ArktickaLubenica Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 raskinuo odgledao jumpera idem da jedem pa na fudbal Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Došao iz sela, koja iznenadna vrućina juče i danas, užas. Ibarska puna leševa životinja, kao da se vozimo Tanzanijom. Sa Jugom uvek avantura, vukao nam se neki kabl po putu sa sredine kola, a umalo ne otpade i branik negde pre Sremčice u povratku, pošto se nekako drži samo na jednoj polovini. Elem, neka rodbina uzela novu Nivu za arčenje po brdu, kako sam se napalio na ta kola, bruka. Kad budem kupovao sebi nešto, ima to da uzmem - ruski 4x4 tenk po ceni običnog automobila ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Napolju mega vreme bas sam isao da se malo prosetam i izluftiram mozak. Skapirao sam da necu biti ultimativno srecan dok se na zaposlim u Google-u... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 jebote nije ni chudo shto ne mogu da se iskuliram kad mi stalno upadaju neke mega bleje .. kako sam se iskrivio bole me trbushnjaci od smejanja epic win "podigla si mi ključeve, sad moram da te ženim" mada i dalje ne razumem kako nismo dobili batine pa kako ne kapirash, to je kao sa onim kod ramija u hodniku, ne mozhe da te bije zato shto si ga ti vetj prebio jel mu se smejesh u facu Ako je ovo nesto o Milicu, ocu da cujem full verziju, makar na vip delu hahaha prochitatjesh u novom Mudomanu koji je kurac sa ljudima u ovom gradu, gde god izadjes svi su kao kurchina, stoje uza zid i poziraju...to me naravno nije sprecilo da bacim disko dens i blamiram sve koji su bili sa mnom. samo napred matori pokazhi im taj ples slomljenog dupeta na vetru :* Elem, neka rodbina uzela novu Nivu za arčenje po brdu, kako sam se napalio na ta kola, bruka. Kad budem kupovao sebi nešto, ima to da uzmem - ruski 4x4 tenk po ceni običnog automobila ftw! samo naletju na tu nivu draleeeee • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 mnog lep dan,al' moram da uchim..pa veceras bleja:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 pitacu te kako ces da se veselis kad vidis da ti je rezervoar prazan posle dva dana :)) Pih, nije problem, vudi vrti volan i vice brrrmmm a kreator gura. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 KAd budem imao pare za kola, imaću i za benzin :) A čuejm da ima neka produžena varijanta u koju se lako ugrađuje gas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 vrnuo se iz pozharevca, sestritj josh nema 2 meseca al je nevidjena faca =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 omg kole, sto ne svrati u sd kad si se vracao, taman treba jos malo da krenem za bg pa sam mogao da te povezem:)...greota ovako lepo vreme, a ne odoh na basket:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Došao iz sela, koja iznenadna vrućina juče i danas, užas. Ibarska puna leševa životinja, kao da se vozimo Tanzanijom. hahahah nas juce pokupio srndać :) idemo putem i odjednom odnikud tras :) ulubio ortaku vrata, ja reko stani da mu jebemo mamicu bar da ga pokupimo, kaze si lud budalo jos cemo kaznu da platimo :D elem bio juce kod ortaka i tako blejali u dvoristu i kao sta da radimo, i zapalimo kod njega u vikendicu, bilo stvarno dojajano, piće, seljancice, ludilo, sem tog malog incidenta, kako cice vriste ko da nas je medved napao hahahaha, sad rucao i bezim napolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 idemo putem i odjednom odnikud tras :) ulubio ortaku vrata, ja reko stani da mu jebemo mamicu bar da ga pokupimo bar da ga poje'emo :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 синоћ сам се брутално ушикао, цео дан сам на сигурносном моду. мало је помогао мидол, ц витамин, масан омлет са сланином, јогурт, 2 литра коце и још толико воде. бар ме не боли глава. сутра опет на посао... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 2 litra koce ? Ala ti zivis opasno :) Upekla zvezda, trebalo bi da se iskoristi to ali krevet me doziva u svoj zagrljaj :D Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 pukla mi treca guma za 7 dana, evidentno je da mi nesto nije u redu sa felnom. po-piz-deo sam. JEBOTE BRATORI PA MOM BAJSU OD 50 JURA NIKAKO DA ZVIZNE GUMA,ZNACI MOJA GUMA>TVOJ BAJS !!! :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 ja kasno dosao iz sela inace bih maksimalno iskoristio lepo vreme. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 dan k'o stvoren za bleju napolju, shto sam dobrim delom iskoristio :] sad ne znam shta dalje. cenim da sam prerano prekinuo pomenuti blejazh, pa sad moram smisliti novi na brzaka... chim obrnem koju partiju cod-a :]] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 imba notj \o/ bila devojcica, zezali se... bas je sve kul :] inace, ono pizdaranje iz prethodnog posta se ispostavilo da je sasvim bespotrebno bilo, tako da je to jos kulje (sa jedne tacke gledista, a sa druge je i dalje kurton sto sam se nervirao kao svinja za nista ) odo da pikam dotu jednu-dve-devet Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 ko danas nije izasao napolje da se proseta neka crkne u mukama ;D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 fu buddey! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Mrtvi SjeBB :S:@:@:@:@ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 sad udjoh u stan... kakva bleja ! prvo sam shmurao i gmizao po terasi od kuce izvan grada, slushali mjuzu na povetarcu treznili se uz hladnu kocu a neko i uz ladan jelen :) onda neka fina ribica za rucak kod ujne, pa lepo basket do malopre...auh... josh sam i zgibove radio ;) dokle cu ovako izdrzati nemam pojma, a i nemam vishe 21 godinu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 E super dan, na kraju sedeli u Veneciji, kelner usikan ko majka, nosi nam pitjenca, a za njim ide kelnerica koja ga navodi i pita goste za koga je to sto backo nosi. I da bila je i prosjakinja "slepa sestra" koja operise po celoj srbiji. "imate nesto sitno?" "ne" "a krupno, treba mi za kiriju" Carica je to. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Kad počneš da sediš u Veneciji, to znači da imaš preko 35 godina. A da, ti i imaš preko 35 godina ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 како сам се одушевио кад сам чуо да Ману Чао долази на Егзит. ето мени изговора да и ове године одем. слушам га цео дан, Кландестино је најбруталнија његова песма икад... како сам срећан!!! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Došao iz sela, koja iznenadna vrućina juče i danas, užas. Ibarska puna leševa životinja, kao da se vozimo Tanzanijom. Zamalo da se mimoidjemo jbt :) test-ekipa isla ibarskom na Rajac da snima. ontopic: mnogo sam umoran facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts