LESkOpoz Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 igrali revans danas,vratili smo im za sinocni poraz :). idem da spavam,sutra radim ujutru.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 opalio cod5 i pustio lost blueray da se skida ... aj na spavanjac Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Jebote Stijo Fifa!Ko kad bi izmedju bruka pichke i debele ali skupo odevene,izabrao debelu skupu odevenu:))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 A uostalom fudbal na kompjuteru je u pitanju, ko da je bitno ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 A i novi pes nije ni za kurac, pardon maj frenč ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 ^i second that :p -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 dobro jutro! :( uff sto je jebeno kad ti trebaju pare,a mrzi te da radis...zeznuta kombinacija :))). odoh da se spremam,pa kroz divni jutarnji beogradski kolaps... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Idem danas nešto babi da pomažem. Rekla mi je da hoće da promeni raspored u sobi... Vidim ja da ću da se iskilavim tamo, ali barem će baba da spremi neku mega klopu! \o/ Dobro jutro guzonje! o/ Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Jutro svima...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Popijem pola L rakije i nije mi nista, glupa tolerancija na alkohol... To je to, ne mogu vise da se napijam za malo para. : ( Inace, lepo jutro jutros, pozzika! ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 jedi manje toalet papira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 odo na posa. veceras radim nesto sto nisam radio duuuuugo. valjda netju da sjebem ili tako nesto. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Posle 3 godine resio sam da reinstaliram win na svom kompu. Razmisljao sam se da samo uradim update sa SP2 --> SP3 ali znajuci sa kim imam posla resio sam da krenem od nule. Inace sada krecem na neko predavanje o MS licenciranju da vidim sta su nam ovog puta novo zakuvali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 valjda tje da mi uspe taj dzem. . . brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Sladjo, masaza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Evo da vam se javim sa fakulteta,zavrsio sam polaganje vezbi iz informatike,znam da ste brinuli! Zivi mi bili,pozzika! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 kakvu sam klinku video u autobusu,mrnjau.... jeste da bi morao govorim "ći ći fu" svaki put kada bi mi pushila, ali ipak.... a onda sam sishao na zelenjaku. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 !!!!!!!!!!!!! Toooooo bre najzad slobodan dan bez idiota koji me smaraju i postavljaju iq3 pitanja , mobilni ugasen nema bre niko da me smara danas ffs!!!!!!!!!!! Odo ljudi kada si slobodan vreme ti je najveci neprijatelj!!! Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 http://www.blic.co.yu/srbija.php?id=65018 <- FAIL http://www.blic.co.yu/sport.php?id=65253 <- FAIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 jes fail, al mi izasao horoskop na prvoj stranici! Izuzetno ste dinamični i veoma komunikativni. Situacija na planu ljubavi će vam se popraviti sa velikom mogućnošću da izgladite ranije poljuljane odnose. Izuzetna prilika za putovanje. Problemi sa grlom. sve su mi pogodili! xD Joj a vidi meni: Ovo je vaš dan. Senzibilnost vam je izuzetno naglašena i imaćete veoma strastan ljubavni doživljaj. Dobre vesti od prijatelja. Ipak, nedostaje vam malo više optimizma u načinu razmišljanja. Evo već fapujem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 znao sam da treba da overim topic o WOW expanziji.... procitao da je sinoc neki lik pocheo da plache kad je video da je sve rasprodato.... i to mi ulepsalo jutro Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Hahaha, koji genijalni naslovi i tekstovi iz Blica. Btw, oprao sam auto, ne znam da li rekoh. Bash su ga lepo oprali, ne moz' covek da kazhe. Mada vidim po prognozi da ne bi trebalo da pada kisha, barem naredna dva dana, mada se to nikad ne zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Btw, oprao sam auto, ne znam da li rekoh. Bash su ga lepo oprali, ne moz' covek da kazhe. Mada vidim po prognozi da ne bi trebalo da pada kisha, barem naredna dva dana, mada se to nikad ne zna. Tonibrax, sad mozemo do grada u zezu konacno! :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Ja ga ne bih ni prao da ga nisu one ptice toliko zasrale u jednom naletu da je bula muka gledati ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Bole me zglobovi na promenu vremena ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts