Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Ma beži, 150 evra košta Nano, Zen V je 80-90. Za 150 evra mogu da uzmem nov mob sa mp3 plejerom.

U jbt al je pala cena.. aj promeni to tamo u onom tekstu na teku, tada je kostao preko 200e. :)

Btw moja topla preporuka ako kupujes mp3 plejer je taj mali Zen, presimpatican je i funkcionalan.

facebook.com/speed.rs

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

a sto ti maude prosto ne das taj jedan ispit da ne mogu ljudi na kraju da ti bace taj ultimativni argument. Mislim kazem ti kao neko ko misli da je faks relativno bespotrebna stvar, ali opet bar izbi taj argument ljudima.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

he made funny

funny 'cause it's true

lik jeste specijalista psihijatrije i kao takav je visio na pinku ali na medicini nije predavao psihijatriju vec medicinsku etiku gde je bio jedini profesor sve dok nije ozhenio studentkinju, postavio je na mesto asistenta na svojoj katedri gde je ova do sada vec garant vanredni prof....

a sto ti maude prosto ne das taj jedan ispit da ne mogu ljudi na kraju da ti bace taj ultimativni argument. Mislim kazem ti kao neko ko misli da je faks relativno bespotrebna stvar, ali opet bar izbi taj argument ljudima.

zato shto sam se upleo u vrzino kolo svoje lenjosti, tvrdoglavosti i apatije. jbg za nekoga ko je tokom fakulteta pao samo jedan ispit (2x) i onda ostavio za poslednji jedan od 4 najtezha ispita za kraj, upao sam u najvetju klopku studiranja kod nas ovde .. da ti se ne zavrshava fakultet. znam da je sranje i radim na tome pa tjemo videti.

naravno to nema veze sa tim ultimativnim argumentom koji potezhu samo patetichni ljudi u manjku argumenata i u pokushaju da prikriju svoj manjak intelegencije/poznavanja stvari. to je kao kad bih ja prichao koletu da nema pojma medicinu i da znam bolje od njega istu zato shto nije zavrshio fax.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

pa uvredljive sam prirode kad me neko vredja, kao shto si ti uradio.

[roflmao]

rekao ti je neshto u fazonu da sedish kuci, chachkash jaja i pametujesh na forumu, a ti se naljutio?(ili tako neshto)

mica mala

heh ti si me vredjao direktno, koristeci mnogo vecu reputaciju koju imash na ovom forumu od mene

licemerno je to bre skroz :)))

omg chika margi propustili smo "dolph lundgren na pinku ponedeljkom" (opet neki film u podmornici ;o)))

omg omg :0

Pocheo je zvanichno zadnji dan ove shkolske godine.

Fukenyay !

konachno nece biti guzve po basevima:))

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

moram radim. ali moram spavam. pajkanje. lalalal

umiranje sutra i jos zubar , kme!11

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

do jaja, spavao kao od 18h , kao da su me jebali do sad a ne da sam spavao, a sad treba da ucim do 6:30 , do skole....fkin gr8

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...