Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Elepant

elephant.jpg

Zanimljiv film, cija prica vodi na Columbine tragediju. Zanimljiv ali logican pristup temi, gde Sant odabira gomilu random likova i vodi nas kroz njihove dnevne rutine i stvara neku vrstu emocije jer oni ne znaju sta ce ih zadesiti. Kamera i kadrovi su prilicno cudni, ali kako film tece, sve dobija smisao. Glummci su unknown, sto je super.

Za malo strpljivije i one koje Columbine tragedija zanima, ostali ce se smoriti, zato skip.

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

neverovatno na koliko kritika nailazim koje su totalne suprotnosti, jedni govore film je strava super extra, a drugi najveci shit, potroshio sam xxx minuta zhivota na ovo sranje [:D]

sad mi se vishe gleda keke

District 9 je u pitanju:)

( [;)] )...

“The finest steel has to go through the hottest fire...”

Praktično cela kritika gajawitdglasisa (koga inače volim i pratim) je da film nije originalan i da pozajmljuje i levo i desno sa drugih izvora (što po defaultu i nije loše ako se odradi dobro). Sa tim mogu da se složim ili ne, ali kako je to krivica filma što je napravljen takav hajp oko njega?

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Gledao poslednju ekskurziju 4,ono, vise sam se smejao nego sto sam se uplasio,jer vise je nekako "bizarno" nego sto je strasno,ako vas plasi da vidite kako ljudi ostaju bez glave ili torzoa uplasicete se,ali inace sam se samo u 1 trenutku strecnuo i to je to...

Ae do Bucka ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...