Makondo Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 ni ja sad ne znam sto sam kupovao dibalo kad sam znao da necu da uzimam ekspanziju.. stvarno idiotski potez :D za tu postarinu mogu i ja da se ucipim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Ajde sta vajnujete, mozda uzmemo exp za pola godine kad bude na nekoj akciji:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 LoD je bio izaso 2001 a ja sam ga navise igrao 2003/4 tako da ima vremena :D samo me brine blizz da ne uradi kao sa wow-om pa da ubacuje lom ekspanzija do 100tog lvl-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted March 25, 2014 Author Report Share Posted March 25, 2014 (edited) Ja sam prodao svog D3 i ceo Bnet nalog pre godinu dana i sada mi se opet igra D3. A ono za izbacivanje AH je najbolja stvar koju su mogli da odrade. Mozda se i vratim Diablu u skorije vreme. Jel i dalje ima za 1999 din. D3 na akciji? Edited March 25, 2014 by support Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Ajde sta vajnujete, mozda uzmemo exp za pola godine kad bude na nekoj akciji:) Akcija će biti metar dana pre nego što izađe sledeća ekspanzija Klasično WoW izmuzavanje Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Verovatno si u pravu, al jbga:) Btw, gde se najbrze budzi exp...mrzi me da ubijam diabla do 60lvl, iako mi se cini da se tu dobije najvise expa po utrosenom vremenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxaxa123 Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 citam na ovim forumima da mnogo hvale ROS da li je neko od vas probao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 I ja cekam da RuR overlordovi aminuju RoS pa da ga pazarim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 (edited) za sada koliko sam odigrao je dobar.Mnogo je mracniji i vise stilski potseca na D2.Isto tako je mnogo tezi taj act V .Da su od pocetka napravili ovakvu igru gde bi im bio kraj E i nisam jos probao enchantera da koristim ali mislim da je dosta koristan jel recimo meni sad sa wizardom padaju razna cuda koja iako imaju statsove za wizarda nisu za wizard klasu (recimo shield,mace itd.).Tako da njih mogu da enchantujem i da im dam druge karakteristike za moje druge likove. Edited March 27, 2014 by Nemi Zmaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 u najmanju ruku je duplo bolja igra sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 a u najveću ruku oko osam puta bolja Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Krenuo sinoć Act V, so far so good. Na hard ofc, sramota me koliko je prelako na normal :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Pa podigni još malo težinu, hard je isto komendija. Trenutno se mučim sa manje-više vanila opremom na monku u T1, ali ne odustajem. Dosta je zabavno kad je teško. Skejlovanje monstera ozbiljno podiže težinu negde oko 65lvl, jer su iz nerazumljivih razloga napravili, koliko vidim, samo dva nova item levela - 61 i 70 (ranije je bilo na svaka 3-4 nivoa i novi ilvl). Pretpostavljam da ću morati da se baš mučim dok ne doguram do 70. i zamenim dovoljno opreme da probijem "stat inflaciju". Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Pa podigni još malo težinu, hard je isto komendija. Trenutno se mučim sa manje-više vanila opremom na monku u T1, ali ne odustajem. Dosta je zabavno kad je teško. Skejlovanje monstera ozbiljno podiže težinu negde oko 65lvl, jer su iz nerazumljivih razloga napravili, koliko vidim, samo dva nova item levela - 61 i 70 (ranije je bilo na svaka 3-4 nivoa i novi ilvl). Pretpostavljam da ću morati da se baš mučim dok ne doguram do 70. i zamenim dovoljno opreme da probijem "stat inflaciju". To je bag, treba da se relogujesh i popravi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Šta je bag? Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Šta je bag? Oprema koja ispada treba da ti scale-uje sa levelom koji si ti. Znachi ako si lvl 65 ispada ti oprema lvl 65 itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Krenuo sinoć Act V, so far so good. Na hard ofc, sramota me koliko je prelako na normal :c omg, uzeo si ros, burzuju! :D btw, koji vam je najkorisniji merc, ja furam enchantersicu i ok je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 sinoc odigrah sa wd prvog lika da tako kazem kog sam dingovao na 70, mnogo mi se svidja kako su odradili sve, otkrivao sam svaki detalj mape bukvalno koliko sam uzivao, i sve sam igrao na torment 1 tezini, do poslednjeg bossa kog nisam mogao ubiti pa sam njega na expert mislim, dva puta sam spustao tezinu da bih ga ubio :D inace wd mi je bio najlosije girovan lik oko 120k dmga dok mi je wizard koji je main bio imao 3 puta vise, ali njega cu danas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 sto nisi prebacio gear sa wiza na wda? ;o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Stigo mi CE ROS-а, ispoštovali su šta su rekli (platio po sniženoj, preorder, ceni iako sam naručio pouzećem). Sutra ću okačim jedan fotosešn :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Чаробница увек иде са мном. Темплар је кул али ме смара са комнетарима. Са новим ликовима махом на хард играм. Пробао сам на експерт нивоу да почнем са крусејдером и мислим да немам стрпљења. Морам да патзим, нема залетања ... Са варварином лв. 58 је кул. Биће да сам нафармовао ОК опрему. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Meni se nešto zbagovalo juče, sa Wizardicom sam sa normal dizao difficulty do T2 pa smanjio na T1, a mica je bila lvl 20, oprema sva žuta i moglo je da se igra - kad sam na T1 krenuo sa DH propljuvao sam krv na obicnim mobovima Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 (edited) Trenutno se mučim sa manje-više vanila opremom na monku u T1, ali ne odustajem. Dosta je zabavno kad je teško. Skejlovanje monstera ozbiljno podiže težinu negde oko 65lvl, jer su iz nerazumljivih razloga napravili, koliko vidim, samo dva nova item levela - 61 i 70 (ranije je bilo na svaka 3-4 nivoa i novi ilvl). Pretpostavljam da ću morati da se baš mučim dok ne doguram do 70. i zamenim dovoljno opreme da probijem "stat inflaciju". Pajo, ma sabices lvl lagano. Drugar i ja smo bili 70 na pola 5 act(tako nesto, a 2 dana pre toga smo uzeli 60 znaci oprema bulja), T3 - samo leti exp. E onda smo upali u problem jer su se scaleovali sa nama, a nama kurac gear, pa smo smanjili na T2 i presli. Sad peglamo adventure i riftove T2 bas lagano, drzali smo na T3 ali gushi :) Ona nova sto radi reforge je odlicna fora. Samo pazite - mozete samo jedan stat da promenite u neki od ponudjenih. Ako levelujete od pocetka a imate kesha i BS nabudzen, lagano mozete da krenete od Master tezine, jer lvli samo idu. Takodje ako planirate da radite u grupi...vodite monka sa sobom. Pull+Exploding palm ciscenje grupe kripova za 2 sec. Edited March 27, 2014 by Katsu 1 Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Omg, Kole me je dodao na Bnetu, a ima i Witch doctora Dulesmuk, to je to :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 juce sam konacno preso act I i moram da priznam da pustih jedan mantear na onom cinematiku posle act I. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts