Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ne nego se racunaju plate zaposlenih u delta kompanijama

elem ustao i odo da radim

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jao moram da overim fotokopiju diplome, a to ne moze da se uradi bez originala (valjda), pa cu morati da se cimam i do faxa po original, + da im platim 1500 din da bih uzeo svoju diplomu :( Ko me jebe kad sam im predao original....

nema teorije da je toliki prosek.

A sto ne bi bio? Ne znam tacno kako su racunali, da li kao zhitelji Novog Beograda imaju tolike plate ili "mesto troshka" plata isplacena na teritoriji Nbgda. Ako je ovo drugo, ne treba zaboraviti da su na nbgdu skoro sve strane firme koje imamo. Ceo Airport City, zatim VIP, Delta City, cela Delta, PC Ushce, MPC ... meni deluje kao da je moguce.

Jao moram da overim fotokopiju diplome, a to ne moze da se uradi bez originala (valjda), pa cu morati da se cimam i do faxa po original, + da im platim 1500 din da bih uzeo svoju diplomu :( Ko me jebe kad sam im predao original....

Yup, za overenu kopiju treba original.

ukoliko ovo nije neko trik pitanje, a ja totalno otishao u qrac sa istim onda je 69

a intg od 2xdx je x^2 jer je intg od xdx (x^2)/2

13^2 - 10^2=69

kontam da ova rachunica kod tebe ima neke veze sa jebanjem:))

and what planet r u from? ::DD

2ch4bup.jpg

premalo jebes, zaglupeo si :)

TAI RAD

a ti si kao znao ono da rešiš, gtfo :p

Ima li nekog ko je bio osim mene na onom novom "H20" ?

Kako su zbudzili da se kao neki "urbani" splav nalazi izmedju "Hrabrog Srca" i "Blay Watch-a"

Glupost....

po opisu zvuči kul dok ne skontaš koga dovode da pušta muziku i da će biti isti kurac ko white, freestyler itd

Uh, vratio se sa sudjenja...

JESI SE IZVUKAO MATORI!

kontam da ova rachunica kod tebe ima neke veze sa jebanjem:))

maaaargiiiiiii

po opisu zvuči kul dok ne skontaš koga dovode da pušta muziku i da će biti isti kurac ko white, freestyler itd

Ekipa je standardna kao za svako novo mesto josh uvek neizchekirano :) Svi snobovi grada Beograda na jednom mestu. Al svidja mi se koncepcija prostora- sta znam izgleda dobro. Pustali su najkomercijalniji moguci house etc.

When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :)

omg po basevima je odvratno

sretjom na faxu sam proshao sasvim ok pa sam hepi chak i pored kuvanja u konzervama

josh da sam se vratio malo ranije da zakuntam uz jecim mech ovako cemo uz nesto drugo ;o)

Bio preko, vratio se, obisao maltene ceo Prag sa devojcicom, video skoro sve "glavno" i jos puno "sa strane".Zoo, Botanicka Basta, Sex Museum (ovo je genijalno!), ne treba propustiti.

Iako smo sve vreme razgledali zasebno, nisu nas postedeli matorci "eeee vidi ovo kod njih, a kod nas / koliko mi kasnimo / ala smo zaostali / cekaj gde je bio onaj na konju / isl price u povratku.

anarhija totalna :o))))

ziveo sajam tamo nechega u Kelnu :o)))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Ja se vratio iz skole, vrucina, aj jos samo 3 nedelje da izdrzim, i posle toga jos mesec i po u selu, i bice super.

Btw, oko 12 sati, ja sedim s drustvom u parkicu iznad Tesle, vidim neka firma "Ekos Korporacija", i setim se Nemanjinih reci: "Svrati na sokic", ali samo morao da pozurim u skolu :(

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Zadnjih sat ipo sam proveo čitajući neku knjigu od Marka Vidojkovića lol, osećao sam se ko adolescent. Ali dobro, sad kad me neko pita šta sam poslednje pročitao, neću više navoditi Autostoperski vodič... naravno ako taj što pita ima manje od 20 godina.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...