Lucky Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Ispade da nije toliko loš dan. Kad sam se probudio jutros bio sam na fazon, jao kakvo odvratno vreme, još je i neka kiša padala. Onda izađem napolje, relativno tmurno, ali ne pada kiša i toplo manje-više. Sad sve to isto samo nije tmurno nego čak ima i sunca! Jurim neku USB tastaturu po gradu i skoro gde god da sam ušao, nudili su mi wireless. Jebe mi se bre za wireless hoću kabl da utnem u lap! Ja sam samo jednom video neku jeftiniju i jadniju USB tastaturu, i kupio sam je zapravo jer mi je nesto trebala. Inace USB na kabl tastature su mahom one skuplje, tipa G11 i tako to od Logitech-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Pa gledao sam sada na itsvetu i ima nekih jeftinih u Pakomu. Sad ću da pozovem da vidim da li imaju na lageru. Zanima me samo (ne mogu link da nadjem) onaj stalak za laptop sa sve tastaturom. Je l' ima to negde ovde kod nas? Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Logitech Alto, ima gde hoćeš ... recimo u Logou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 eo malo sa inauguracije :) http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.p...6648c2b4b06233c horor :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 da li neko ima problema sa 064 mrezom? ono, da nije dostupan, da ne moze da uputi pozive, sms stize nakon 4h i slicno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 stalno si mi nesto ":(" u poslednje vreme. cemu ti sluzi devojka? :) To su samo "filozofski" stavovi na poslu...sa poslom nisam zadovoljan...:( Posle posla, its :))) omg....:)))) omg....:)))) To su ti bankarke, malo hladne spolja, dok ih ne upoznas, posle "okopne".... :))))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Okopne?! Sta im radis kad okopne majka mu stara?! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Kako je samo fin addon ovaj Adblock plus, ne moram da gledam SUBE-ov retardirani avatar i to me cini vrlo radosnim. Dobro jutro drugari! ;* Postoji rešenje i za korisnike Opera web browsera. Desni klik-> Block Content -> izabrati SUBE-ov avatar. Dobro jutro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 e pa gud mornin \o/ ala ce da me ozrache neki teski smarachi danas omgffs Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 ohooo,lep dan danas... sad malo bleja,naravno,posle malo citanje neke knjige,a veceras pozoriste... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Postoji rešenje i za korisnike Opera web browsera. Desni klik-> Block Content -> izabrati SUBE-ov avatar. Dobro jutro. Ovi opera korisnici su ko mac korisnici ono najgori su. Ima ih saka jada a glasni su za sve pare. Jedino sto mogu gore da smislim je mec korisnik koji koristi operu e to je dno. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Statore hejteru :P sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Jel si siguran da si platio roaming za ovaj mesec? :)))))) Bio na kolokvijumu, nisam izvukao maximum zbog nekih gluposti! Sutra i prekosutra 2 komada josh i posle krece klanje. Prvi ispit 3. februara! :O Razmishljam dal' da sad malo zakuntam ili da krenem da shtrebam... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Samo pomažem ljudima da ne gledaju onaj avatar :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Ovi opera korisnici su ko mac korisnici ono najgori su. Ima ih saka jada a glasni su za sve pare. Jedino sto mogu gore da smislim je mec korisnik koji koristi operu e to je dno. :* .l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 kao aktivirao sam se loma juche na polju fizichke spreme i danas nema shta me ne boli :] shto mrzim te pochetke :) sad treba da ubacim neshto u kljun pa opet bazanje po gradu da se nadje neshto normalno za ogrnuti :] Okopne?! Sta im radis kad okopne majka mu stara?! mazhe ih dzhemom! Ovi opera korisnici su ko mac korisnici ono najgori su. Ima ih saka jada a glasni su za sve pare. Jedino sto mogu gore da smislim je mec korisnik koji koristi operu e to je dno. :* koji si ti mamlaz! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 http://www.facebook.com/group.php?gid=46080494220 ahahahahahahha strashno! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 kitili smo jelku nego, kori, moja opera nema block content kad desnim klikom stisnem na sliku. moja opera, 9.62 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 desni klik na stranu, ne na sliku. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Ja sam koristio ovu operu da bih bio kul u drustvu, a vidi, ima i neke funkcije! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Nije nego si glup. :D Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Ja koristim Operu isto, izgleda da nismo manjina! :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Nije nego si glup. :D :D :D :D jel sve 4 dede tako misle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 18.Alisa u zemlji muda Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Smor na poslu. Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts