Lucky Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Deste ljudi, deste ljudi! :) Danas bi trebalo da idem na neko useljenje u tri lepe negde tipa 20 kilometara od Beograda, nisam siguran da mi se ide bash tako negde, moracu da razmislim sta da radim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 (edited) neka svadba pored moje zgrade, probudila me muzika i dranje/vristanje u 8 :( a bas sam neispavana :( sad cu da im prospem vrelo ulje!!!! Edited May 3, 2008 by Marinica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Ako je dobar has i piće idem sa tobom da ti pravim društvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 opet sam ustao kasno...PU !!! idem sad sa 2 ortaka do grada da nadjem neke patike,a posle toga fudbalica...popodne je rezervisano za ucenje... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Na nekom sajtu: lol wat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Sinoc bio u nekom klubu "Werck" u samom centru Amstedrama, uradjen je fenomenalno... Sto je najinteresantnije, obilazio sam jos jedno 5 klubova pre toga i svi su puni do vrha, eh kad bi to kod nas bilo tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 spavao sam 12h, oujea :) Deste ljudi, deste ljudi! :) Danas bi trebalo da idem na neko useljenje u tri lepe negde tipa 20 kilometara od Beograda, nisam siguran da mi se ide bash tako negde, moracu da razmislim sta da radim :) nidža se preselio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Nidža se približio Beogradu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 koji horor, spavao sam samo 6h i onda me je khmpatkakhm probudila :) a tako sam knoren. moratju da iskombinujem neshto da ubacim u kljun i nazad na kunt. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Odoh na kuglanje. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 jebote kolko sam se smorio sve je smesno, skroz nam je dobra drzava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 nidža se preselio? Ovo shto reche vudu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 ja da sam ovaj Rio Ferdinand nikad vise u zivotu ne bih izasao sa treninga dok ne nebijem jedno 10 kg misitja da me ne bi bacali kao slinu i radili makazice dok me drze - KOJI JADNIK !!!111 ^_^ brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 i'm alive! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Ustao sam pre 15minuta...I danas cu da bacam hejt na sve, a ako vecheras ne vidim devojchicu zbog vremena i sutra cu da bacam hejt na sve!!! Treba da se uchi al' me mrzi(nishta novo lol)...Pochela neka kisha a keva me tera u prodavnicu, mislim da ce malo prichekati... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 ja da sam ovaj Rio Ferdinand nikad vise u zivotu ne bih izasao sa treninga dok ne nebijem jedno 10 kg misitja da me ne bi bacali kao slinu i radili makazice dok me drze - KOJI JADNIK !!!111 ^_^ mancester moze i sa 10 !!!! IDEMO CRVENI!!! JEBITE CELZI!!! prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 bio u gradu do sad...nasao neke patike,skroz simpa za 4.5k...svidele mi se i jedne Lacoste za 6.5k,ali moracu jos da razmislim... sad da rucam na brzaka,pa u 16h na fudbalicu... ma ludenje :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 (edited) Kakve su Lacoste tike u odnosu na pre ? Da li se popravio kvalitet? Edited May 3, 2008 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 (edited) pa ima od onih "aco pejovic" modela,do nekih malo sirih...meni su se dopale te malo sire,bele,sa nekim rupicama sa strane...skroz su ok. Edited May 3, 2008 by LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Obrijah glavu, ooo slatke li promaje podno ushiju :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 (edited) Trip je u početku, posle ćeš se navići. Edited May 3, 2008 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 iz iskustva :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 A, izvini, sad sam ti video profil, mislio sam da si ovde! Jel tamo pikaš basket na koledžu? S obzirom na moju poletnu mladost i tvoje iskustvo - jebaćemo ih:))) @voodoo Secret window, secret garden... naravno da cemo da shurimo. :) zvacemo i Nea, on je basketas isto. RUR vs ada random ball crewz :) juce bio sa nekom azijatkinjom iz zajebancije. i riba kao mi smo prijatelji sve ovo, i negde u 3 ujutru kad sam ja vec bio oshuren pita me riba da joj budem decko. x.O ajde bezi ribo i ova jedna riba mi je dosta, koj ces mi ti. i tkao sam se cele mrtve noci ganjao sa njom, pobegao sa te zurke, i jedva sam je oterao sa gajbe. nece da ode jebojebog. popizdela riba kao dobio sam sve shto sam hteo i sad je teram. i ja tek tad poceo da se raspravljam onako pijan, pola sam srpskog pricao koliko se secam. i negde oko 4 ona legne kod mene u krevet. spava joj se. i ja je probudim i ona otpali napokon. meni kao zazvoni telefon i kao zvao me je trener da vidi jel spavam. LOL i ona ode. na zalost ima moj broj, ali nestao sam u narednih nekoliko dana. cekam 25ti da se vratim i nema me. do tada ce neki azijat da mi ispuca koleno al dobro. :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 jbte koji tripovi juce... Izlazim napolje i krene kishica da pada Prolazim pored zidica i na njemu sedi neki matori.. i neki lik ga pita neshto, matori krene da mu se dere "BESH SVINJO KUSH CHIBE ISH" Lik mu vrati kao nesto 'ae vidi kakav si pijan ispale ti ochi'..a matori ce NEMOJ SAD DA ZOVEM KISHU DA POCHNE DA PADA!!! Uvece cekam tramvaj i drkam neshto po fonu i shetam se u krug, i neke 2 ribe prolaze, 'e baki baki'.. ja dignem glavu "MNOGO SI BRZ" i produze....wtfak Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Vratih se s kuglanja, nije lose za prvi put, ali su nas Kole, Igor i Nemanja pocepali. Bar sam postigao dva strajka zaredom :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts