Lucky Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Solidan hororac sa relativno originalnim čudovištem, ali vidi se da mnogo rano moraju da ustanu ako misle da bar malo podsećaju na Karpenterovog Stvora. Jeste pohvalno što se nisu opredelili za neki jeftini CGI, ali kad god je monster na ekranu, montažera kao da je udario voz, sve se previše trese i drmusa, niš' se ne vidi. A i trebao je da bude mnogo krvaviji. Meni je splinter bio skroz ok u tom nekom smislu blage originalnosti. Zanimljivo je cudoviste, nije ni setting toliko losh, a bogami i ona scena sa odsecanjem ruke onom baji je genijalna :) Doduše splinter sam gledao nakon onog debilnog filma u kojem gostuju Lordi, pa valjda zato mi je i bio pozitivniji nego što bi možda trebalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 alo, sisam ga!!!! :D psssst :D anyway gledao sam malo juche bogovi su pali na teme :D bash je bilo haha fazona, na foru beni hila :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 preporucite mi neki film za gledanje, da se dubijem 5 sati... Uzi nekog Stivena Kinga sto traje 6 sati i milina :D "The Stand", obavezno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 "The Stand", obavezno. ili rose red If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 ili rose red ili ne. sranje je. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 e, gledacu lucky number slevin, pa ako bude vremena pogledacu grand torino ili syrianu \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 opushteno mozesh da preskochish syrianu. ;) Lucy Liu @ Lucky Number Slevin = <3 :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 smara me ta tematika, novokomponovani ratovi, irak, afganistan i slicno ... glupi ameri.. onaj hurt locker sto je darko preporucio je govno neotesano ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 smara me ta tematika, novokomponovani ratovi, irak, afganistan i slicno ... glupi ameri.. onaj hurt locker sto je darko preporucio je govno neotesano ... Traitor nije losh, Don Cheadle sabio ulogu as usual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 e, gledacu lucky number slevin, pa ako bude vremena pogledacu grand torino ili syrianu \o/ taj film je ok :D mozes i prestiz da gledas ako nisi :) on je mega cool :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 nemoj preskakati sirijanu, fenomenalan je film. ne liči na ostale filmove o bliskom istoku nimalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Memories of murder Bas sam se prijatno iznenadio Nisam ocekivao ovako dobar film... Preporuka 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 gospodar prstenova, 1, 2, 3 realno, 3. deo, jedan od najboljih filmova svih vremena isto tako realno, gospodar prstenova > sva ostala epska fantazija zajedno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 shawshank redemption svaki komentar je suvisan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Brazil http://www.imdb.com/title/tt0088846/ VAU! Osećao sam se kao da gledam proročanstvo iz ne tako daleke prošlosti koje ima velike šanse da se realizuje. Zabrinuo sam se u par navrata dok sam ga gledao, valjda su to i hteli? Boyz n the Hood http://www.imdb.com/title/tt0101507/ crni i geto, nema nekog preteranog loženja već klasična priča kuda sve to vodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Memories of murder Bas sam se prijatno iznenadio Nisam ocekivao ovako dobar film... Preporuka +1 oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 e da, odgledao sam opet Prljavog Harija jer sam ga skroz zaboravio, i žao mi je ljudi(Ameri) koji su odrastali uz takve filmove, epic fail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 auuu ovo je lup veka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Ako mi objasniš šta je tebi dobro u tom filmu, onda ću i ja tebi da obrazložim svoj stav :) sem ako se ne ložiš na Istvuda sa pucom i opasan momak stavom, ili jednostavno klasik=ne može biti loš, which is very wrong! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 brate ne znam, gledao sam film, nije los, mada posto se ne palim na tu vrstu ostvarenja, nije mi ni nesto extra ali opet, istvud, puca, cela ideja fasizma koja se tiho provlaci kroz film, sociologija dza bu, ima dosta stvari koji cine ovaj film ''klasikom'' (inace mrzim tu rec :D) mada na kraju, ukusi se razlikuju ;) <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 ali "zao mi je ljudi koji su uz to uzrastali", hijao. ti si odrastao uz cecu, koja je to logika -_- prvi prljavi hari, sigelov, je odlican film - ima neogranicenog sarma, meni je taj film na neki nacin last boy scout 70ih. svaki sledeci je sve losiji, tako da mozda nisi gledao original meni je hari uvek smrdeo - istvudov vrhunac u izboru likova je bio the man with no name. sve posle toga mi je meh (osim kelijevih heroja, koliko se secam oni su bili posle shpageti vesterna) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Meni je Prljavi Hari dobar film i ima mnogo malih detalja koji ga chine klasikom. Ali to nije film koji bih gledao mnogo puta. pogledao Bolt relativno gledljivo, na momente zabavno, ali predviljivo i cheesy do bola. vidi koliko su diznijevi crtaci kilometrima iza piksara, po prici pre svega - furaju isti fazon vec pola veka, menja im se samo animacija Bolt je jedan od najboljih crtana koje sam gledao proshle godine - po meni mnogo bolji od Ratatuja za koga je Pixar dobio (josh jednog) Oskara. Kad budesh imao decu drugachije cesh kapirati crtane :) Bolt je jedan od crtana koji ume da izazove emocionalnu reakciju kod dece i koji ima jednu jako pozitivnu poruku. Ako govorimo o Pixarovim crtanima, jedan od onih koje sam otkrio ponovo za sebe je bio Cars, koji mnogi odrasli ne kapiraju jednostavno, ali zato deca otkidaju. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 ima on do jaja filmova i pored toga, beguiled, esc. from alcatraz, where eagles dare, unforgiven, in the line of fire naravno. ali ne govorim o filmovima, vec o samim karakterima koje tumachi. mada sam vrlo verovatno subjektivan, jer sam odrastao na trilogiji :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Lakeview Terrace Semjul L Dzekson je pandur, ali je takodje i prikriveni ludak i uzeo je da maltretira susede koji su se tek doselili. Film je losa kopija onog filma sa Charli Shinom kad isto maltretira susede. Na kraju me tolko smorio film sa losom fabulom da sam navijao da ih pobije vec jednom i da se beda zavrsi. Zaista nema ni jednog dobrog momenta u filmu. Stavih ovde vise kao warning sta ne gledati. "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Bruno Ima par sjajnih fora, ali mi se chini da je preterao u pokushaju da shokira ljude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts