Jump to content

- TV Topic -


Kole

Recommended Posts

Popularni televizijski glumac Andre Brauer preminuo je u ponedeljak u 62. godini nakon kratke bolesti, potvrdio je njegov publicista CNN-u.

Brauer će ostati upamćen po ulogama televizijskog policajca, posebno poslednjih godina u seriji "Brooklyn Nine-Nine", a pre toga u seriji "Ubistva" gde je igrao detektiva Frenka Pembltona u Baltimoru.

 

  • Sad 2
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

https://www.awardsdaily.com/2023/12/22/a-no-holds-barred-conversation-with-holt-mccallany-on-the-iron-claw-mindhunter-lights-out-and-being-a-late-bloomer/

Quote

Awards Daily: There is a huge subculture of Mindhunter fans, and my wife and I are two of them, who have not given up on the idea that there could be a third season. We refuse to give up on it. 

Holt McCallany: I’ve heard that David’s thought about it. I’m not saying it’s going to come back. But what I am saying is that if it comes back, I’m coming back with it. You can take that to the bank, but it’ll depend on what David wants to do. It’s been a few years now, so it’s probably unlikely, but just even that he would think about it is a hopeful sign.

image.png.dcc871054ba7b4555d79764be6cd6ab1.png

  • Like +1 1
Link to comment
Share on other sites

Evo i ova se prisetila zlostavljanja tek kad je postala popularna i dobila nagradu :)) 

doduše, onda se postavlja pitanje dal' je ovaj bio u pravu, tj. da li bi bila tu gde je da nisu to radili?

"Mi zapravo ne želimo tebe jer si nebitna, ali režiser i pisac smatraju da si dobra za ulogu. Tako da ćemo te promeniti kako bismo te učinili tržišno prihvatljivom: izbelećemo ti zube, potamnećemo ti kosu, angažovaćemo ti ličnog trenera kako bi smršala i izgledala kao prava osoba za ulogu", navela je Snuk objašnjavajući šta joj je direktor kastinga rekao nakon dobijene uloge.

Australijska glumica je rekla da je pristala na sve, misleći da mora da bude sve ono što nije kako bi uspela.

Opisala je i neprijatnu scenu sa producentom serije koji ju je ukorio zato što je jela čokoladnu tortu. Tada je podržao dizajner kostima i ohrabrio ju je da nastavi da jede. Glumica je tu situaciju teško podnela.

"Sve vreme sam umirala iznutra", navela je ona.

Podsećamo, prošle nedelje, Snuk je osvojila svoj drugi Zlatni globus za ulogu Šiv Roj u seriji "Naslednici" i nominovana je za Emi.

Link to comment
Share on other sites

Dva u jedan vest! 'em smo saznali da podržava genocid, 'em da će da glumi u novoj sezoni White Lotos!

"Miloš Biković, srpski glumac koji podržava Rusiju od početka invazije u punom obimu, sada će igrati u trećoj sezoni HBO-a Belog lotosa", objavilo je ukrajinsko ministarstvo na Tviteru.

Ujedno, pohvala za montažu!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 1/25/2024 at 1:13 PM, mladenq said:

haha, jbt koji retosi

A paz tek sad ovo!

ХБО искључио Милоша Биковића из серије „Бели лотос”

Продуценти серије „Бели лотос”, у чијој трећој сезони је требало да игра Милош Биковић, отказали су глумцу ангажман.

Почаствован сам што сам изабран да будем део White Lotus-а, ТВ серије коју веома уважавам, и уз колеге које изузетно поштујем. Ипак, моје учешће у њој није могуће из разлога који су ван домена културе, и ја се нећу поклањати наративу који угрожава мој интегритет. Желим да се захвалим свима који су били уз мене, а мојим колегама желим велики успех у новој сезони. Упркос свему, ја и даље верујем да уметност лечи и да може да уједини човечанство. Стога ће моја уверења и моја посвећеност уметности остати непромењени", наводи се у реакцији Биковића.

  • Like +1 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Zwerko said:

Realno "kenselovali" su poznatije glumce i umetnike za mnogo manje gluposti, tako da me ovo uopšte ne čudi. Recimo na tu temu je dobar film Trumbo (2015), čovek bio kenselovan a dobio Oskara 🙂

sve je to jasno ali je presmešno kako uvek probaju app princip, jer nema teorije da onaj ko ga je kastovao nije znao za sve njegove zasluge u Rusiji 🙂  ako i nije znao treba da dobije otkaz 🙂

nisam doduše ispratio da je njemu još 2019 zabranjen ulazak u Ukrajinu.

Link to comment
Share on other sites

On 2/5/2024 at 11:36 PM, G!!! said:

a mozda je sve to bio PR stunt HBOa 🙂

možda, ne bih isključio mada bi to zahtevalo Bikovića da bude on board (osim ako nije PR stunt ali on ne zna) no white lotus je stekao ipak viši status verujem da svi sa nestrpljenjem čekaju da gledaju treću sezonu... šta ga znam, a i prerano je za stunt kad valjda treba da se pojavi tek krajem godine?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...