Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

U svakom slucaju razmisljam da li da nadogradjujem nesto kucni komp, pa razmisljam da li da uzmem monitor ili da upgradeujem masinu. A onda se setim da bi te iste pare mogao da potrosim na zene... Ah choices, choices...

Ja juce potpuno naprasno ubacio jos 2GB memorije u komp, pa sad imam 3GB (to niste odavno culi). Nisam primetio neka veca ubrzanja u Windows-u i tako to, ali kapiram da ce BioShock raditi bash lepo :)

Ovo vreme me smara, ali nista sto dobra muzika nije uspela da sredi. Sad pijem Cedevitu, pa onda imam neki sastanak, mislim da je vec od 10 ili tako nesto.

sutra u novinama "pogranichne borbe na svim srpskim grnicama" (ili ce ipak da ispostuje nadredjene i odradi osnovnu obuku pre nego sto krene u napad?" =o))

ja sinotj legao umoran bash mnogo...20 sati bio budan =o(

onda spavao preko 9, probudio se sa glavoboljom velichine katmandua

sad je malo bolje, i'm nesto da radukam

ah da, pocheli da mi crkavaju (tj da prave buku) ventilatori po kucistu nakon 2ipo godine upotrebe, treba to pozamenjivati jer me ekstremno nerviraju dotichni zvuci, nazhalost ovaj na grafichkoj cu promeniti malo tezhe =o/

dobro me podseti da opajam grafichku i kutjishte malo :]

i zamishljam drashka kao potpunu suprotnost naredniku bilku :D

inache ne znam shta sa sobom kad ne radim. imam neki poremetjaj koncentracije vetj 2-3 nedelje... jedva uspem film da odgledam uz krajnji napor :[

ah da, pocheli da mi crkavaju (tj da prave buku) ventilatori po kucistu nakon 2ipo godine upotrebe, treba to pozamenjivati jer me ekstremno nerviraju dotichni zvuci, nazhalost ovaj na grafichkoj cu promeniti malo tezhe =o/

to je od ove hladnoće..

Ako neko ima ručnu bombu ili bilo kakvu eksplozivnu napravu, najlepše molim da je baci na sedište SBB-a u Kralja Petra. Hvala.

ako budesh ishao sam u taj poduhvat, svrati posle na kafu, ja sam tu u komshiluku [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...