Corey Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 hehe, nemaš pojma kakav osećaj radosti je prošao kroz mene kada sam ugledao galeriju screenova :) sećam se ko juče da je bilo, bio sam možda neki 5. razred, preselio se u veću kuću, i ćale uzeo PC, a pre toga ga nisam ni takao, jedino što sam igrao je fulš sega mega drive i sony kec kod ortaka, neke dve tri igre.I odlučim ja da uzmem neku igru za njega, i kao šta ću lik mi preporuči AoE 2, ja kao ajde, ali kud šta jebeno krekovanje me mučilo ko i svakog početnika, pa nisam igru upalio nekih 2 meseca. Nekako to ja krekujem i upalim kad ono na moje zaprepašćenje grafika u odnosu na ono što sam igrao je kao da sam u RL-u, kako sam se samo bio oduševio :) još kada sam video one "seljake" kako ubijaju one jelene, i skupljaju bobice znao sam da neću spavati duže vreme :) Tako sam se zezao sa igrom par meseci dok nisam izvalio pojam prelaženja igrice po onoj mapi(igrao sam fazon 3 kampanje sve vreme, samo prvu misiju, i nije mi bilo dosadno), sve mi je tada bilo konfuzno u vezi kompa. Ah, memories :) neam pojma što sam ovo kucao :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Počeci Draškovih stremljenja ka etnički čistim kraljevstvima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Počeci Draškovih stremljenja ka etnički čistim kraljevstvima ahahahahaha hvala ti za ovaj smeh, vudi :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 hahaha fani koz iz tru ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Bash sam nedavno pikao sa ortacima Warcraft II BNE... ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Hm. ghostsngoblins. ~1985. Nikita ima 18-19. Nesto tu ne stima :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Kakve veze ima, pa ja sam Civilizaciju 1 igrao tek '99 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 (edited) niki fejkuješ voodoo, ajoj, tu civilizaciju više nikada ne smem da instaliram, ne izlazim iz kuće po mesec dana koliko je dobra igra Edited June 3, 2008 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Pa ono kacimo sta je nama olskul, tj sta je bilo AKTUELNO (JEbem ti tASTAturu) kad smo bilji malji. :) Bar sam ja tako ukapirao >) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 mislim da niko nije spomenuo Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 fatboy present his OL SKUL collection: brate,postovanje :))) ja sam pokusavao da skupim sve ali dodje ujak-stric ko vec ne pa uzme neki broj pa ne vrati i tako u krug. Anyway prvi strip koji sam kupio i od tada sam strastveni sakupljach stripova sada imam gomilu svakojakih (Zagor,Komadant Mark,Kapetan Miki,Alan Ford itd. al me mrzi da ih iznosim iz plakara sad :) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 (edited) Sta ima da fejkujem kad sam je igrao ko lud kao klinac, i bila je aktuelna jer je niko nije preshao do kraja. Isto kao sto je Super Mario svima old skul. Edited June 3, 2008 by Nikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Prvi Road Rash :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Štaviše, mislim da je u pitanju bio Slovenački (iako su rekli Yugoslavian), jer reč nisam razumeo od onog što su pričali na "jugoslovenskom" :) Ako se ne varam bash je bio totalni random, jer nije licilo ni na jedan jezik odavde, nego su samo lupali random slova :)) laki: brate, uvek sam bio alergican na to:) secam se da sam dobijao naprasnu zelju za klanjem cim vidim one roditelje od brendona i brende:) haha ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Pa ono kacimo sta je nama olskul, tj sta je bilo AKTUELNO (JEbem ti tASTAturu) kad smo bilji malji. :) Bar sam ja tako ukapirao >) In that case : Ja sam bio klinac kad je izleteo hl. Setjam se da sam do 12 godine samo bezciljno mlatarao pajserom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 (edited) Vikings - fields of conquest kako je ovo bila jaka igra :) .... cela Britanija, deo Islanda i Norveske + veca ostrva okolo...podeljeno sve na male teritorije Edited June 3, 2008 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 (edited) epic flail :) pi al ga brzo editova :) Edited June 3, 2008 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Izgleda do jaja, al nikad cuo :) That's why they call it ol' skool :))) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 neki od prvih i najdrazih naslova koje sam cepao na PC-u pre 13tak godina... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 mislim da niko nije spomenuo ovo je NAJJACA igra ikada napravljena, tonu zetona mislim da sam potrosio na ovu igricu : ) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts