StormScion Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) Svakog ko bilo koji deo ove zemlje zeli da se odvoji i shvata kao teret treba sada proterati iz zemlje kada je toliko nevole i kada toliko zele da odu ... marsh bre u picku materinu idi jedi govna po menhetnu i cisti americke klozete. Btw , nisam radikal ili neki ekstermni nacionalista , ja samo volim svoju zemlju i kada vidim kako se pljuje po zemlji i jedinstvu zemlje jednostavno mi se zgadi zivot... eto gde su ovi ratovi i ove krize doveli ... ekonomska propast ove zemlje nije ni blizu MORALNOJ i DUHOVNOJ propasti i degradaci , sve nove generacije su defekti ovih 20 i kusur godina. Sto se tice albanske mrznje i obrnuto ... oni su samo ista neobrazovana govna kao mi koju je tako lako izmanipulisati i iskoristi kao sto i drugi iskoriscavaju nas ( dok se mi smejemo 'glupim amerima' a mi smo isti takav go kurac ). Edited February 17, 2008 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 a nigeru sta je bilo pre 90tih >? jesu srbi i siptari ziveli u sreci ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ti ljudi bi dan danas ziveli tamo spokojno i mirno da su se hrvosi otcepili odmah bez buke i oruzja... ...ili ipak mislis da bi da se to sve mirno odigralo ipak ustali jedan dan protiv vlasti koja je tamo uspostavljena jer ih ista MRZI... SVE je to posledica propagande... plitki umovi... daj im reklamu da jedni mrze druge i eto ti rata zacas... tuzno. Kapiram, oni što pevaju o klaonici na Tompsonovim koncertima bi živeli sa tim Srbima u skladnom suživotu i mijenjali darove za blagdane. Ima logike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) ...jer su paravojne formacije krenule u ETNICKO CISCENJE DOLE 90tih pod plashtom NATO agresije nad SRJ? budalo, nato bombardovanje je bilo u prolece 1999te a oni su nam ubijali i policajce i obichne seljake od pocetka 98-me, da ne govorimo kako su se ponasali ranije. kupi kalendar, ako imash problema sa hronoloskim poretkom kada ti koraks ne nacrta nesto.A nisi mi odgovorio zasto oni protestuju josh od 1981ve? jel su srpske vestice otimale albansku decu i njima hranile kerove ili bacale u bezdan Borskog majdana? Jel smo ih bili na ulici bodljikavim pendrecima ako bi prozborili rech albanjskog?Jel nisu imali novine, tv, faks?Sta je vise trebalo? Ne smeta meni tvoje politicko misljenje, ma koliko ono bilo na nivou mentalnih sposobnosti mog kastriranog machora koji se rodio ispod kotobanje sa kukuruzom u Odzacima, koliko tvoja patoloska potreba da posipash i izmisljenim pepelom pojam srpskog naroda, zbog kojeg ja moram da se objasnjavam i izgledam, pred strancima, kao kanibal iako sam superiorniji od pola njihove prosechne populacije. Ako vec hocesh da budesh nesto bolji od drugih, da se ne osecash kao suvi prosek, onda prestani da sve iskompleksirano trpash u isti kosh i da ih nazivash diskvalifikujucim epitetima. Edited February 17, 2008 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Sutra u 13h svenarodni protest na Trgu Republike za KiM,setnja do Hrama Svetog Save i Moleban u 17h. Salji dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Mene samo interesuje jel' ima shanse da ja sutra ne idem u shkolu zbog ovoga? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Reci da su te prebili huligani danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Moleban lawl! Jel' cemo da molemo da banuju shiptare? hohoho I made a funneh! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Mene samo interesuje jel' ima shanse da ja sutra ne idem u shkolu zbog ovoga? pa ima kad su ubili onu decu na kosovu prilikom kupanja mi smo svi otisli na demonstracije... mada to mozete svaki dan ako celo odeljenje ode ne mogu vam nista :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Srednjoskolci ajmo da organizujemo proteste i da glumimo i mi neko mudo taman nema skole a sve opravdano kao branimo zemlju :D Kada mogu huligani da glume branioce zemlje odavde mozemo i mi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Mene samo interesuje jel' ima shanse da ja sutra ne idem u shkolu zbog ovoga? O boze nadam se da si se zezao... Sve u svemu kao sto rekoh treba cela Srbija da ustane da se cuje nas glas mada ne verujem da ce nam to nesto pomoci :(.Gledam danas na tvu neki siptar prica:najzad nam je vraceno kosovo,100godina smo okupirani i sad vracamo sa kamatom"... Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Reci da su te prebili huligani danas. Koji hooligani kad je sve mirno u ovom selu? pa ima kad su ubili onu decu na kosovu prilikom kupanja mi smo svi otisli na demonstracije... mada to mozete svaki dan ako celo odeljenje ode ne mogu vam nista :D Nisam siguran, ali mislim da ni mi tad nismo ishli u shkolu, tad sam josh bio u osnovnoj, ali je zato sestra u Gym. izashla sa svojim odeljenjem i onda su svi dobili po trojke iz vladanja... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Mene samo interesuje jel' ima shanse da ja sutra ne idem u shkolu zbog ovoga? Obuci majicu sa Albanskim obeležjima i tako se prošetaj kroz centar svog grada, imaćeš opravdanje za sledećih mesec dana, a možda i više. @ aj, al pod jorganom, biće zanimljivije a i u isto vreme ugrejaćemo se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 E, ubite me ako kolovodje ovih protesta danas u gradu nisu dobile kes od albanaca i amera... Samo se o tome prica sto je bio i cilj, a to sto su razbili mek mnogo ce da ih ostete. Njih i njihove trilijarde. ccc Ne verujem da je to slucajno... Kad su siptari posibali one srbe zbog ona dva udavljena albanca mi lepo odemo pa zapalimo dzamiju, i onda 5 dana na BBC, CNN i svuda po svetu pricaju o jednoj dzamiji a o stotinak crkvi i manastira ni reci. kao i o gomili proteranih i ubijenih srba. Nikad necemo nauciti i uvek cemo biti izmanipulisani... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 jedno pitanje za likove koji kukaju kako vlast nije nista ucinila... a sta su mogli da ucine? ameri su presli preko UN i medjunarodnog prava, sta mislite da ovi nasi mogu da urade? sta mislite da bilo ko moze da uradi danas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 samo da se nadamo da ce nas konacno ostaviti na miru. Pa UPRAVO TO i jeste JEBENA POENTA SVEGA! Da nas svi jebeno OSTAVE KONACNO NA MIRU i da pocnemo da se bavimo normalnim stvarima u normalnim okolnostima i gradimo normalno drushtvo... E, ubite me ako kolovodje ovih protesta danas u gradu nisu dobile kes od albanaca i amera... Sta, navijachi i obrazovci primaju kesh od onih protiv cijih ciljeva i namera se konstantno zalazhu??? CT CT CT !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Obuci majicu sa Albanskim obeležjima i tako se prošetaj kroz centar svog grada, imaćeš opravdanje za sledećih mesec dana, a možda i više. @ aj, al pod jorganom, biće zanimljivije a i u isto vreme ugrejaćemo se! Imam crvenu majicu na kojoj je silueta zmaja, na prvi pogled lichi na albansq zastavu, ustvari je grb Ljubljane...vidish mogao bih to da uradim, hvala! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 o kom ti lalalendu normalnog drustva pricash kada ce se sve ovo opet desiti za 20 do 40 godina sa vranjem, leskovcem, prokupljem ma koje mi evropske politike vodili? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 doci ce shiptari u suboticu i proterace madjare na sever madjarske sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 ostavice nas na miru kad mrtav prdne sto bi reko moj cale :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 ne banalizuj. da si ikada bio dole ili ikada prichao sa nekim ko zivi u npr leskovcu, ne bi lupao. Nemoguce je imati normalno drustvo i evropsku drzavu ako ti je jedan od prvih suseda zarobljen u plemenskom srednjem veku i gde natalitetom, bukvalno, otkida teritoriju svih oko njega i na toj teritoriji pravi etnicku drzavu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 o kom ti lalalendu normalnog drustva pricash kada ce se sve ovo opet desiti za 20 do 40 godina sa vranjem, leskovcem, prokupljem ma koje mi evropske politike vodili? mislim da nece i mislim da OBOJICA DOBRO ZNAMO ZASHTO. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 ma vazi sledeca je vojvodina ... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) zasto nece? jer im je ovo dosta? jesi li ti ikada bio juznije od nisha, barem u potrazi za leskovackim rostiljem? vec imash presevsku dolinu gde isto nasha milicija i paravojne formacije vrshe etnicko ciscenje, koje pocelo kada je dos dosao na vlast, ni manje ni vishe.... Edited February 17, 2008 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts