Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 690
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jebote Stijo Fifa!Ko kad bi izmedju bruka pichke i debele ali skupo odevene,izabrao debelu skupu odevenu:)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

^i second that :p

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Posle 3 godine resio sam da reinstaliram win na svom kompu. Razmisljao sam se da samo uradim update sa SP2 --> SP3 ali znajuci sa kim imam posla resio sam da krenem od nule.

Inace sada krecem na neko predavanje o MS licenciranju da vidim sta su nam ovog puta novo zakuvali.

!!!!!!!!!!!!!

Toooooo bre najzad slobodan dan bez idiota koji me smaraju i postavljaju iq3 pitanja , mobilni ugasen nema bre niko da me smara danas ffs!!!!!!!!!!!

Odo ljudi kada si slobodan vreme ti je najveci neprijatelj!!!

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

jes fail, al mi izasao horoskop na prvoj stranici!

Izuzetno ste dinamični i veoma komunikativni. Situacija na planu ljubavi će vam se popraviti sa velikom mogućnošću da izgladite ranije poljuljane odnose. Izuzetna prilika za putovanje. Problemi sa grlom.

sve su mi pogodili! xD

Joj a vidi meni:

Ovo je vaš dan. Senzibilnost vam je izuzetno naglašena i imaćete veoma strastan ljubavni doživljaj. Dobre vesti od prijatelja. Ipak, nedostaje vam malo više optimizma u načinu razmišljanja.

Evo već fapujem!

Hahaha, koji genijalni naslovi i tekstovi iz Blica.

Btw, oprao sam auto, ne znam da li rekoh. Bash su ga lepo oprali, ne moz' covek da kazhe. Mada vidim po prognozi da ne bi trebalo da pada kisha, barem naredna dva dana, mada se to nikad ne zna.

Btw, oprao sam auto, ne znam da li rekoh. Bash su ga lepo oprali, ne moz' covek da kazhe. Mada vidim po prognozi da ne bi trebalo da pada kisha, barem naredna dva dana, mada se to nikad ne zna.

Tonibrax, sad mozemo do grada u zezu konacno! :)

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...