dzontra.volta Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 hmmmm sta ciniti Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 a ti si vishe za likove od 19 sa tarzankom i koji u dzepu nose tiket iz kladionice i kljucheve od caletovog audija? ako hocesh da te startuju i ti stariji likovi, a ne samo da te izbegavaju, pokusaj da se sledeci put obucesh tako da ne izgledash kao krivichno delo da, ja sam za likove sa tarzankom koji nose kljuceve od audija. verovatno si primetio da sam do sad sve sa takvima i bila... a inace vidis ti stariji likovi beze od mene ko djavo od krsta, izbegavaju me na sve moguce nacine... I ne znam zasto uopste i odgovaram na ovo... Ko kaze da ja uopste hocu da me startuju ti likovi? Zapravo, muka mi je od njih. Muka mi je sto svaki put neko mora da zraci, i obavezno bar jedan lik koji moze tjale da mi bude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 samo hocu da kazem da izgledash, kada te covek ovako vidi u realnosti, mnogo slatko ali takodje i veoma maloletno (i sve sto ide sa tim). to je sve. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 @topic Prvi put sam sve sama spremila za veceru. Kuvala sam tortaline i neki mnogo dobar sos i grcku salatu. I bilo je bas bas ukusno. Fantasticno s obzirom da sam spremala sos bez recepta.. izmislila sam ga. Jos sam kupila i neko mnogo dobro vino. Mmmmm Sledeci put spremam puzeve... samo hocu da kazem da izgledash, kada te covek ovako vidi u realnosti, mnogo slatko ali takodje i veoma maloletno (i sve sto ide sa tim). to je sve. Jbg sledeci put cu staviti kilo sminke i obuci cu dzemper i pletenu suknju ispod kolena.. Btw sta je lose u tome sto izgledam maloletno? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 (edited) zato sto cesh onda da delujesh kao da si dobra samo za jebanje, ako cemo da budemo iskreni.... Edited September 2, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 Bio sam ja na Exilu sinoc nekih desetak minuta oko pola jean jean. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 ja nosim stalno tikete po dzepovima i kljuceve od zastave gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 zato sto cesh onda da delujesh kao da si dobra samo za jebanje, ako cemo da budemo iskreni.... jbg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 jel to ceo rur ide na exile? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 @igi btw ne znam da li si zaboravio ali ja imam 18 godina i naravno da sam pre za to da me startuju likovi od 19 godina nego oni od 25+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 jel to ceo rur ide na exile? pa vise nije rhh kod stilgara :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 savrsen kraj raspusta... :) does that make me craaaaaaazy, lalalalalaaaalaaa :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 (edited) smejem se.. dali moji oglas za izdavanje stana na vidikovcu.. za izdanje halooglasa u ponedeljak.. od ranog jutra nam zvoni telefon.. moji hotje da izdaju stan mladom nebrachnom paru.. a ja ih nagovaram da izdaju studentima.. shta tje ispasti od toga.. ne znam.. chekam ih da dodju .. edit: izdali su nekom moleru i magacionaru.. ZLO! odoh vani da se reshim ovog besa i negativne energije.. Edited September 2, 2007 by moi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 pa vise nije rhh kod stilgara :D Sto mene niko nije o tome obavestio?! Moram da se brijem, a nesto me mrzi ... ali mi je super bilo danas, bas sam se naodmarao i relaksirao. Sad jos samo da malo neke mailove "izubijam", i bice sve kako treba! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 ja nosim stalno tikete po dzepovima i kljuceve od zastave ali ti si lep :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 Sto mene niko nije o tome obavestio?! pa vidish da samo igramo dotu, jedini razlog je shto nismo u stanju na isprogramiramo nashe botove za bilo shta drugo, dodushe stator priprema sad tu malo i cs, a kao shto se vidi po uchinku najmanje vremena posvetio je sebi, otud tolika prodaja;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 vratih se sa celodnevne shljake, mrtav.. taman kada sam mislio da cu se napokon naspavati, saznam da ana_nasha igra svoj mec koji se direktno prenosi na prvom, a i sutra imam ispit u devet!!! tako da nista od spavanja, tj naspavljivanja .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 Najzad naisao malo vremena da cekiram forum, ima zanimljivosti. Elem, keva mi vec dve nedelje nije tu i polako sam se usemio u varijante pranja, peglanja, prostiranja vesa, usisavanja i svih ostalih poslova koje generalno nisam ranije radio. Jos samo nisam krenuo da se okusavam u kuvanju, ali zasad sendvici i eating-out zavrsavaju posao. Ostao mi samo problem sto mi baba kuka da joj je dosadno posto nisam po ceo dan u kuci, tako da ako neko ima nekog dedu na raspolaganju za druzenje neka se javi :) Mladolika 86-godisnjakinja, voli spanske serije, muzicku slagalicu i rasprave o visini penzije... Juce ortaku palo na pamet da idemo u Indjiju u izlazak... Diskoteka Plitvice, na osnovu imena bi se zakljucilo da se radi o kafani negde na Ibarskoj magistrali gde vrte vola na raznju ispred i nije dozvoljen ulaz bez vozacke dozvole makar C kategorije... Ipak naucio sam da ne treba imati predrasuda - realno jedna od najbolje i najukusnije sredjenih diskoteka koje sam ikada video. Sa druge strane one vojvodjanke mnogo dobre ribe :) Jedini je problem bio sto je bilo dosta klinki, pa je postojala vrlo realna opasnost s obzirom na niske cene pica, da mi popuste moralne kocnice pa da zavrsim neki tvorza Sve u svemu bas je lepo kad malo promenis okruzenje pa se odusevis da se nisi zajebao :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 muzicku slagalicu Nije muzicka slagalica vec jedno 10 godina :) da idemo u Indjiju u izlazak Hah, sto ne pita za savet, Indjiju znam sad uzduz i popreko kad sam proveo mesec dana tamo pred RHCP :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 (edited) .. Edited September 2, 2007 by medolinka For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 Hah, sto ne pita za savet, Indjiju znam sad uzduz i popreko kad sam proveo mesec dana tamo pred RHCP :)) I Isao si u Plitvice da overavas klinke? Mene zvao nisi :( :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 moram do goodfooda da jedem don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 Dobio sam novi hit spam: Helo, dear Friend! Super game. Angelina Jolie fucks Bill Gates with big black dildo... Play this game in your attachment, 100% satisfaction! Regards. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 Brate Lucky, prevrnuo sam se iz stolice :D :D :D Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 hahahaa lol za spam @topic, zaglavio opet iako sam missio da cu da legnem ranije zato sto sam se sinoc prevrnuo, a sutra kapiram da ce da me bude zbog neke gluposti koju moram da odradim, jebeni ponedeljak pffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts