Trans-Lucky Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Nerviram se zato sto NE MOGU DA SKINEM JEBENI SAJT I DA GA NAREZEM KAO COVEK.U PIZDU MATERINU VISE. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Mozda najsmorniji dan u ovoj godini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Meni je bre zapravo dan bio sasvim fin :) Uspeo sam da ubedim mauda se bar malo mrdne od "ti si xx uvreda stava" :D,trchao po najvecoj kishi i blatu i osecao se tako jebano tr00 :D Evo sad sam bio na kafu sa jednom extra curom,koju sam bash bash zgotivio i tako :D Bash lep dan i ako je bedno vreme bilo,shto me dovodi do zakljuchka da svaki dan moze da bude do jaja ako se potrudish :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Iscimao se posle shkole do SC da uzmem karte za fest,kad ono prodaju od 10 do 17 h:S vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 vidis kako te skola sprecava da se kulturno uzdizes ! :D i posle zasto ljudi ne idu u bioskope :D sedim kuci i prdim od tatinog pasulja :D o jea :D pitam se da li da gledam seselja ili da sedim za kompom :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 znachi koja koma :) odoh u shopin u 15 i vratih se u 22. kao gdetju ae mrzi me po ovom vremenu da se cimam do grada ajde do DC. odem tamo i poshto nishta nisam husao ajde da husnem neshto nabrzaka u McD. daj da probam taj mekbejkon koji je smeh (ima neki nedefinisani deo, predpostavljam krompir, izmedju slanine koje kao i da nema i mesa) i neki novi extra chokolada shejk koji je brutalan. taman dok sam zavrshavao taj has naletjem na ortakinju koja je tu sa dve drugarice i tu kretje najneverovatnije spika u poslednje vreme. obe igraju mmo, jedna eve druga neshto shto sam zaboravio shta je. koje su to smeh priche bile, uostalom cela spika perspektive zhenskog igracha mi je sada mnogo jasnija. najkoma pricha je bila shto kreiraju mushke karaktere kada hotje da se isprazne, jel po njihovom objashnjenju "ako si zhena koja psuje i jebe mater svima svi ti kazhu da si frustrirana kuchka ili vidi ovo pmsushu, a kad si mushko i psujesh onda si bajson i svi te svataju ozbiljno" . poshto sam zaglavio u spici sa njima ko zna koliko sati shoping kasnije sam obavio brzom brzinom i shto je najcrnje chak sam chetiri odevna predmeta nashao shto mislim da mi je rekord u poslednjih 2 godine, tj mislim da za poslednje 2 godine i nisam kupio vishe stvari =) Uspeo sam da ubedim mauda se bar malo mrdne od "ti si xx uvreda stava" :D samo se ti teshi, mozhda mi jednostavno nije bio dan ;) :* • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 http://forum.klanrur.rs/index.php?s...t&p=1129644 jebeno neverovatno :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 (edited) bio sa drugarom na picu i popio 4 kole i toplu cokoladu stomak mi zavija kao vuk usred zime :) Edited February 7, 2008 by zlatk0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 evo i mene :) ijao bio sam u sbuotici mojim bajomobilom ;) tamo bio na poslovnom ruchku sa nekim direktorom koji je totalno bio ufazonu omgrofmaokopterlolz pa se vrnuo u shabaju opikao fuzbal i nakraju popio 4 piva sa nekim drustvom... aj sad na lalanje pa sutra vikend \o/ =))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Cale napokon doterao motor iz NSa za njegova kola tako da ja dobijam kola koja on atm vozi...e josh samo da polozim voznju :) Inache bio kod nekog ortaka, malo izblejali pa se vrnuh kuci...jebem li ga shta cu sad. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 ceo dan nesto blejao gajbi, sav smoren, valjda ce sutra biti bolje, moracu malo da se aktiviram, laku noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 riknuo u dangubi, bash je fin ovaj prorock. shto mi niko od vas metalaca nije ukazao na njih? :] za 2 nedelje opet svirka tamo, pa ko hotje nek izvoli sa mnom! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 (edited) riknuo u dangubi, bash je fin ovaj prorock. shto mi niko od vas metalaca nije ukazao na njih? :] za 2 nedelje opet svirka tamo, pa ko hotje nek izvoli sa mnom! Super je prorock slusao sam ih jedno 100 puta do sada:) Srki(pevac) ima jako dobar glas, mozda vrnem do Dangube na sledecu svirku. Edited February 8, 2008 by Lizzard King!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Skinuo mi se Hard to be a God i dva diska Heroes Chroniclesa, sad da bekapujem par DVD-ova pa da vidim kud ću i šta ću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 au,pa kad pre? tek je sad februar,gde je nasla macora ranije ?:)) ko ce ga znati... snadje se ta... prava zvezdarska zenska :o))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 riknuo u dangubi, bash je fin ovaj prorock. shto mi niko od vas metalaca nije ukazao na njih? :] za 2 nedelje opet svirka tamo, pa ko hotje nek izvoli sa mnom!'el to 24. nedelja?nightfall svira? sitna kisha rosiii,mi idemo bosiii.. kako ume da ubije ova kisha jbte... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Skinuo mi se Hard to be a God i dva diska Heroes Chroniclesa, sad da bekapujem par DVD-ova pa da vidim kud ću i šta ću. u pakao kad pored ustolichenog misljenja svojevoljno jurish delove homm chroniclesa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Jel zna neko koliko se gubi signal i snaga ADSL-a ako je kabl od uticnice do modema dugacak tipa 10 i vishe metara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 (edited) napolju je vreme blago recheno, govno!! pojeO poparu malo gledam tenis, malo u monitor i tako... Edited February 8, 2008 by InfernOwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 ja ne mogu da verujem shta sam sve sanjao, jeste da sada pola ne mogu da se setim i da za josh 1h netju motji vishe nichega da se setim al san je bio toliko intenzivan da kad sam se probudio automatski sam izgovorio "ne mogu da verujem" sa glupavim kezom :D danas opet frka, sto stvari treba uraditi i po kutji, pa kod zubara, pa na fax .. nemam vremena nishta da prochitam kako treba, a toliko mi se rss feeda nakupilo :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Jel zna neko koliko se gubi signal i snaga ADSL-a ako je kabl od uticnice do modema dugacak tipa 10 i vishe metara? Nimalo You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Jel zna neko koliko se gubi signal i snaga ADSL-a ako je kabl od uticnice do modema dugacak tipa 10 i vishe metara? Prakticno se nishta ne gubi. Duzina telefonskog kabla od centrale do tvog modema/rutera moze biti do 5-5.5km...tako da tih 10m ejn shit ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 uffff jbt budim se u goloj vodi, kakve snove sam sanjao katastrofa, odo da se ustusiram pa do grada Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 e da... shta je to danas sa sanjanjem? :) i ja sam sanjao razne gluposti, pa se osecam totalno neispavano i izmrcvareno od jutros. verovatno je od ovog shugavog vremena :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 kad se venchaju pevacica i kosarkas... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts