo da mu je neki car zavaljao kartu za Exit 2006 [roflmao]

Kahm kahm... [8)]

kak'i ste svi klaberi i denseri, niko fjuzhn da pomene. :))

elem, na fjuzhnu sinoc Mando Diao imao najbolji performans na exit-u, barem ono sto sam ja gledao.

od ostalih, Kraftwerk neverovatno dobro posecen i sasvim dobar, pustali su pesmicu i o auto-bahnu te sam bio srecan. :)

Prodigy je bilo klasicno divljanje, Lilly odlicna stvarno... al je bila nadrogirana, jujuju... Korn sa neverovatnim frontmenom, onaj covek ima nesto drugo mesto grla :) Grandmaster Flash je pokazao koliko je osrednji bio exit, jer su pustali snoopa celo vece i na to su se lozhili ljudi, ono, mogu i ja to u kolima da odvalim pa da budem faca i da se zezam, jeee... :S uglavnom, ovo je moj najbolji exit do sada samo iz razloga sto sam prvi put bio.

facebook.com/speed.rs

Grandmaster Flash je pokazao koliko je osrednji bio exit, jer su pustali snoopa celo vece i na to su se lozhili ljudi, ono, mogu i ja to u kolima da odvalim pa da budem faca i da se zezam, jeee... :S uglavnom, ovo je moj najbolji exit do sada samo iz razloga sto sam prvi put bio.

Pustio je 2 snupove pesme, a bas nije bilo mnogo nalozenih ljudi.

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene