Jump to content

ol' Skool

Recommended Posts

hehe, nemaš pojma kakav osećaj radosti je prošao kroz mene kada sam ugledao galeriju screenova :)

sećam se ko juče da je bilo, bio sam možda neki 5. razred, preselio se u veću kuću, i ćale uzeo PC, a pre toga ga nisam ni takao, jedino što sam igrao je fulš sega mega drive i sony kec kod ortaka, neke dve tri igre.I odlučim ja da uzmem neku igru za njega, i kao šta ću lik mi preporuči AoE 2, ja kao ajde, ali kud šta jebeno krekovanje me mučilo ko i svakog početnika, pa nisam igru upalio nekih 2 meseca.

Nekako to ja krekujem i upalim kad ono na moje zaprepašćenje grafika u odnosu na ono što sam igrao je kao da sam u RL-u, kako sam se samo bio oduševio :) još kada sam video one "seljake" kako ubijaju one jelene, i skupljaju bobice znao sam da neću spavati duže vreme :)

Tako sam se zezao sa igrom par meseci dok nisam izvalio pojam prelaženja igrice po onoj mapi(igrao sam fazon 3 kampanje sve vreme, samo prvu misiju, i nije mi bilo dosadno), sve mi je tada bilo konfuzno u vezi kompa. Ah, memories :) neam pojma što sam ovo kucao :))

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa ono kacimo sta je nama olskul, tj sta je bilo AKTUELNO (JEbem ti tASTAturu) kad smo bilji malji. :)

Bar sam ja tako ukapirao >)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

fatboy present his

OL SKUL

collection:

af1.jpg

af2.jpg

[:D]

brate,postovanje :)))

ja sam pokusavao da skupim sve ali dodje ujak-stric ko vec ne pa uzme neki broj pa ne vrati i tako u krug.

Anyway prvi strip koji sam kupiodsc00655th3.jpg i od tada sam strastveni sakupljach stripova sada imam gomilu svakojakih (Zagor,Komadant Mark,Kapetan Miki,Alan Ford itd. al me mrzi da ih iznosim iz plakara sad :) )

blays2-200x75.jpg

Sta ima da fejkujem kad sam je igrao ko lud kao klinac, i bila je aktuelna jer je niko nije preshao do kraja. Isto kao sto je Super Mario svima old skul.

Edited by Nikita

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Štaviše, mislim da je u pitanju bio Slovenački (iako su rekli Yugoslavian), jer reč nisam razumeo od onog što su pričali na "jugoslovenskom" :)

Ako se ne varam bash je bio totalni random, jer nije licilo ni na jedan jezik odavde, nego su samo lupali random slova :))

laki: brate, uvek sam bio alergican na to:) secam se da sam dobijao naprasnu zelju za klanjem cim vidim one roditelje od brendona i brende:)

haha ;))

Pa ono kacimo sta je nama olskul, tj sta je bilo AKTUELNO (JEbem ti tASTAturu) kad smo bilji malji. :)

Bar sam ja tako ukapirao >)

In that case :

game25_half-life1.jpg

Ja sam bio klinac kad je izleteo hl. Setjam se da sam do 12 godine samo bezciljno mlatarao pajserom.

LUCKYLUKE_3_100.jpg

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