Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ceo dan smrchem....a nisam narkoman pa sam se smorio.pluca su mi ko dve golf loptice.

elem, krenuo sam da vadim nova dokumenta, krenuli su da izdaju ove U.S.A.-like nove lichne karte. Nadam se da ce do petka sve biti gotovo

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Brate ja sam imao 4 + praksa :)

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

sto svi kukaju da su se smorili... meni bas kul dan... sela sam da ucim i posle 15 min ucenja dogovorila se s deckom da izadjemo da izblejimo. sad dosla kuci, jela i sad cu na lalanje :) a sutra cu da ucim i za danas :p

Idem malo do Londona, da posetim naseg velikog drugara Docu, kao i Domija (beshe?) i naravno da se slikam pored telefonske govornice! :)
ako se slikash ispred govornice onda morash da se slikash i ispred kuce sherloka, ispred crvenog autobusa i ispred bigbena;)

ako navatash blera slikaj se i sa njim, ali vidi na mu napravish enke rogove prstima ili kako vec:))

aj srecan put;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

eo vrnuo se s fudbala i sad sedam da radim do jedno 4, cisto da legnem ranije da bi ustao u 9 da nastavim do popodne kad je predaja.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Autore knjiga za fakultete treba preimenovati u j*bene captain obvious ... koliko se iseravaju samo da bi se dokopali extra strane u njihovom minulom radu koji oni sa ponosom zovu knjiga ....

Sad mi je barem jasno kako dobijaju mr/dr ...ipak treba od jedne reci napraviti celu j*benu knjigu ...

Dosta ovih glooposti odo da qntam

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

ako se slikash ispred govornice onda morash da se slikash i ispred kuce sherloka, ispred crvenog autobusa i ispred bigbena;)

ako navatash blera slikaj se i sa njim, ali vidi na mu napravish enke rogove prstima ili kako vec:))

aj srecan put;)

Hvala ;)

A ovo sa spiska, videcu sta mozhe da se postigne :)

i da budem dosledan, ustao u 9 da se radi. Dobro jutro svima. JEEEEEJ!!1123

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...