Dule_smor Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 aha, bas odgeldah, usain kralj, nadam se da ce da trci 19 sekundi u finalu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Poceo je da me nervira, ocu da vidim koliko moze max!!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 nije lud da trchi max..obarace rekorde na mitinzima i dobijace kesh za to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 gledao sam sinoc vaterpolo i ako ono nije bio nameran poraz,onda bolje da se zapitamo.Ono fazon,dali su nam 8 golova gde njihov igrach sam prima loptu na 2 metra od goshe i onako stoji 5 minuta i pita ga u koji ugao hoce da mu sutne.Sve u svemu,da smo sredili do jaja prolaz,jesmo :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 lol,sad samo da se ne zajebemo pa izgubimo od spanije i amera i to je to :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Lista dopingovanih igraca - koji su uhvaceni naravno :)) Nisu samo ameri, ali ti proberi pa eto. danke 150 od 869, nije loshe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 znaci koja je budala onaj korac to nije normalno...ishinbajeva oborila svetski rekod u skoku s motkom(5.05) pre 15 minuta, a korac jos drka na nju na tvu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Jao, nisma gledao....:( Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Naravno i dalje spominje njeno bozansko telo (iz svih uglova jelte) kao i zlu protivnicu koja se jedina ne raduje pobedama Isinbajeve. Jebote koji kralj, jos je gori nego pre :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 znaci koja je budala onaj korac to nije normalno...ishinbajeva oborila svetski rekod u skoku s motkom(5.05) pre 15 minuta, a korac jos drka na nju na tvu... E u kurac, Korac je ozbiljno zaljubljen u nju, stvarno zapeni kad god je vidi... propushtam priceless olimpijske momente. :/ Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 18, 2008 Author Report Share Posted August 18, 2008 isinbajeva <3 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 koji je korac car =o)) hvala ishinbajevoj sto g aje podstakla na onakvo nesto =o) inache, ko sto rekoshe na vestima - odbojkashi i ashice, kao i vaterpolisti vecheras igraju chetvrtfinala, a takodje rano ujutro ona nasha mlada skakachica u dalj izlazi na kvalifikacije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 ste uhvatili onaj deo o vudu magiji, zapravo radilo se o flasteru na nozi jamajchanke za koji se on istripovao da je neki drevni simbol:) chovek se rasprichao kako to oni vole da praktikuju i kako deluje na rastojanjima i do 1000km:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 ahaha margi, cuo sam to kad je krenuo da kenja o vudu magiji, samo nisam video da je istripovao od flastera da je neka bajalica, budala:)...ali za isinbajevu koje su to izjave, kraljica, svetica, bozanstveno telo...omg, nadam se da ce biti na jutjubu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 pogledajte na youtubu prsa, prsa, prsa:)) chek evo Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) U visini prsiju... :)))))))))))) Dajte ovo od danas, ploooooox! Edited August 18, 2008 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 evo koga zanima,nasao sam nesto vise o koracu :) LINK inace,ortak zna duska koraca,i secam se da je jednom bio ispred pete gimnazije i ''pricao'' sa nama.. koja je to komedija bila,lupetao je,pitao kako se preziva svaki od nas i onda kao na osnovu prezimena govorio iz kog smo plemena i tako neka sranja ?? naravno,bio je pijan ko letva u 4 popodne :) ali inace,gotivac ovako :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 ae Kole posto me mrzi da guglam,daj termine za sve veceras :) e da,skakachica u dalj,Ivana Spanovic love ;*** Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 spanovicka je mrnjao ^_^ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Konjasta je loma, ne? But yeah, I'd hit it... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Konjasta je loma, ne? Samo kad se smeje :) Al ništa joj ne fali, naprotiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 i ima osamnaest godinica :))))))))) Tue Aug 19 09:40 Women's Long Jump Qual. Round - Group B znaci 03:40 po nasem vremenu??? izgleda da nema prenos :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 evo koga zanima,nasao sam nesto vise o koracu :) LINK inace,ortak zna duska koraca,i secam se da je jednom bio ispred pete gimnazije i ''pricao'' sa nama.. koja je to komedija bila,lupetao je,pitao kako se preziva svaki od nas i onda kao na osnovu prezimena govorio iz kog smo plemena i tako neka sranja ?? naravno,bio je pijan ko letva u 4 popodne :) ali inace,gotivac ovako :) ahaha, pogledajte komentare na ovom linku, rofl:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 usain bolt opet prvi u kvalifikacijama za finale 200m... i opet je lagano istrcao pred kraj. obecava da ce oboriti rekod majkl dzonsona iz 99' :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 "sa zelenim ochima poput ruskih breza u prolece sada okupanih njenim suzama", korac ofc, mozete 3x da pogadjate o kome govori. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts