maraaram Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 komshinice? ;] Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 ahahah, p0wned ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Hahahaha evo citam u novinama da su uhapsili ove 2 ribe. Maja Trbojevic (20) i Jovana Petrovic (19), obe su iz Zarkova. Najbolja im je izjava za novine: "Za nama je izdata poternica kao da smo, u najmanju ruku, ubile coveka. Pitam se u kakvoj to drzavi mi zivimo... Mislim stvarno..." Murija je pronasla svu ukradenu robu u njihovim stanovima. ma super, ko ih jebe, a ove sto su zapalili ambasadu niko nije video :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Znachi ne zhive u Bataji....sve je to bila prljava propaganda Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Istina vala ko ce iz bataje da se cima do grada pa chak i da "brani kosovo". ^^ Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 to su htele da zavaraju trag! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 mada sam ja bila vise za to da ih neko uhvati i rasrafi im lobanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Dobro bre Marinice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Zna se ko je njih dve uhvatio :) Sloteru klaso, Zarkovo si spaso ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Znachi ne zhive u Bataji....sve je to bila prljava propaganda Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=UEHZ5PqIcuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 ^^odlichno! rispekt za mekenzija! ;] draga si mi postuj na ovom topicu ;] Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 jbt, skoro milion ljudi je videlo snimak na youtubeu...90% komentara je, naravno, od nase brace hrvata. cudo kako jedan narod moze da bude toliko iskompleksiran. pa kad su slepci sa b92 vecu reportazu napravili o dve plavuse nego o onolikim ljudima koji su se skupili... jbga prodje jos jedan prilika da ih spale ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 b92 je u četvrtak izveštavao sa više hejta ka srbima nego cnn. to je, čak i za njih, novo dno. no, tu imamo samo još jedan dokaz koji nam je vlada kurton. da nije, taj b92 bi bio ako ne skenjan onda bar sveden na nivo lokalne lajave stanice, kako to biva kada u normalnoj državi neko otvori neprijateljski medij. a to što su ćurke uhapšene je smehotresno zamazivanje očiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N0torious Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 (edited) jbt, skoro milion ljudi je videlo snimak na youtubeu...90% komentara je, naravno, od nase brace hrvata. cudo kako jedan narod moze da bude toliko iskompleksiran. A ja mislio da sam jedini koji primecuje http://www.youtube.com/watch?v=UEHZ5PqIcuo Uz ovo obavezno pogledati i reportaze o tom dogadjaju u New Jersey-u. @b92, lepo neko gore rece da je B92 izgubio smisao posle 2000. Edited February 24, 2008 by thrillseeker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 thrill davaj linkove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N0torious Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 (edited) Crko mi YouTube? Cim ozivi editovaju ovaj post i ubaciti 2 linka. e'o ga http://www.youtube.com/watch?v=vWNlbVc2C9Y Edited February 24, 2008 by thrillseeker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 b92 je u četvrtak izveštavao sa više hejta ka srbima nego cnn. to je, čak i za njih, novo dno. no, tu imamo samo još jedan dokaz koji nam je vlada kurton. da nije, taj b92 bi bio ako ne skenjan onda bar sveden na nivo lokalne lajave stanice, kako to biva kada u normalnoj državi neko otvori neprijateljski medij. a to što su ćurke uhapšene je smehotresno zamazivanje očiju. samo jedno pitanje : kako je po tebi izgledalo ono u cetvrtak i kako bi ti reagovao povodom ove 2 devojke? Da bude profesionalno, patriotski i celishodno. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Jel ima neko neki link za ove sto su uhapsene ili samo "cuo sam/cula keva/cuo cale/komsija"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 samo jedno pitanje : kako je po tebi izgledalo ono u cetvrtak i kako bi ti reagovao povodom ove 2 devojke? Da bude profesionalno, patriotski i celishodno. koje u četvrtak? miting je bio okej, ali pretpostavljam da ciljaš na nerede. svaka normalna osoba o tome može misliti samo najlošije, te je pitanje suvišno. a da je na vlasti neko sa petinom mozga, devojke ne bi pljačkale, jer em bi svi likovi koji podstiču nerede bili preventivno pohapšeni još pre proglašenja nezavisnosti, em takva vlast ne bi organizovala ili bar žmurila na to što drugi organizuju vandalizam. a ako je već bilo pljačkanja i lomljenja, lepo uzmeš sve snimke od svih televizija i juriš redom sve koji su učestvovali, a ne samo dve guske koje je interevjuisao b92. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 palim malo poljena, pa ne mogu da prosipam dugachke priche oko tog b92, ali spreman sam za tu diskusiju kasnije, sutra, ovih dana. rachunajte da je moj stav da je bolje da ga imamo nego da ga nemamo. poshto je svima valjda jasno da nezavisnog medija nemamo (niti ga iko ima kad smo kod toga). shto tje retji, imamo medije koji drzhe 2 strane. da nema b92, onda bi imali samo tu jednu stranu, "patriotsku". a to je podjednako pogubno kao i da popalimo sve "patriotske" medije i ostavimo samo b92. postojanje 2 medijske zhizhe nam postavlja fokus ipak negde blizhe centru. ima b92 smarachku agendu, ali nesvesno i doprinosi objektivnijem shvatanju situacije, ili nazvite to kako hotjete. plus je tu pluralizam mishljenja koji nije TOLIKO poguban da se mora odstraniti. da ne pricham shto sad vlada ta uzhasna histerija kako treba sve "domatje izdajnike" zatvoriti, izgnati, ubiti, i ne znam ni sam dokle to sve ide. gde je granica? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 koje u četvrtak? miting je bio okej, ali pretpostavljam da ciljaš na nerede. svaka normalna osoba o tome može misliti samo najlošije, te je pitanje suvišno. a da je na vlasti neko sa petinom mozga, devojke ne bi pljačkale, jer em bi svi likovi koji podstiču nerede bili preventivno pohapšeni još pre proglašenja nezavisnosti, em takva vlast ne bi organizovala ili bar žmurila na to što drugi organizuju vandalizam. a ako je već bilo pljačkanja i lomljenja, lepo uzmeš sve snimke od svih televizija i juriš redom sve koji su učestvovali, a ne samo dve guske koje je interevjuisao b92. E to je to :) Svaka cast Ja imam problem (jebi ga refleks) da kad god neko pljune b92, meni odma kao da je za radikale, slobu, jul...bah moram se trgnuti :) Jer ono b92 iz 90-ih je stvarno bio ostrvo razuma i sad ga se nostalgicno secam pa ga branim. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Чек још једном да поновим. Ако CNN извештава објективније и да понеко мишљење некога ко "брани Србе", док Б92 исључиво негативно говори о догађајима тог дана и игнорише онај део демонстрација који је прошао мирно... Ако Б92 далеко више демонизује Србе него CNN, има ли шта још да се каже или пита... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 sećam se i ja kakav je b92 bio devedesetih, ali to ne opravdava kakav je sada. na stranu što ih je i tada finansirala amerika, samo što su se tada interesi naroda i amerike u izvesnoj meri podudarali. @ramirez: ako se ograničimo na informativni program, za tebe i mene jeste bolje da b92 postoji nego da imamo situaciju kao iz devedesetih. a šta ćemo sa veliko većinom populacije koja ne izvlači prosek između b92 i rts vesti, nego veruje ili jednim ili drugim? onda ću između dve propagande ipak izabrati prosrpsku, a ne proameričku. ako pogledamo celokupan program, onda b92 treba da nestane i to je kraj priče. ne samo televizija, i izdavačka kuća, prodavnica i šta sve već imaju. cela subkultura čiji su svetionik treba da nestane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Ma Amerikanci su kao dobri s nama: "Ono nasilje nije prava Srbije" da kazhem ulizuju nam se...ne bukvalno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts