Koma Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Nisam se lepo proveo veceras. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Dva jebeno mega dana... \o/ ooo jesi vec sprco? iton, gledah married with childern pa sad mogu da lepo spavam. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 do jaja! do aja! do jaja! do jajaaa!!! edesteske, sta se radi! cime se bavi? jel se uziva?????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 E ZIVORADE?? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Napio se onako skroz tragikomichno i depresivno, otrovao se pljugama i ako ih prezirem, raspadam se sve vishe, a sada vec i trajno i upechatiljivo, a nekad sam bio sinonim za lepog choveka(trolovi odjebite)... sve u svemu ovo mi je hit vecheri, koji inache nisam chuo celo veche jer sam, jel te, bio u kafani http://www.youtube.com/watch?v=XkMhacy5Rwo У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 nije tibica to tebi, voli on tako da priča sam sa sobom kako volim kad mi tepas tako :*** nije tibor rekao tebi, on je umetnik jebeni van gog inace q notj. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 bio posle 100 god u igraonici :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Lazes, bio si 11 novembra! Inace, sad na zurci extra riba mi nudila exere, al ja sam sisica sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 AAAAAAAA NA POSLU SAM BUHAHAHAHA DOBRO JUTRO LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 bio posle 100 god u igraonici :D steta sto si se verovatno smorio do samog kraja kad je postalo bar malo zanimljivo :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Inace, sad na zurci extra riba mi nudila exere, al ja sam sisica A ti njoj nisi ponudio svoj ekser? Sisice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 dobro jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 ^(oo)^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 caoske =(^.^)= Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Edeste, e! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 do jaja bilo u akademiji sinoc. jbg sto mi tastatura baguje, pa ne mogu smajli da stavim... smajlismajlismajli moram sutra da kupim novu. tuzansmajli Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 sunce mamino ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 E da, naleteo sam na ovo juce, a zaboravio sam da okacim ovde kruku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Deste dobri ljudi! Kako strava vreme covece, bash je dobro :) I toplo i sve. Steta sto ce sutra opet da bude 4 stepena kako najavljuju. Mogao bih da cekiram prognozu neku, mozda su se ipak prevarili :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Yahoo widget kaže sutra 4 sa kišom. Vreme je vrh, a ja moram dan da provedem nad knjigom, FFFFFFUUUUUUUUUUU Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Yahoo widget kaže sutra 4 sa kišom. Vreme je vrh, a ja moram dan da provedem nad knjigom, FFFFFFUUUUUUUUUUU +1 TE_TE Sledeca nedelje raspad od ispita i shtrebanja,ali vazno je da u utoram idem na maidene i boli me kurcina hahahah :DDDD Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 јуче сам КУВАО! цела 3 сата сам спремао ћуфте у сосу (од парадајиза), по рецепту покојне баке. успех је био потпун (једина замерка је на квалитет парадајиза - безукусан неки из стакленика). данас идем на породични ручак. гледам аниме, читам књиге, претражујем нет по кључним информацијама, блејим... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 ovaj, paradajz:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 да, парадајз. хвала. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 do jaja bilo u akademiji sinoc. jbg sto mi tastatura baguje, pa ne mogu smajli da stavim... smajlismajlismajli moram sutra da kupim novu. tuzansmajli Jel su tebi nudili exere ? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts