faq2 Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Smart E's - Sesame's Treet Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 nikad mi nije bilo jasno sta su ljudi videli toliko dobro u toj zeldi u odnosi na sve ostalo .... Ovo je Zelda sa Game Boya, ta verzija mi je bila genijalna, probaj da nadjesh negde emulator i odigraj malo. <3 Crno bela verzija sa 286ice je old skoolija. :) 'Ladno sam ovo zaboravio. :( VRH \o/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Grim Fandango > all Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Crno bela verzija sa 286ice je old skoolija. :) mrzelo me da trazim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Ovo je Zelda sa Game Boya, ta verzija mi je bila genijalna, probaj da nadjesh negde emulator i odigraj malo. ma kakav gejm boj ja sam igrao na NES-u to je oldksulije :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 mrzelo me da trazim :) Ja poqshao da nadjem i smorilo me posle 2minuta :) ma kakav gejm boj ja sam igrao na NES-u to je oldksulije :P Jeste old skulije ali nije to to, tj. neam pojma, ja sam igrao sam na Game Boyu i lozio se na istu za medalju... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Zelda je keva G!!!, imam tu za GB, dok sam za SNES iznajmljivao iz nekog kluba u Knezu. Inache mi SNES ne radi, riknuo ispravljac, totalni smor, dok GB sljaka i dalje ko nov :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Zelda je keva G!!!, imam tu za GB, dok sam za SNES iznajmljivao iz nekog kluba u Knezu. Inache mi SNES ne radi, riknuo ispravljac, totalni smor, dok GB sljaka i dalje ko nov :) Ja sam Game Boy i Zeldu dao drugu pre neku godinu i dalje stoji kod njega, mogao bih da se setim da mu trazim nazad.:( Imash Game Boy i Zeldu ili nekakav emulator? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 nenene ne SNES vec NES :) jel ima neka nova reinkarnacija zelde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Ja sam Game Boy i Zeldu dao drugu pre neku godinu i dalje stoji kod njega, mogao bih da se setim da mu trazim nazad.:( Imash Game Boy i Zeldu ili nekakav emulator? imam GB i Zeldu, al ne dajem na pozajmice, nemas srece :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Eh ta TV Politika ;)) btw, svaka cast leisure za Moonstone, kako sam ja voleo tu igru covece. I tamo u centar nikad nisam "smeo" da odem, ubiju me na keca oni neki sa plashtovima ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 imam GB i Zeldu, al ne dajem na pozajmice, nemas srece :) Ma ne bih ti ni trazio naravno, ako se setim da iscimam ortaka ovih dana da mi vrati pa da opikam opet malo :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Srle i Pajce Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Ha, ovakav sam i ja imao, samo crni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) Brate malopre sam ih pojO 5. Al iskreno ljudi, bas je do jaja vokmen u odnosu na mp3. Neko ti lepsi osecaj kad slusas :) Edited June 2, 2008 by Nikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 btw, svaka cast leisure za Moonstone, kako sam ja voleo tu igru covece. I tamo u centar nikad nisam "smeo" da odem, ubiju me na keca oni neki sa plashtovima ;)) ti si bar mogao da odesh u taj centar...ja sam imao izgleda neku izbagovanu verziju, pa mi se skucavao komp svaki put kada bi otishao tamo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 4 junkie! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 ti si bar mogao da odesh u taj centar...ja sam imao izgleda neku izbagovanu verziju, pa mi se skucavao komp svaki put kada bi otishao tamo :) Ja sam izgleda imao ispravno "patchovanu" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 ovakvi nekvalitetni dzojstici su brzo stradali u rukama nervoznih pionira gejminga :) od ostataka iz unutrashnjosti dzojstika se uz pomocu ove 'sheme', uz malo prekrojavanja i lemljenja mogao napraviti dzojped ili zvezda(old skul naziv za dzojped)...jako ruzno ali neunistivo i praktichno. :)) krivo mi je shto na netu nema slika zvezde da pokazem sega-mega generaciji kako je to izgledalo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 ovo je old skul topik...nemoj da kachish te tvoje teh imba :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 rofl, znaci imao sam oba i brate, ovaj gore ima deset kila otprilike, trajao mi je deset godina, ima gotivne cvrste delove, dugmici rade kako god oces, nema one budjave klik kurce prekidace, a quick shotovi su olicenje pucanja posle tri partije bilo cega i niko mi nece reci da to nisu cinjenice. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 ahahaha LAAAKIIII klarisa :) Pa kolko si ti imao godina 11-12 jel tako? Njen brat mali tiranin i komsija metalac/panker sta vec. super serija Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts