Mitch Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ma,nasi komentatori lupetaju samo tako :)) sto se tice novaka,nije ni meni jasno sto ga hejtuju ljudi,kakav god da je,imamo jednog od najboljih tenisera na svetu. ne vidim sta se nadal mnogo razlikuje od njega,ide mi na kurac isto sa onim njegovim dranjem posle svakog poena. i kao sto rekoste,mlad je a vec je jedan od najboljih.. pa kako da ostanes da kazem ''normalan'' u toj situaciji. nije da ga ja nesto mnogo gotivim,ali jednostavno mi je drago sto imamo nekog da nam prestavlja zemlju na taj nacin. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 (edited) bravo Nole ja se nadam od vaterpolista da ce napraviti akciju kao zabari u fudbalu, i da ce osvojiti zlato :)) bice tu svashta...Hrvati i Crnogorci su kalkulisali i namerno izgubili po utakmicu da bi nas izbegli u chetvrtini/polufinalu, i tako izjebali jedni druge. Najverovatnije idemo na Shpance u chetvrtini finala, a na Amerikance u polufinalu. Edited August 16, 2008 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 skoro svi lome rekete, nije to nishta chudno mene smara to hejtovanje Novaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 naravno da ne lome svi rekete,ali to nije nista chudno sto se reketi lome... mislim,pogledaj ostale sportiste sta rade sve i kako se ponasaju,i onda je kao shabanski da teniser baci reket? mislim o cemu mi pricamo, Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 (edited) mozda je tebi chudno, ja sam se toga nagledao i u mushkom i u zenskom tenisu retko koji teniser/ka nije sjebao/la neki reket u svojoj karijeri edit: ubacio se mitch nije samo Juzni, tu su Rodik, Serena, pre par godina Federer im je jebao kevu, Nadal...chak i budjava Hantuhova. Da ne pominjemo Safinove... druga stvar je shto su to srpska posla, pa nam stalno neshto smeta kod drugih Srba Edited August 16, 2008 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ^ naravno,ima ih koliko oces... cak mislim da su oni stariji teniseri bacali i vise rekete,sad polako svi postaju hladnokrvniji,federer fazon :) necu da serem sad, ali ne znam da li si nekad igrao tenis starbache i da li ti se desilo da ispizdis u trenutku jer si nesto glupo odigrao a nisi hteo. jednostavno,najlakse sto mozes da uradis u tom momentu jeste da bacis jedan obican reket a srecom oni ih imaju na pretek :) pa i nije steta neka. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 igrao je tenis stija :) samo mnogo voli da sere :P on bi da svi budu gospoda na terenu :) jebiga, nije svako u stanju da kontrolishe svoja osecanja u zadatom trenutku... da, i meni smeta shto je pocheo vishe da ih pokazuje na terenu, but who am i to judge that? seti se samo mekinroa, pa on se bre svadjao i pichkarao sa sudijama na skoro svakom mechu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 jer tenis je dzentlmenska igra, i tu je kraj price omg,tenis je jebeni sport,sta sad trebaju da nose odela i da piju chaj izmedju setova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 jebem ti jebenu stotinku pokrali su cavica bre! Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 stijo, mrzi me sad da trazim, al sigurno ima negde...vise puta sam cuo tu pricu da za vecinu americkih sportista garantuje njihova federacija i da ne podlezu doping kontroli...pa pogledaj samo kosarkase, ko kaze da se onaj lebron ne drogira taj je blesav...a uostalom zar nije logicno da se neko ko je oborio nekoliko svetskih rekorda i uzeo nekoliko zlata testira... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ne projektuj se lol ovo kod novaka me nervira iz par razloga - za njega navijam, i time mi vise smeta kad se ponasa ko seljak - tako se ranije nije ponasao. kad ste ga poslednji put videli nasmejanog na terenu jebote? i kapiram ja da ti neuporedivo vise gledas tenis, i da znas o njemu, ali mi onda promice kako nisi uvideo razliku izmedju izrazite manjine igraca koji izvilene na SVAKOM JEBENOM MECHU (u koje spada i nole u poslednje vreme), i igraca koji izvilene dvaput godisnje i sto se mene tice, moze prvih 10 na svetu da lomi tri reketa po gemu, to ce me uvek nervirati (jos i vise ako navijam) jer tenis je dzentlmenska igra, i tu je kraj