pilauda Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 ^si seo? ^ jesam, kako si pogodio?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 kako divan dan, footbal, here i come. Steta sto je nedelja. @Danica: Tesla FTW :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 ustao, kafa, i sad cu da radim ppoint da skinem to vise... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 shto jel krsh? :) kaze da je 7.1 mpx...sada imam neki hp govnjivi od 4.5, pa je sigurno bolji bar od njega Hm, meni ovde stoji da je ovo slikano sa Fuji-jem FinePix F470, koji ima 6 megapiksela...? Jedini Fuji koji ima tacno 7,1 mpix je, ako ne gresim, S700, odnosno S5700, koji je onako polu-profi i ima ozbiljan objektiv and stuff... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 @Kreator i Danica Deveta ftw! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Nothing beats ladan Pepsi po ovakvom danu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Idu na sajam da vide 'picke' i automobile. randomretard: JAO VIDI AUTO STO JE DOBAR, POGLEDAJ TI TU KONTRLNU TABLU I TE FELNE!! randomretard2: JEBES AUTO VIDI JELENA ZEZELJ, ALO MALA DE TI ZEKA LOLO!! Jebem ti narod glupavi. Zaboravio si glavnu: "Jel` uz auto ides i ti"? :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Hm, meni ovde stoji da je ovo slikano sa Fuji-jem FinePix F470, koji ima 6 megapiksela...? Jedini Fuji koji ima tacno 7,1 mpix je, ako ne gresim, S700, odnosno S5700, koji je onako polu-profi i ima ozbiljan objektiv and stuff... u pravu si, ta slika je napravljena josh u februaru i nije sa mojim aparatom(koji je juche kupljen)...rekla je da ce koristiti aparat dok je tamo, pa sam zato pretpostavio da je slikano sa njime :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Nothing beats ladan Pepsi po ovakvom danu. Sem ladnog kvasa. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 ili ladne koce ili ladne kokte ili bilo cega gaziranog sto nije pepsi. i koca lajt:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 @Kreator i Danica Deveta ftw! :P aaaaaaa, ti si Devetar ?! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 uf...vratih se sa casa kod jednog klinca sto igra call of duty,medal of honor,wow... i malo sam ga zajebavala kako i ja igram call of duty pa sam posle priznala da ipak picim samo quake i richoschet... :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Vracarska GSP FTW !!!!ononeone sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 MOC konza!!!!111 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 aaaa otju josh da spavam! noge me otkidaju .. opala mi je rejv sprema, moratju hitno da poradim na tome! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 beste bre, sve bolja od bolje skole. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 pripremam se da instaliram ponovo cod4 pa da vidim koliko li sakujem u multiju :P ali pre toga jedna tura sex..errr sporta da izbacim toksine :) e da resio sam da se zenim!!!! samo da nadjem sa kojom olololo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 sad ustao... koji raspad sinoc strasno If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 (edited) halooglasi.co.yu okrenuo sam jedno 5 brojeva,i svi prodaju tu... da li zna neko neki broj da iznajmljuje sony2 ??? Ili ako neko od vas poseduje,i voljan je da mi za veceras iznajmi SAMO IGRE !!! edit: platio bih naravno ! Edited March 16, 2008 by LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 sad ustao... koji raspad sinoc strasno tachka Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 okrenuo sam jedno 5 brojeva,i svi prodaju tu... da li zna neko neki broj da iznajmljuje sony2 ??? Ili ako neko od vas poseduje,i voljan je da mi za veceras iznajmi SAMO IGRE !!! edit: platio bih naravno ! http://www.halooglasi.co.yu/6/62/3.shtm Look again... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 (edited) idem sad na Adu da vozim bajs sa drustvom...posle podne idem kod ortaka da gledamo zlocin i kazna, To za lektiru ? Sreća tvoja ako imaš takvog profesora da može to da prođe, moj profan samo što me ne nakači na poligraf.Inače film je toliko loš da je must see, umirao sam od smeha koliko je gluma očajna, dva puta sam ga gledao zbog toga. aaaa otju josh da spavam! noge me otkidaju .. opala mi je rejv sprema, moratju hitno da poradim na tome! :D Edited March 16, 2008 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 pijem qpinovo vino.. ;] ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 jebote, spavao ceo dan...sinoc bio mega rejv, pozdrav za rur ekipu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 BIO NA PAITBALL-U AL SAM SE OSHURIO A VI NISTE NJAAA NJAAAA igrali 20 na 20 i ja sam bio ftw cak sam i bombu postavio i jednu defjuzirao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts