Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Danas sam prvi put u zivotu moram da prisustvujem i potvrdim otkaz nekome ... jes da je lik tard, al nekako gadan osecaj, plus sto i dalje mislim da za sve zasta ga terete nije bas njegova krivica ...

al dobro ... serem im se u taj equal rights, kao neko nezavistan mora da prisutvuje, pa nasli mene ... utucani ameri :)

Posle toga se vracam onako malo smoren, i citam mailove od sefa koji se ispizdio sto nisam 3x bio na nekom sastanku ... mozda sam sledeci! :P

Enivej, bacio sam se opet na pravljenje neke muzike ... jes da 6 godina nista nisam radio al doslo mi, skoknuo sam kod ortaka po tehniku, spojio sve i vracam se u good old dj days ... al sam zardjao gadno :((

sex, drugs and bio food!

• Replies 690
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sto se misa tice:

1 - misolovka najobicnija, nece mu nista biti, samo ce da udje, a nece moci da izadje, posle ga pustis negde napolje da trci.

2 - klasican fazon iz crtaca, ako te ne mrzi (mada misolovka resava stvar), ono, drvce, konopac, kutija i paf:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

@ Uroš i Nemanja

Dođite obojica 33. u moju kancelariju na svečanu dodelu radnih knjižica. Stvari koje ste zadužili u preduzeću, do tada razdužite i donesite potvrdu. Nažalost, više nemamo potrebe za vašim kadrom, ali ukoliko se nešto pojavi, bićete prvi obavešteni.

Srdačan pozdrav,

gen. dir. Ale

@topic

deste! ;)

Edited by AlexG

@ Uroš i Nemanja

Dođite obojica 33. u moju kancelariju na svečanu dodelu radnih knjižica. Stvari koje ste zadužili u preduzeću, do tada razdužite i donesite potvrdu. Nažalost, više nemamo potrebe za vašim kadrom, ali ukoliko se nešto pojavi, bićete prvi obavešteni.

Srdačan pozdrav,

gen. dir. Ale

@topic

deste! ;)

OWNED? ;p

sex, drugs and bio food!

@corey

neki lik uhapsen jer je uploadovao film turneja na rapid i pre je ulovao filmove neke domace...ima vest ali ne znam gde je bese

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

I.J. nije uzeo izdatu dvd kopiju i to ripovao pa okačio na net I.J. je u najblažoj reči ukrao kopiju sa montažnog stola u kojoj nije uradjena finalna montaža zvuka i u kojoj nema ni prave najavne i uopšte odjavne špice. A kradja je valjda krivično delo a kad se tome doda i piraterija istog...

Kopiju filma na dvd ili bilo kom formatu nemaju ni reditelj ni producent a I.J. je ima.

Bring It

Vuuudz! Danas sam video nekog lika u Vinchi, strucni saradnik dza bu, ima zonfa 27-8 godina, znaci isti ti, dobro, ima malo dublji glas doduse, al' u svemu ostalom identichan. Lik je smeker nevidjeni, sve vreme oko njega zujale su neke ribice sa farmacije, biologije, hemije, a ribe su BSHH, ergo vreme je da prestanes da seres :D Picke su out there. Doduse, za onakve picke ce ti trebati i do jaja prosek :D

Elem, in other news, ortak i ja se danas dogovorili da se maskiramo u betmena & jokera za maskenbal u kst-u, i da ispijamo onaj 5+ jogurt, sa betmenom on the cover, celu noc. Malo je to iskliseizirano po meni, al' necu da kenjam k'o neka baba, ionako se u zivotu nisam maskirao kako treba. Podrazumeva se da je koreografija po latest fashion-u, jel'te. I onda smo igrali zimi-zami-zum i meni je zapao joker :/ 

I sad ne'am pojma sta da radim. 

Gledam slike po netu, em ne licim na ledgera, em svi plagijati jokera na koje sam naisao dosad su smesni, tardovi se nasminkaju do maksimuma i onda se ili mrste ili krive glave k'o da su mongoloidi. E pa meni ne treba ni joker antihrist, ni joker stiven hoking, meni treba joker anarhista koji se smeska i jebe (srcem) olovkom :(

Elem, ako neko zna mozda 'de ima da se iznajme tako otkaceni kostimi, il' sta mi vec treba, neka zbori, bio bih vrlo zahvalan :)

Za sminku cu se konsultujem s' tetkom, bila je profesionalni sminker pre nego sto je dobila bebice, mada, Doolio, ae ako vidis ovo, ti si pravio one kul bolestine sa heavy/trash/black/otkudznam metalom, ti bi onda mogao da budes od koristi :D Kako to ide itd. :D Zavaljujem :)

A sad, posto najzad imam krstenu kameru na fonu, idem da se slikam 20 puta k'o svaki normalan feget, pa da izaberem favorite, pa da uporedjujem sa slikama jokera, da vidim sta mi je ciniti. Mozda i okacim slicicu na forum, trebao bi mi i approval bleksana, realno :D

Ima da uradim ovo, necu da budem sisica.

:-)

:(((((((((((((((((

Zasto lako kada moze komplikovano :(

muka mi je vise od zajebavanja , i smrdljivog EDB-a koji je iskljucio struju u momentu kada sam save-ovao igru na 95% ... debili nesrecni ...

sada moram sve ispocetka , a tako nemam zelje da ono sto sam jedva jednom presao ponovo odradim :((((((((

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

ovaaaaaaaaaaaaaaaaaaj. moram pajkim. sutra skupljam finalna dokumenta za vizu i na razgovor u madjarku ambasadu.

parkway drive here i come.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...