price ahahaha :* "tenis nije za ove sto su do juce sutirali kamenje po poljani" :) // ali da se vratimo na temu finale 100m za muskarce za cuku, je mislite da moze da padne WR? i jos jednom molba Poenta cele diskusije. Kraj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 (edited) // ali da se vratimo na temu finale 100m za muskarce za cuku, je mislite da moze da padne WR?ako pogledamo prosle trke,mislim da moze lako da padne :) inace,jel istina da je phlepsu stopalo 54? ili je to neka urbana legenda. meni je taj lik skroz nekako istipovan,citao sam isto da su mu noge nesto krace u odnosu na gornji deo tela i da na suvom (lol) ima poteskoca kad hoda. mozda seru ljudi,ali mislim da ovaj nije skroz chist.... Edited August 16, 2008 by Mitch Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 primetio sam da u poslednje vreme srbi se gotovo dele na one koji fantaziraju o smrdljivom geju federeru ili o bicepsu nadalu... ja zabezeknut sta imam da gotvivim bilo koga od njih pored zivog i zdravog noleta???? nek baca i psuje, nek bude chovek a ne kao kompleksash u belom prslluku koji polako odlazi u penziju... gg nole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 (edited) ne projektuj se lol ovo kod novaka me nervira iz par razloga - za njega navijam... zamisli tek da navijash za Nadala, kako bi te bilo blam od vadjenja tangi iz bulje ili za Federera od konjskog zabacivanja shishkica u stilu Dushana Kalichanina iz najboljih dana :) jer tenis je dzentlmenska igra u kojoj je glavni baja Mekinro primetio sam da u poslednje vreme srbi se gotovo dele na one koji fantaziraju o smrdljivom geju federeru ili o bicepsu nadalu... ja zabezeknut sta imam da gotvivim bilo koga od njih pored zivog i zdravog noleta???? nek baca i psuje, nek bude chovek a ne kao kompleksash u belom prslluku koji polako odlazi u penziju... gg nole qft a shto se tiche 'dzentlmena', mislim da je Djokovic mnogo veci baja i dzentlmen od prepotentnog i licemernog Federera, shto se najbolje vidi nakon poraza(kada ih dozive)...Federer sikti kao Golum na konferencijama, a Novak pokazuje postovanje prema pobedniku. itd Edited August 16, 2008 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Bolt ludak. o_O Go see, fags. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Ovaj Usain Bolt je nenormalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ja nikada nisam video ovakvu jednu trku na 100m, gde pobednik pochne da slavi pre finisha i uspe da obori svetski rekord ipak!!! neverovatno Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 (edited) Lik nije sa ove planete definitivno.Ima 20 godina samo for the record edit:govorim za Bolta naravno Edited August 16, 2008 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 omfg, ovaj usain bolt je lud...9.69 i to je zadnjih 15 metara bio usporio i krenuo da se raduje vec...jebeno nenormalno, svaka mu cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ahahah vidi ove sto prave psiholoski profil tenisera... koja rofl diskusija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Kapiram da kad bi bio maksimalno ozbiljan da bi mogao da trci 9.5 Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 jebote LUD chovek!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Ne bas,mislim da je to nemoguce :)) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 (edited) Ljudi ovaj Bolt u stvari ne postoji . On je izraz kolektivnog ludila ove planete. Lik trci bez napora posle prvih 35 metara i obori svetski rekord. Koja je shansa da se lik rodi, bude ubedljivo najbrzi na planeti i da se pritom preziva "Bolt"?! Jebeno neverovatan je. Jedva cekam da ga vidim na 200m i uporedim sa Majklom Johnsonom. Nikad necu zaboraviti kad su ova dva mentola komentatora srali, parafraziram : - U 3coj stazi trci Majkl Dzekson, ovaj izviniti dragi gledaoci, Majkl Dzordan. - Ono shto je kolega Kovinjalo hteo da kaze je da je on u Americi popularan kao njih dvojica. Edited August 16, 2008 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 sve ludaci na olimpijadi :) i ovi ameri sto pisaju spancima u oci u basketu... nema smisla stvarno. nego kad je plivanje 100m? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts